reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

ruda, a jak Ty to robisz, ze ten pas trzyma Ci sie pod brzuchem? Moj mi wyjezdza. Za maly mam czy co?

Masala, powiedziala, ze sie niepotrzebnie nakrecam i stresuje a ja bede miec swoje wlasne story i nie musi wygladac to tak tragicznie jak na filmie. Ona sama mowi, ze tego nie oglada, bo zaraz czuje to co rodzace. Hmmm, mi ten program daje wyobrazenie jak wyglada porodowka w uk. Ide zmyc tapete i troche na to lukne.

ruda, i jak ten Black Swan? My jutro idziemy na komedie romantyczna. Przyznam sie szczerze, ze jeszcze nigdy nie bylam tu w kinie. Zawsze weekendy mialam pracujace, a tylko wtedy z M. moglibysmy pojsc.

reklama
wogole to jak przyszlam dzis do szpitala to sie w nim tradycyjnie zgubilam i chodzila tam salowa to ja zapytalam gdzie klinika poloznicza a ona mnie nie zrozumiala bo angielskiego nie znala i taka wystraszona bo skumala ze ja zdyszana po schodach wchodzilam sie mnie pyta po polsku:"o kurcze porodowka?? juz pania tam zaprowadze!!!!" a ja do niej " ale ja jeszcze nie chce!":-D:-D:-D

ewe wiem - wyobraz sobie moja mine hehe:-):-D:szok::-D a jeszcze taki dziadek-pacjent na korytarzu stal i jak mnie uslyszl to sie zaczal hihrac:) az mi tamtej pani zal bylo taka czerwona byla:)

ewe moze pisala,a pominelam ;-) ciezko wszystko zapamietac jak sie nadrabia kilka stron na raz ;-)

aga_cina hmm.. no nie wiem, a jak ci wyjezdza? na brzuch spowrotem? mi sie w miare trzyma ,a jak lekko podjezdza to poprawiam.
A film taki, nie byl napewno zly ,ale tez bez rewelacji ;-)
Oboje bysmy woleli raczej np. dramat psychologiczny. Choc napewno wole to niz komedie romantyczna ;-) bo jakos srednio przepadam za takimi, w ogole ja mam jakies dziwne poczucie humoru i film musi byc naprawde smieszny,zebym sie smiala :tak:;-)

Kurcze ,mam ochote na martini bianco ;-) albo zimne piwko.
No ale poki co pozostaje mi mineralka :-D

Tulipku świetna ryba :D Ja tu się też wzbogacam kulinarnie dzięki laskom :D

Pinia ale Ty pamiętaj, że drugi poród to może tak szybciej przebiegać "pach pach" i Ci jeszcze jakiś klient w sklepie będzie poród odbierał ;p A do tego te liście malin ojjjj.. Zwolnij tempo :* Weź przykład z Dżona i mnie - lenistwo pełną parą :D Hahahahah ;p A na wadze już powyżej 20, ale nie powiem ile ;p Dzisiaj tylko eMkowi powiedziałam, że po porodzie zrobię wszystko, żeby być chudsza niż przes ciążą, taka jak się poznaliśmy ;) A teraz niech korzysta z puszystości swojej małżonki, bo może już nigdy tego nie zaznać ;)

Ewi to powycinaj bidulkowi suchary w serduszka ;)

Masala pringelsyyyyyyyyyyyy o matko ale bym zjadła mmmmmmmmmmmmmm ale nie ma :/ no tak ciężko znaleźć.. chyba dam eMkowi na jutro to zadanie ;) Ma trasę aż pod Łódź to gdzieś znajdzie ;)

No patrz Buziak wszędzie bratniej polskiej duszy uświadczysz ;)

Ruduś zazdroszczę Ci tego kina, u nas w mieście takie mega niewygodne a do multikina mamy prawie 60km.. Mój eMek dzisiaj wymyślił, że powinny być specjalne sale, albo chociaż rzędy dla ciężarówek - szerokie przejścia, żeby biegać do kibelka, wygodne fotele z podnóżkami i z wysuwanymi tackami na jedzenie i picie :D
Czasem niepozorne programy potrafią być kosmicznie śmieszne - my dzisiaj umieraliśmy na teleturnieju 1z10, bo jeden pan niewyraźnie albo wcale nie mówił "r", więc jak usłyszałam w jego wykonaniu, że jest "portierem" to prawie się zesikałam i tak już cały teleturniej przeryczeliśmy ze śmiechu ;p

A mój mężuś postanowił mi jednak podarować dzisiaj różyczkę, a ja się zastanawiałam, gdzie on zniknął z Fredem na tak długo ;) Zrobiliśmy sobie wspólny prysznic, aż wanna skrzypiała pod takim ciężarem ;) Poza tym mężuś dzisiaj wszystko robił sam, sprzątał, zmywał, tylko w gotowaniu sobie pozwolił pomóc ;) Dzień zaliczam do mega udanych i zmykam spać.. Wczoraj śniło mi się, jak przebierałam Jasia i dopasowywałam ubranko do jego wielkości ;) Ciekawe co dzisiaj mi się przyśni.. Dobrej nocy wszystkim :*

Ostatnia edycja:
malina no powiem ci ,ze mnie juz plecy zaczynaly bolec ;-) mialam jeszcze buty na obcasie i zsuwalam raz jednego,raz drugiego,zeby mi noga odpczela hehe
A pecherz dokuczal przez druga polowe filmu,ale nie dalam za wygrana i wytrzymalam do konca filmu

Ja jeszcze obejrze jakis filmik z T. bo spac to mi sie nie chce jeszcze.

reklama
malinka ale masz emka kochanego :) moj to mi jutro obiecal walentynki bo dzisisaj pracuje:)
a co do tego szpitala to wez teraz jak o tym pomysle to nie moge sie przestac smiac:-) ale wtedy jak ona wypalila mi z ta porodowka to mi do smiechu na poczatku nie bylo ...pomyslalam sobie ...kurcze to ja az tak zle wygladam??:szok:

Do góry