reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

witam i pobieżnie nadrabiam to co naskrobałyście
Juz myślałam ze mi te zatoki puszczają a tu doooopa już tydzień prawie na paracetamolu jestem i mam pytanie czy można go brać tak długo?Dodam ze nie przesadzam i biorę tylko jak mnie naprawdę boli 1-2 tabletki na dobę

papcia mnie dzisiaj w pachwinie z jednej strony tak bolalo ze ło matko chodzic nie moglam, dopiero powoli przeszło jak się rozchodziłam trochę

całusy dla wszystkich marcóweczek

reklama
Patik wiesz ze moj M tez zjadł ta zupke z apetytem:tak: moja tez była na wywarze z kosci ale ja ja zjadłam i zrobiłam sie głodna;-)
Malinka ja juz do sklepu nie chodze wcale;-) M w drodze z pracy kupuje pieczywko a reszte to raz w tyg zajezdza np do biedronki,czesto sam wysyła smsa czy cos ma kupic,zdarza mu sie pomyslec;-) co do pita to ja nawet go jeszcze nie dostałam,znajac moja szefowa to wysle poczta byle nie musiec ze mna gadac:baffled:
Papcia smacznego;-) ja zjadłam gofry na słodko a zaraz potem bułke z wedlina i chrzanem i na ptasie na razie brak miejsca;-)
Marta to Twoj maz zrobił dzis dzien dobroci;-)
Pastela leń sie poki mozesz;-)

Na polsacie leca ''Rozmowy noca'' polecam,całkiem fajny film:tak:

Wierka mi też najlepiej jest jak chodze o siedzeniu czy leżeniu nie ma mowy w dodatku mała upodobała sobie miejsce pod samymi cyckami i sie wypina tak że skóry brak i szczerze mówiąć dla mnie najgorsza pora doby to noc bo kłade sie i tylko czekam co pierwsze zacznie boleć

a tu coś na poprawe humorku
humor_13.png

Papcia dobre !!! :-D

Ja właśnie z apteki wróciłam, bo się dziś jeszcze namyśliłam, że jednak kupię tantum rosa i zabiorę do szpitala .... :eek: może akurat trochę ulży ....
I w realu proszek kupiliśmy OSTATNI!!!!!! :szok: a przecież promocja od dzisiaj masakra

Marcia czemu Ci smutno nie smutaj sie

Mami bo z tymi promocjami tak już jest u mnie jak w kauflandzie jest promocja od soboty i chcesz coś kupić to załapiesz sie najpózniej o9 jak sie spóźnisz na promocje nie masz co liczyć

powiedzcie mi czy to normalne i co to znaczy jak czuje w podbrzuszu że zaraz okres dostane?

Marta- glowa do gory- nie smutniej :)

Harsh/malina- my tez stosujemy miejsce kary. Jak cos maly przeskrobie to upominamy 3 razy a jak nie slucha i patrzac sie na nas specialnie zrzuca czy cos rozwala jeszcze z usmiechem na twarzy to idzie na "swinke" taki dywanik. Po chwili ide do niego i sie pytam czy bedzie rzucal- nie .... no to mozesz wstac ze swinki. Wiadomo czasami trwa to krotko bo znow laduje na swince.
Najgorsze jest to ze juz 6 mies albo i dluzej uczymy ze : nie mosesz specialnie wylewac picia- ha ha udaje sie nam - nie :-(
no i specialnie zwala zabawki lub lyzke podczas jedzenia aby mu podnosic co chwilke- tez jakos nie moze sie nauczyc....
Ale rosnie wiec miejmy nadzieje ze wyrosnie z tego......
W domu to on istny diabelek ale jak sie idzie do restauracji czy na kawe do znajomych to jest grzeczny ( no jak tylko dziecko potrafi)
Masala- dzieki za mile spedzony czas. O to link do szpitala Royal Hospital for Sick Children wejscie do emergency jest z boku taka mala uliczka o nazwie: Sylvan Pl
Papcia- czasami ma takie uczucie tez. Ogolnie moga to byc te przygotowania albo jak zacznie cie bolec na skurcze roznace to wiesz co to :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry