reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

dzieńdoberek wszystkim:-)

ja już od 6 na nogach ...na 7 byłam w pracy ustalić mój dalszy front robót:-) hehe...nigdy bym nie pomyślała że będę pracować w 9tym miesiącu:-)

julia - i jak tam u ciebie? byłaś na IP? lepiej się czujesz?

malinka - no no:-D eMek się wykazał:-) mój z kolei zrobił mi masaż:-D powiedział że nic nie kupił (bo mu sie głupio zrobiło że kupiłam mini torcika w kształcie serduszka) ale może się wykazać jako masażysta:-D ....no i się wykazał i obiecał że dziś też się wykaże:-)

reklama
czesc dziewczynki..ja chwile sie zdrzemnelam .ale zaraz sie ogarniam i dzownie do Gina potem dam znac co i jak mi powiedzial>>trzymajcie kciuki

No co za noc przekichana! M. najpierw chrapał, a potem gadał przez sen. Co gorsza, gdzieś tak o 3.00 obudził mnie potrząsając energicznie i poważnym tonem oznajmił "dwadzieścia osiem!", na moje "coooo....???? ale o soo choozi?" odpowiedział tylko "no przecież mówię, że dwadzieścia osiem!". Ubaw mamy niesłychany! Wieszcz mój!
A przed 5.00 obudził mnie ból brzucha, taki jak na okres i lekko spękałam. Wlazłam do wanny, położyłam obok komórkę i czytałam do 6.15. O 6.20 obudziłam M. telefonem, że zapraszam do łazienki w celu asekurowania ciężarówki wyłażącej z wanny. Minę miał bezcenną. Ale ból przeszedł i szaleję przy biurku i nawet byłam już na jednym ekspresowym spotkaniu :-)

Julia -koniecznie się konsultuj z lekarzem, bo takie ciśnienie już wymaga zwrócenia na nie baczniejszej uwagi!

Madzik, zaszaleję z 3 dniowym wolnym (od 4.03!!!!) pod warunkiem, że się nie zacznę rozpakowywać do tego czasu. Ale jak dla mnie - te 3 dni to szaleństwo! Hawaje normalnie!

Witam dziewczynki!
Jestem, bo nie ma na dzisiaj nic szczególnego zaplanowanego. Biegać za czymkolwiek nie mam po co, no i powinnam się oszczędzać. Dlatego dzisiaj leżakuję zakopana książkami.;-) Piotruś w przedszkolu, w szoku jestem, bo to juz 3 tydz jak bez zasmarkania i choroby chodzi. ciekawe ile jeszcze pochodzi:confused:
Dzisiaj nie gotuję, bo popołudniu idziemy do teściów na obiadek. Dawno takiego dnia luzu nie miałam.

Dziewczynki, te które zamawiały koszulki na allegro, zadowolone jesteście? Ja noszę się z zamiarem kupna, ale nie jestem przekonana, co do jakości i rozmiaru. Możecie mi polecić kogoś sprawdzonego?

Doczytałam!!!! :-D

Koncia sex na pewno nie z litości!!!! On Cię po prostu kocha, a może to taki prezent walentynkowy miał być...

Marta współczuję, widzę, że obie miałyśmy nerwowe walentynki ....

Agnes - następna z przygodami... hahaha następnym razem jak mnie złapie to pomyślę, że pewnie połowa z was też w tym czasie się kurczy i od razu raźniej mi będzie ... ;-)

Futrzaczku my niby wszystko mamy, a mnie się wydaje, że ciągle czegoś brakuje...a co do wody to ja podziwiam, powinnam dużo pić, bo u mnie kłopoty z nerkami, a jakoś tak nie wychodzi... :zawstydzona/y:

Harsh - a jakiego kremu używasz ja odkąd sobie zafundowałam serię normaderm z vichy mam spokój - czasem jakiś sporadyczny wybryk się pojawi ale 1-2 dni i po sprawie

Scarletko &&&&&&&&&&&&&&&&

Ewi współczuję brata .... :szok:

Pinka fajnie, że jesteś

Co do jazdy samochodem, to też jeżdżę do tej pory, a od 5 miesiąca zapinam pasy, ale z takim adapterem specjalnym dla kobiet w ciąży, kosztował grosze - używany, a czuję się z nim bezpieczniej bo trzyma dolny pas między nogami a nie na brzuchu - co jest niebezpieczne tak samo jak jeżdżenie bez pasów ........ :confused2::baffled: i bądź człowieku mądry....

Eh i już mi nie starczyło siły, żeby więcej pisać - leże dziś w łóżku i nie wstaję, a co mi tam ...

Witam Dziewczyny:* Ajj jak u nas zimno... -10 na dworze<brr> Ja jakaś taka zamotana dzisiaj od rana. Wczoraj byłam u gin. Wszystko wporządku:) Za tydzień mam znowu iść na ktg. Wy też tak macie że musicie co tydzień chodzić na ktg?? Czy tylko u mnie tak jest? I jeszcze czeka mnie wymaz z pochwy, czego kompletnie nie rozumiem.. do czego ten wymaz? Sprawdzić czy nie ma jakichś bakterii czy jak?

Hej Słoneczka Moja :))))

Wyszłam z tego koszmaru..... !! Byłam u swojego lekarza, dużo mi to dało , nie mogłam do siebie dojść... ale już jest OKI, obrzęki zeszły, waże 7 kg mniej :tak::-) Wynik CRP dalej nie wiadomo co to jest, musze znowu go powtórzyć. Nikomu nie życze tego co przeszłam, antybiotyki mi pomylili, zapomnieli podać itd...nawet nie chce Was denerwować i pisać, wystarczy że M napisał troszke. Z całego serca Wam dziękuje za uściski i za miłe komentarze, jak ważne jest to że jesteście :****

Już mam nadzieje ze do końca ciąży nie bedzie niespodzianek, tylko wyjaśnić tą infekcje chce ... :dry:

Mam tak wrażliwe ciało ze 3 razy dziennie KTG i brzuch mnie tak strasznie bolał jakby ktoś mnie pobił, zresztą wogole zaczyna wszystko boleć biodra i kość łonowa to już nie wspomne.... a najgorsze ze piecze czy parzy mnie kolano przy zgięciach i nie moge klęknąć nie wiem co to może byc... :/ nawet nie wiem czy to do ortopedy czy dermatologa iść :confused:

Jejkuuuuuuuuuuu jak się cieszę ze jestem w domku!!!!! ;) Buziaki dla Was Kochane.... aaaaaaaa i Catzrobiła cudną niespodzianke, już jest po ;))))

reklama
bosa - uuuu:-) twoje bóle są całkiem ciekawe:-)

Skarletka
- to dzisiaj sobie poodpoczywasz:-) pięknie! :-)

nooo poszaleje prawie tak jak Bosa :-D

justysia ja też mam zrobić wymaz z pochwy i odbytu na paciorkowce, chyba o to chodziło ginkowi. A o ktg na razie u nas cisza

mamii przynajmniej czujesz się bezpieczniej w samochodzie. Ja zapinam się w normalne pasy i mam mieszane uczucia:confused:

ona witaj z powrotem! dobrze, że wszystko dobrze się skończyło i tylko tak o tym myśl:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry