reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

malinka wiadomo że będziesz musiała iść i wyjaśniać i to jest w Twoim stanie zupełnie niepotrzebne, ale wydźwięk Twojego posta był tak ostry, że pomyślałam że szkoda nerwów i niepokoju Jasia;-)
pewnie emek zmęczony i się nie dogadaliście;-) tulki śle:)
jak zamontujemy i wytapetujemy ścianę na której będzie kominek to wrzuce fotkę:)

reklama
Biedna Malinka nie smutaj sie faceci już tacy sa mój np wczoraj sie wkurzył i zaczał rzucac wszystkim w koło za kare przeciął sobie porzadnie palec a dzisiaj to wogóle masakra najchetniej bym mu czymś czepła stoje nad nim i mu gadam że mam mi kartki poszukac to jak do dupska normalnie więc jak zaczełam wszystkim trzaskać to dopiero zajarzył że coś chciałam

ja na szczęscie nie musze sie nigdzie ruszać bo tato dzisiaj lata w kolo mnie jak bączek bo ja ledwo dreptam masakra was też tak boli kręgosłup na wysokości łopatek?
ale mam wielką ochote na sok pomarańczowy i chyba póżniej sie skusze i pójde do sklepu tylko niech mi troche przejdzie bo ojciec to by poszedl i kupił wszystko inne tylko nie sok dla mnie

Ewi ja tą fure też bym bracholowi odpaliła w końcu tak sie dopominał:)

Pastela leż i wypoczywaj po co ktoś ma cie lać oszalałaś?

skoro taki mamy koncert życzeń to ja poprosze sexownego masażyste bo oszaleje ani siedzieć ani leżec frówać nie umiem i co ja mam biedna począć?

Koncia gratuluję zdanego egzaminu!!!!!!!!!:-)

Jeśli chodzi o odpisywanie na posty, to ja jak wiem ,że się mega post kroi, to w notatniku, albo na karteczce piszę, żeby nie zapomnieć, bo skleroza mega duża mnie dopada ostatnimi czasy :szok:

Malinka przytulam ... co za niedobry eM nieładnie z jego strony

Dzien dobry :-)

Przelecialam pobieznie tylko co napisalyscie. Post Mili rzucil mi sie w oczy. Lezka w oku mi sie zakrecila :-)
Malinaa i Papcia, ja to tym Waszym chlopom do dupy bym nakopala! Denerwuja was na ostatniej prostej. Ja to nie wiem, ale moj to jak aniol normalnie. Raz tylko cos sie obruszyl jak cos powiedzialam, to mu focha walnelam i nastepnego dnia z bukietem tulipanow przylecial, ktore to pieknie rozkwitly :-) a jak mowie, ze gruba jestem, to mi mowi: ty nie jestes gruba, tylko jestes w ciazy ;-)
matko, jak ja bym cos slodkiego zjadla! Nie wiem czy gdzies mi sie nie rzucilo slowo 'gofry'. Moze czas najwyzszy wyprobowac gofrownice? Zaraz poszukam przepisu.

Poogladalam Wasze brzuszki i niektore takie nisko juz, a moj rosnie i wrecz do gory idzie! Dzis wszysyc na zajeciach sie smiali, bo maly caly czas 'falowal'.

Ach, mam teraz dlugi weekend! w srode dopiero do szkoly.

Dobra, ide zrobie te gofry. Takie z serkiem wiejskim i dzemem wisniowym :)

Przytachałam te pieprzone zakupy, prawie godzinę mi to zeszło i nie mam siły już nawet pisać, wszystko mnie boli i idę spać chyba..

Oj malinka, to ty nie wiesz, że z prośbą do męża to się smsa pisze? :-D
Mój na szczęście nigdy nie robi problemów, anioł z niego ostatnio, nie wiedziałam, że mam taki świetny gust :-D

No to pochwalilam mojego 'aniola'. Wstal pol godziny temu i do mnie:'czemu ja go wczesniej nie obudzilam?' Kurcze, przeciez jak przyjechalam ze szkoly po 4 go obudzilam! A ten, ze o 5 powinnam go obudzic, bo za dlugo spal. To niech se budzik nastawi, grrr.

A tak w ogole, to ktos nam szafke zajumal spod domu. W sumie to fajnie, bo nie wiedzielismy co z nia zrobic i stala kolo kublow na smieci. A tu dzis jade samochodem i mi sie rzucilo w oczy, ze czegos brakuje. Moze sie komus przyda.

Obzarlam sie gofrow, ktore wyszly super. Nie obylo sie bez awarii, bo pierwszy raz robilam takie cus i za duzo ciasta nalalam. a przed chwila co meble umylam w kuchni.

Przyszla roleta do Niunkowego pokoju :-) jutro zamontujemy

Marta tak wymyśliłam że jak do mnie przyjedziesz to sobie sesję zdjęciową zrobimy bo mnie nie ma kto obcykać a do końca coraz blizej;)
Musiałaś się wypaplać:sorry::sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, chciałam niespodziankę Marcjankom zrobić:tak::-p:-D:-D. Jak już to na wtorek bo poniedziałek przeca Walentynki:sorry::confused2::confused2::nerd:.
ja dzis przybralam lozeczko tzn nalozylam posciel baldachim ochraniacz i zakrylam kocykiem teraz tylko czeka na mala teraz nie wiadomo kiedy wyskoczy moze w kazdej chwili:p
Ja tylko pościel łóżeczkową z nowości uprałam żeby Pawełek na sztywnym i impregnowanym nie leżał:no: a po niedzieli każę M skręcić łóżeczko, bo cały czas mam w głowie expresowy poród Sylwii:tak:.
Oj malinka, to ty nie wiesz, że z prośbą do męża to się smsa pisze? :-D
Mój na szczęście nigdy nie robi problemów, anioł z niego ostatnio, nie wiedziałam, że mam taki świetny gust :-D
Mój mnie dziś zaskoczył, wróciłam z zebrania w pećkolu i M w kuchni się krzątał, powiedziałam że idę po rybę do sklepu i żeby ziemniaki obrał, przychodzę i SĄ:tak::szok::szok:. A rybka jak przystało na rekina :szok::szok: ostronosa pyszna:tak: - pierwszy raz jadłam i wcale rybą nie czuć:no::-).
Zmykam bo M coś się naszykował:rolleyes::rolleyes2::elvis:.

reklama
to ja teraz będe wredna z racji że soku w sklepie nie było przytachałam ptasie mleczko i właśnie je wcinam :)

Agacina on na mnie nie miał focha tylko na kadrową jak sobie ten paluch rozciął ogólnie nie jest zły

Do góry