tulip, ja to chetnie Was bym poczestowala, ale wirtualnie to tylko mozecie ekran sobie polizac. Ale na prawde dobre mi wyszlo, warte bolu plecow, ktory wczoraj mnie dopadl :-) 2 najwieksze plotkary w pracy. Nie dawalam sie wciagnac w te ich dyskusje. Cale szczescie mam i takie prawdziwe kolezanki :-) jutro wlasnie umawiamy sie do kina :-) M. jeszcze nic nie wie, pewnie bedzie troche przeciwny, bo sie o mnie martwi, w koncu mam termin na za 2 tygodnie. Dzis na stole czekala do mnie walentynka z wierszykiem ;-) hehe, jak w podstawowce. slodkie. Musze mu cos kupic. Moze mp3...
Kolezanka(jest polozna), pytala mnie czy mam juz skurcze takie w pachwinach (wczoraj mialam), powiedzialam, ze nie i zapytalam co znacza. No to, ze porod juz tuz tuz. Buuu, wlasnie mnie tez tam boli :-( aby do czwartku, aby do czwartku...
Kolezanka(jest polozna), pytala mnie czy mam juz skurcze takie w pachwinach (wczoraj mialam), powiedzialam, ze nie i zapytalam co znacza. No to, ze porod juz tuz tuz. Buuu, wlasnie mnie tez tam boli :-( aby do czwartku, aby do czwartku...