reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Marta, to wspolczuje pogody. U mnie sloneczko swieci, pranko wyschlo. Musze uprasowac zaslony do ninkowego pokoju. Zamontowalismy rolete, lampke. Koszyk sie wietrzy :) Dywan sie wywietrzyl, ale jutro chyba ma padac.

A w ogole to masz jeszcze z jednego paczka? Takiego z dzemem bym zjadla

reklama
Kurcze to widze, ze w Polsce nawrot zimy... straszne!!
Mam nadzieje, ze nas to ominie:)) U nas tez sliczna pogodna i nawet dosc cieplo jest:))

W końcu was nadrobiłam puki pamietam to odrazu odpisze

Malina a zapytaj funfele jak ona to robi z tym prądem bo mnie powiedzieli w elektrowni że nie ma takiej opcji tylko osobiście w kasie i ja mam prad z enea

Dove a ja wszedzie czytam że śledzie i makrele to najzdrowsze ryby dla ciężarnych bo mają dużo tych tłuszczy omega 3 i jakieś tam białka extra

Milusia jakie cudne ale chyba jednak aż tak bardzo podobne do siebie nie są? No i ewidentnie widać że jedna uśmiechnięty urwis a druga słodki aniołek

Ruda tak tak ciastka to jest to też wszamałam

Clifordzik mam nadzieje że nie nudzi Ci sie na uczelni

Koncia a czemu aż 3razy musi malować te szafki 2nie wystarczy?

Ewi a co było ostatnim razem z sexkiem u mnie bo to juz tak dawno było że nie pamietam

To teraz sprawozdanie co u mnie
wstałam o 8 wiec szok bo to dla mnie normalnie środek nocy ale musiałam wstac na siku bo znalazłam metode na extra spanie i nie wstawanie obkładam sie poduszkami i śpie do białego rana nawet sie nie przekręcając
ale wróciłam do wyrka bo zachciało mi sie przytulasków mała chyba też stęskniona była za gilaniem bo tak sie fajnie wypinała
a później pojechałam na zakupy do kauflanda o zgrozo ile ludzi w dodatku wpieniłam sie strasznie bo chciałam dokupic dla małej na wyjście pajaca albo śpiochy i kaftanik i sie wpieniłam bo wszystko zaczynało sie od rozmiaru 56w góre wrrrrr
w dodatku zapomniałam rozmienić kase na wózek i musiałam dreptac po butikch oczywiście nikt mi rozmienić nie chciała dopiero zlitowała sie była klientka za czasów kiedy pracowałam a ona tam ma cukiernie pogadałyśmy chwile po czym laska drze sie na całego "Ania rozmień pani na drobne bo wy sie obijacie a jej tu zaraz dziecko dołem wyleci"ale siara wszyscy sie patrzyli na mnie jak na wariatke ale kasa rozmieniona hihi
przyjechałam do domciu zrobiłam mannowca i sałatke i zaległam przed kompem na 5min po tym czasie m sie wydziera że mam z kompa złazic więc zaraz zmykam bo jeszcze furi osioł dostanie

Aha Tulip przyszła owieczka jest świetna wczoraj moduł przykładałam do brzucha to mała najpierw sie przestraszyła a po chwili sie do niego przytuliła jak przesówałam po brzuchu to ciągła za nim więc zakup napewno udany

U mnie nasypało wczoraj wieczorem a ze jest sucho to sie mocno trzyma;)dzis było troszke słlonca ale zimno,teraz -5st
Papcia moj gin tez mowił ze sledzie sa wskazane bo to jedne z najczystszych ryb;)mowisz ze owieczka fajna? moze naciagne jakas ciotke na prezent;)

Ostatnia edycja:
Jestem wykończona:oo2: i jeszcze nie zrobiłam wszystkiego, co mnie doprowadza do szału!
Mili, piękne te wasze kruszynki:tak:
papcia, no właśnie kupiliśmy gównianą żółtą farbę nobilesa i cholerstwo spływa nawet jak się cieńko pomaluje, a jak drzwiczki leżą na płasko, to i tak takie krechy się robią. ***** straszne! A połowa 3 segmentowej szafy jest w tym kolorze! Inne farby są firmy colours i już 1 warstwa wygląda lepiej niż 3 tej nobilesa.:wściekła/y:
Poczytam sobie co tam u Was, żeby się odstresować i może uda mi się jeszcze coś porobić... Mam dziś kupę energii, ale jak widać i tak za mało :hmm:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry