reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Dove-no własnie inna osoba - inne szacowanie rozwarcia, podobnie jest przy usg. Ale niestety czasem tak jest że szyjka nie odpowiada. Jedna z teorii mówi o wysyceniu sie receptorów.

reklama
hello!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:tak: nareszcie stała łącznosć ze swiatem hahah az nie wiem za co mam sie najpierw zabrac ehheeh

nie nadrobie tego co pisałyscie nie ma nawet szans ale teraz mam nadzieje bede ba bierząco:tak:
kurcze ciekawa jestem kiedy u mnie sie rozkreci bo brzuch opadł kazdy mówi ze nisko i co z tego jak nic sie nie dzieje a do terminu only 16 dni:-p:-p coś czuje ze znów sie przeterminuje:-:)zawstydzona/y: chociaz wszystko mnie tak boli ze szkoda gadac jak z Wiki wciazy byłam to tego nie miałam do konca czułam sie super teraz juz nie:no::no:

Scarletka- wiem ze łatwo sie mówi ale trzymaj sie dzielnie nie denerwuj sie i duzo odpoczywaj bedzie dobrze inaczej byc nie moze;-):tak:
harsh- mnie tez na buzi juz pryszcze od kilku dni zaczeły wychodzic a było taki pieknie grrrrrrrrrr
Malina- ty mnie z ta waga swojego nie strasz bo ja tez sie boje ze moje dziecie to mnie rozwali kompletnie a tu o cesarce moge pomarzyc to po pierwsze a po drugie i tak sie cykam cc:szok::tak:

juz nie wiem co tam miałam odpisac:baffled::eek: a ze walentynek tez nie obchodzimy :no:

Pinka witaj zgubo:-) jak przeprowadzka?zadowoleni?wszystko urzadzone?moze jakies fotki?;-)
Malinka dasz rade,4kg to nie tak duzo;-)

Musze sie pochwalic ze pracowicie spedziłam dzien;-)zrobiłam pranie,odkurzyłam mieszkanko,przetarłam mebelki prontem,ugotowałam obiadek a i przy okazji mama niespodziewanie wpadła do mnie;-).

Olcia- przeprowadzka super mąz dzis ostatnie szafy musi poskrecac bo przyjechały ja zasłony jeszczedo sypialni dokupie i pare takich pierdułek jak karnisze do salonu i bedzie wsio ok:tak: a fotki wstawie wstawie..........
mieszkanko super najwazniejsze ze bardzo ciepłe i bez grzyba dziewczyny które mieszkaja w uk pewnie cos powiedza na ten temat ze tu z mieszkaniami dobrymi to mega cieżko:crazy:
Ewe- dzięki a ty tyle sie nie ucz ehehh zrób sobie przerwę:confused2:

Pinka witaj w wirtualnym swiecie :-)

Malinaa, a Ty devolaje w glebokim tluszczu smazysz? Ja podsmazam na patelni z odrobina oleju a potem do piekarnika :-) Do srodka daje wiorek masla wiec tluszczyku wystarczy ;-)

Byly kolezanki, zobaczyly wieloryba i pojechaly. Jedna ma taka corke, ze az jej wspolczuje. Jakbym miala takie dziecko to chyba bym na dworze na lancuchu trzymala. Nic do niej nie dociera. Nawet jak ja zwracalam jej uwage. Gdyby M. nie odsypial, to spoko, ale ta nie rozumie co to znaczy byc troche cisze (bo nie mowie, zeby sie nic nie odzywala), ale ona w ogole nie usiadla na tylku. Az K. bylo glupio, ze ma takie dziecko.
Zapakowalam im ciasto na wynos, niech im dupki rosna ;-) A teraz sobie mnie poobgaduja :-D na zdrowie. Mam to gdzies. Powiedzialam im tylko, ze mam nadzieje, ze do pracy nie wroce, gdzie tylko sie plotkuje ihihi.
Swoja droga ciasto wyszlo super. Nawet ja zzarlam 2 kawalki chociaz za ciastami nie przepadam :-)

Zmeczona jestem...

ooo matko mracowko- to sie nasiedzialam zeby wasze poranne pisanie nadrobic (przez to obiad mi sie opoznil i z glodu musialam troche nutelli podjesc)

Bosa- dzieki za namiary na pudelko! Sprobuje na nie zapolowac
Harsh/ Pinka- cos sie z naszymi hormonami znowu dzieje- bo i mi jakies syfki na buzi wyskoczyly- a od kilku miesiecy mialam spokoj. Nalesniki z sokiem z cytryny hmm nieslyszalam- ale wyprobuje. Ja ci polece- do tych z nadzieniem pieczarkowym dodaj startego zoltego sera. Jak bedziesz odsmazac- to ser bedzie sie pyyysznie ciagnalJ
Futrzak- podziwiam ze tyle wody wciagasz. A swoja droga to nie wiem jaki jest zwiazek picia wody i puchniecia. Chyba ktos mi kiedys powiedzial, ze mam pic duzo wlasnie dlatego ze puchne :/ juz sie w tym wszsytkim pogubilam. Chyba skocze do sklepu po mineralke- bo ja pije zwykla kranowke przefiltrowana przez lodowke i mam dola ze malo mineralow organizmowi dostarczam
Ewi- ty sie muszisz niedlugo uwolnic od tego braciszka- widze ze jego ostatnie “ nawrocenie” nie trwalo dlugo- mysle ze i tak juz duzo znioslas!
Papciu- ufff dobrze z eMkiem jest juz ok- Widzisz jak to faceci latwo zapominaja J wystarczy fascynacja czyms inny im juz jest ok hihi. Szkoda tylko ze znowu niekompetencja ludzi w gazowni daje ci w kosc- jak ja kocham za to nasza Polske. Hehe a struganego grzybka probowalam sobie wyorazic- i jakos nie moge – za to ubawil mnie niemilosiernie
Agacinko- heh w sumie moglas nam tu ciacho na forum rzucic- a nie plotkarkom rozdawac J ciesze sie ze przezylas jakos to spotkanie
Koncia- lece twoj pokoik ogladac, i czekam na fotki Pinki po przeprowadzkach

Hej dziewuszki:) Dzisiaj bylam w szpitalu na ktg i usg;) Maleńka niby wazy juz 2600:) Zmienił mi sie tez termin;p z 24 marca na 20 ;P I sie ciesze bo to zawsze krócej te 4 dni:) Trochę jestem zmęczona bo robiłam zakupki na wyprawkę. Kurcze te nowe ciuszki są takie drogie ze szok;/ Taki kawałeczek materiału... ajjj.. Ale potem poszlam tez do ciuszka i za 15 zł nakupiłam z 20 różnych ubranek:)

reklama
Justysia a ty będziesz miała cc, że ci sie termin zmienił?

A co do picia dużej ilości wody, to pomaga na puchnięcie, bo organizm wie, że nie musi robic zapasów i nie zatrzymuje wody w tkankach.
Ale co z tego, że o tym wiem, skoro tak jak kilka z was nie mogę sie zmusić do picia... :(

Do góry