reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

tulip, ja to chetnie Was bym poczestowala, ale wirtualnie to tylko mozecie ekran sobie polizac. Ale na prawde dobre mi wyszlo, warte bolu plecow, ktory wczoraj mnie dopadl :-) 2 najwieksze plotkary w pracy. Nie dawalam sie wciagnac w te ich dyskusje. Cale szczescie mam i takie prawdziwe kolezanki :-) jutro wlasnie umawiamy sie do kina :-) M. jeszcze nic nie wie, pewnie bedzie troche przeciwny, bo sie o mnie martwi, w koncu mam termin na za 2 tygodnie. Dzis na stole czekala do mnie walentynka z wierszykiem ;-) hehe, jak w podstawowce. slodkie. Musze mu cos kupic. Moze mp3...

Kolezanka(jest polozna), pytala mnie czy mam juz skurcze takie w pachwinach (wczoraj mialam), powiedzialam, ze nie i zapytalam co znacza. No to, ze porod juz tuz tuz. Buuu, wlasnie mnie tez tam boli :-( aby do czwartku, aby do czwartku...

reklama
fifronka- mam nadzieje ze nie bede miała cc:) Poprostu od początku lekarz mowił że termin na 24 a dzisiaj ze na 20;P Wiadomo że tego sie dokładnie nie wyliczy ale i tak cieszy mnie to że 4 dni wczesniej wypada mi termin:)

Dziewczyny wszystkiego najlepszego z okazji walentynek:*

PINKA - cos wiem o grzybach na angielskich wiktorianskich chatach...dlatego mieszamy teraz w nowych blokach bo to jedyne miejsce bez niczego co by moglo rosnac na scianach... nie ma to jak nie zaparowane okna:-)

PINKA - cos wiem o grzybach na angielskich wiktorianskich chatach...dlatego mieszamy teraz w nowych blokach bo to jedyne miejsce bez niczego co by moglo rosnac na scianach... nie ma to jak nie zaparowane okna:-)

ahhaha dokładnie i mokre sciany cos okropnego dlatego ciesze sie ze udało nam sie wreszcie po 5 latach trafic na czyste i suche mieszkanko;-)))

Justysia- najważniejsze ze z córcią wsio ok moze urodzi sie 21 w dzien wiosny????????

ja miałam rodzić dzis i co dupa;-(

Pinka 25- hehe ja bym chciała żeby ten czas szybko zleciał i zebym malutką już miałam obok siebie:) Chyba już w 37 tyg mozna rodzic jako ciąze donoszoną?
tak koniec 36 tyg to juz jest ciaza donoszona i mozna rodzic.........;-))

a kto by kochana nie chciał ja tez już bym chciala miec to za sobą ehhhhhhh...........

Pinka jak fajnie, ze juz jestes:)

Buziak Wrocilas juz od tego dentysty czy nie?? Mam tak zakrecony dzien, ze nie wiem czy nie przegapilam czegos

Aga Szczerze mowiac myslalam, ze jakas akcja na tym Waszym spotkaniu wyniknie:-D Dobrze, ze jakos je przezylas:))

Dovewspolczuje dolegliwosci...

U mnie dzis jakis dziwny dzien... niby spokojnie, bo polowy z tego co mialam zrobic nie zrobilam, a jednak caly dzien cos:wściekła/y:
Do tego skurcze i jakis dziwny bol w plecach... powinno mnie to zmotywowac do zapakowania tej cholernej torby ale ja jakos nie moge... stresuje mnie to na maksa:-(

Pociesze sie goframi:tak: Emek mi dzis taka wypasiona gofrownice kupil:-) Bede jesc i tyc:)) musze tylko bita smietane zrobic i jakas czekolade roztopic i kolacja z deserem jak sie patrzy... poczekam tylko az kopytka sie uloza w brzuszku bo tez przegielam z iloscia ich na obiad... Jakos dziwnie na slodkie od kilku dni mam apetyty.... I wyrzuty sumienia, ze w dupsko wszystko idzie:-p

Vetuś wiem, że 4 kilo to jeszcze mało, ale tak sobie pomyślałam, że skoro przybiera kilogram w 4 tygodnie, to teraz będzie miał około 4kg, do terminu zostały 2tyg, po terminie może się urodzić 2 tyg, więc już wtedy będzie 5 kilo :O Nie wiedziałam o tym mierzeniu, ciekawe czy u nas coś takiego robią.. A gina zagadam tylko o cc, bo rozmawiałam z położną i powiedziała, że raczej na naturalny poród zawsze nalegają, taka polityka szpitala, no chyba że faktycznie będzie coś nie tak.. zobaczymy.. Zawsze byłam drobniutka, 163cm i do 50kg (45-49) wagi, 2 lata przed ciążą rzuciłam palenie i podeszła mi waga o dyszkę, więc już taka drobna nie jestem, ale zobaczymy jak to ocenią.. generalnie wolałabym wiedzieć wcześniej.. chociaż z drugiej strony chyba mi już wszystko jedno JAK - niech on po prostu wreszcie się urodzi :D

Pinka jesteś moim idolem, przeprowadzka w 9 miesiącu ciąży masakra!! Koniecznie pokaż mieszkanko :)

Agacina ja tam devolaje robiłam może ze 3 razy i tak jak Ty, moja teściowa za to smaży je we frytownicy i są boskie :D

Justysia sprowadzę Cię na ziemię ;) Zmiana terminu nic nie znaczy, ja miałam z każdego usg inny, z jednego nawet 10 luty :D A jak w styczniu pytałam gina kiedy, to mówił, że maksymalnie mamy się szykować na połowę lutego ;) Srata tata.. A ja wciąż rosnę i rosnę :p

Obiadek był pycha, potem fajny filmik, teraz leżakowanie brzuszka i męczenie Jaśka, bo coś się dzisiaj obija ;) Mężu jak na razie ma bardzo mało tras na ten tydzień, więc Jaśko mógłby przyjść skoro tata w gotowości ;)

reklama
dziewczyny- musze was zapytac bo mam watpliwosci. postanowilam przejsc sama siebie i zrobic rybke na obiad, ale cos mi dziwnego wyszlo na patelni :/

rybcia.jpg
za to wydumalam calkiem niezla salatke!!- rukola, salata zielona, troche startej marchewki, papryczka czerwona i natka pietruszki skropiona cytrynka :D
brzmi zrdowo- i O DZIWO smakuje wysmienicie!

Do góry