buziaczek1
Fanka BB :)
koncia &&&&&&&&& ;-) ja tam sie nie nudze mam dola za dwoje i plakac mi sie chce nie tyko ze wzruszenia listem od mili...ohhh
o jejciu ty juz 38 tydzien!!!!!!
o jejciu ty juz 38 tydzien!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak dobrać pas poporodowy? Do obecnego obwodu brzucha?![]()
Justysia niekoniecznie musi być gorzej z nocnym bieganiem, mi się bardzo uregulowało, pobudka po 2ej i po 6ej, no chyba że wieczorem się strasznie opiję, wtedy dostaję za swoje, a tak to już od dłuższego czasu mi się poukładało
Hars dzięki za słowa otuchy :* A Ty tak pozwalasz Olowi się na siebie wkurzać?? Ja od razu bym dała zakaz piłkowania i to jeszcze w domu.. Akurat z tym to też z moim młodszym o 10 lat bratem zawsze walczyłam
Rudzik ale Ty możesz sobie pozwalaćchudzina jesteś, to wsuwaj ile wlezie :* Przyjemnego dnia
Patik korzystajcie ze słonka, u mnie już szaro buro i ponuro, oby tylko nie wróciła ta zapowiadana zima brrrrrrrrrr...
Witam
Wczoraj się wymęczyłam płaczem i dołowaniem a dzisiaj spałam jak zabita wprawie do 12! Mąż mi nakazał pisanie mojej wspaniałej pracy a mi się jak zwykle nie chce...
Skarletka ja mam jeszcze egzamin 20 lutego i nawet nie wiem z czego ja mam się uczyć...
Papcia zjadłaś połowę Malinkowych ciasteczek i jeszcze susła chcesz? Ale z Ciebie głodomorek!
Justysia Twój maluch mieści się w normie więc nie ma co sie martwićMoja ważyła chyba 2200g jeśli sie nie mylę...
Clifordzik my wszystko czytamy jak widaća mnie to w swoim długim poście nie umieściłaś a szukałam i szukałam
Mili fajnie że jesteśaż sie poryczałam jak przeczytałam że krzyczałaś "moje dziewczynki" aż sama juz bym chciała!!!
Mila - dzielna z Ciebie kobitka!! Super, że wszystko w porządku!! :-)
Vetka - to nie wiedziałaś, że pudełka na jajka w lodówce służą właśnie do przechowywania kluczy? A myślałaś, że niby do czego?!
to ja Ci odpiszę - chciałaś - masz :-) Mnie też czasami wszyscy pomijają, na przykład dziś, pytałam rano o tą wróżkę, co Wam kiedyś wywróżyła i nikt nawet nie zareagował ;-);-);-)
![]()