reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

hej przywitac sie wpadlam ale taka jestem zla ze chyba komus dzis nakopie:wściekła/y::wściekła/y::angry:niech tylko mi ktos dzis wpadnie w oko o ohhh:crazy:
rano nie moglismy auta odpalic bo akumulator sie rozladowal - trzeba bylo wzywac tych co w ubezpieczeniach jezdza i ci pomagaja w takich wypadkach, emek sie 2 godz do pracy spoznil ja mam brzuch jak cegla ciezki i na dodatek z tym zebem jednym nieszczesnym co do dentysty chodzilam i nic niby nie moglam zrobic bez rentgenu (a to mialo byc dopiero po ciazy) juz nic nie zrobie bo mi sie zlamal przy sniadaniu i chyba bedzie rzeba wyrwac:szok:...:baffled:nic tylko siasc i plakac ...ja juz nie moge co za dzien ...plakac mi sie chce...boziuuuuu a to dopiero poczatek dnia:-:)-:)-(

przepraszam ze wam sie wyzalilam...:-(

PAPCIA - ty sie nie rozpakowuj jeszcze! do marca wytrzymasz - wszystkie wytrzymamy;-)

reklama
harsh e tam wscibstwo od razu poprostu pytasz ;-) w trakcie jednej z wizyt gin badal mi cisnienie i stwierdzil ze poslucha serca no i wtedy sie zaczelo skeirowanie do kardiologa bo nie miarowa praca serca :szok: ja nigdy na serce nie narzekalam ani nic mi w ciazy nie dokuczalo specjalnie wiec zdziwko zlapalam po perypetiach w naszej kochanej sluzbie zdrowia i odeslaniu mnie przez jedna wspaniala pania kardiolog (kazala mi czekac na termin mimo iz mialam adnotacje na skeirowaniu PILNE na luty 2011 a ja jej na to :w lutym 2011 to ja moge juz urodzic i wyszlam zasugerowala mi zeby przyszla we srode prywatnie do niej !!!:wściekła/y::szok::wściekła/y:) trafilam na super lekarza ktory po serii badan stwierdzil zespol barlowa czyli wypadanie zastawki w ciazy sie tego nie leczy jakos specjalnie mam wiec potas i magnez zazywac i co miesiac w ciazy do kontroli teraz jak dotrzymam do 11.03 to mam jeszcze jedna wizyte 2.03 i potem jak dojde do siebie po ciazy bedzie lekarz decydowal jakie leczenie podjac i dzis wlasnie wypisal mi takie zaswiadczenie do lekarza i w sumie do szpitala ze mam zespol barlowa i niedoczynnosc tarczyc i powiedzial ze zawsze to beda ostrozniejsci lekarz w trakcie porodu bo beda musieli zwracac uwage na krazenie i prace serca ( lub jakby konieczne cc bylo to anestezjolog ma na to uwazac ) i ja sie czuje bezpiecznie wiedzac ze pod kontrola kardiolog nie ma to wplywu na ciaze :tak:

milutek jak fajnie ze sie odezwalas :-D trzymaj sie i nie daj sie.Pamietaj ze nas nie nudza twoje opowiesci i pisz nam tu o wszystkim tak czesto jak bedziesz miala chwile buziaczki

Ostatnia edycja:
Milutku super, że już w domku:-) Podziwiam, że znalazłaś czas, żeby coś tak szybko napisać bb, tym bardziej, że chwilowo jesteś sama;-) Trochę mnie przeraziło to, że tak ciężko było po cc:-( Najważniejsze, że już jest lepiej, i będzie już tylko lepiej;-) Ciekawe jak to będzie u mnie:confused2:
Jeszcze raz duuużo zdrówka dla Waszej rodzinki:-) Odpoczywaj jak najwięcej;-)

Czeeeeeeeeeeeeeeeeść Mila :********************** Już czytam co u Waszej czwóreczki :D

Edit: No i ryczę teraz (;) Cieszę się razem z Tobą :* Masz sporo na głowie, no ale kto jak nie nasza dzielna góralka sobie z tym wszytskim poradzi ;D Niech Ci rosną zdrowo Twoje księżniczki, a Ty prędko wracaj do formy :* Buziale :****************

Ostatnia edycja:
Witam:)

Wczoraj się wymęczyłam płaczem i dołowaniem a dzisiaj spałam jak zabita wprawie do 12! Mąż mi nakazał pisanie mojej wspaniałej pracy a mi się jak zwykle nie chce...

Skarletka ja mam jeszcze egzamin 20 lutego i nawet nie wiem z czego ja mam się uczyć...

Papcia zjadłaś połowę Malinkowych ciasteczek i jeszcze susła chcesz? Ale z Ciebie głodomorek!

Justysia Twój maluch mieści się w normie więc nie ma co sie martwić;) Moja ważyła chyba 2200g jeśli sie nie mylę...

Clifordzik my wszystko czytamy jak widać;) a mnie to w swoim długim poście nie umieściłaś a szukałam i szukałam;)

Mili fajnie że jesteś:) aż sie poryczałam jak przeczytałam że krzyczałaś "moje dziewczynki" aż sama juz bym chciała!!!

Ostatnia edycja:
milu my tez za toba tesknimy ale mi sie humor poprawial jak to przeczyalam wklej fotki dziewczynek i trzymaj sie cieplutko!! buziakii!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Mila - dzielna z Ciebie kobitka!! Super, że wszystko w porządku!! :-)

Vetka - to nie wiedziałaś, że pudełka na jajka w lodówce służą właśnie do przechowywania kluczy? A myślałaś, że niby do czego?! :-D

Hmm...czy jest to źle odbierane?...może źle to ujęłam...po prostu czuję ,że jest to pomijane ponieważ nikt na to nie odpisuje i nie odnosi się do tego ( nawet jeśli zadaję tam pytania )...i to po prostu trochę zniechęca...a to ,że może nie piszę tak często jak inne dziewczyny- nie mam jak, ale staram się później odnieść - pewnie ,że nie dam rady do każdej ...ale choć do tych co mają jakiś problem, czymś się dzielą i jest to ważne...

to ja Ci odpiszę - chciałaś - masz :-) Mnie też czasami wszyscy pomijają, na przykład dziś, pytałam rano o tą wróżkę, co Wam kiedyś wywróżyła i nikt nawet nie zareagował ;-);-);-)

Witajcie, w Krakowie słonecznie więc wybieram się zaraz na mały spacer.
Czy to nie aby dziś, bądź jutro, miało się połowę Marcówek według wróżki rozpakować?? :-)

:-p:-p:-p:-p

reklama
Rany, ale produkcja, widać, że ciężarne siedzą i się nudzą :rolleyes:

Dziewczyny, pewnie już kupiłyście staniki do karmienia, a ja zupełnie nie wiem jaki rozmiar wziąć. Bierzecie 2 miseczki większy czy jak? Żal mi wydać na źle dopasowany, tylko po to, żeby mieć jakiś w szpitalu :baffled:
I jak dobrać pas poporodowy? Do obecnego obwodu brzucha? :baffled:

Wzięłam się za obklejanie szafek taśmą do malowania i się tylko poryczałam, bo nie chce się trzymać, a mnie wszystko boli! :sad:

Przysłali ostatnie paczki z allegro.

M może jutro będzie miał wolne i uda mu się skończyć pokój małego. Oby, 3majcie kciuki razem ze mną :tak:

Idę czytać Waszą produkcję.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry