reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Rudziutka i już wiem ,że też inne Marcóweczki...po pierwsze to dziękuję za dobre słowo ;-* czasem wstrząśniecie się przydaje żeby zrozumieć pewne rzeczy...

Hmm...czy jest to źle odbierane?...może źle to ujęłam...po prostu czuję ,że jest to pomijane ponieważ nikt na to nie odpisuje i nie odnosi się do tego ( nawet jeśli zadaję tam pytania )...i to po prostu trochę zniechęca...a to ,że może nie piszę tak często jak inne dziewczyny- nie mam jak, ale staram się później odnieść - pewnie ,że nie dam rady do każdej ...ale choć do tych co mają jakiś problem, czymś się dzielą i jest to ważne...
Niemniej Ruduś widzę ,że borykamy się z tym samym...ale tak jak mówisz jest to forum i tak po prostu jest więc głowa do góry ;-)

U mnie...wszystko chyba oki. Patrząc na to co się dzieje u Was to nic innego się i u mnie nie dzieje. ;-) 37 tc się zaczął więc już chyba lżej nie będzie :tak: Wczoraj miałam mały incydent...bo odebrało mi totalnie siły ( do tego stopnia ,że nie byłam w stanie stać na nogach bo tak mi się trzęsły a w ręce nie mogłam utrzymać drożdżówki bo tak były słabe ) zaczęło mnie mdlić ale wcisnęłam w siebie tą drożdżówkę i jak się później okazało był to nagły spadek cukru...dostałam bury ,że za mało jem a dziecko najwięcej teraz ze mnie wysysa...i ot moja przygoda ;-)

Dziś składanie łóżeczka w planach...

Justysia...hmm..nie pamiętam ile...a ile Twoje maleństwo waży ?? Bo np moje w 34/35tc ważyło 2400.

Ostatnia edycja:
reklama
Cliford- oo już 37tc:) więc już coraz bliżej:) Ajj jak to szybko zleciało:) Jeszcze pamiętam jak na początku rzeżywałyśmy że to jeszcze tyle czasu za nim zobaczymy się z naszymi Skarbami:D Albo czekało się na pierwsze ruchy:D A teraz maleństwa ciągle dają o sobie znać:D

Moja w 34 wazy 2 kg. Wydaje mi się ze to trochę za malo:(

Ostatnia edycja:
Justysia...dokładnie tak jak mówisz...to już tuż tuż....a jeszcze niedawno było tak dalekooooo....;-)

Uciekam trochę się ogarnąć...i wyjść z piesą bo jego czas i pora!

Pojawię się jeszcze ;-)

clifordto jedz ,jedz, teraz moga sie niektorym zdarzac takie zaslabniecia, szczegolnie jesli masz niskie cisnienie.
Mi tez czasem zrobi sie slabo,ale staram sie wtedy usiasc i przeczekac, choc i tak jest lepiej niz w ciazy z B. kiedy prawie mdlalam ,robilam sie zielona i nogi mialam jak z waty , raz nawet kierowca autobusu otworzyl mi drzwi na swiatlach (choc do przystanku bylo z 300m) bo juz nie dalam rady wiecej tam wystac ;-)
Wiec dbaj o siebie,pamietaj o sniadaniu,zawsze doda ci to troche wwiecej sily
A dzieciaczki faktycznie teraz szybko rosna, w ost. miesiacu to juz praktycznie tylko w mase im idzie.
Ale juz koncoweczka wiec damy rade jakos sie doturlac te ostatnie tygodnie ;-)

Normalnie walnełyście teraz takie długie posty że aż mi sie głupio zrobiło

Cliford ja zawsze o Tobie pamietam tylko nie zawsze o tym pisze bo uwielbiam Twoje mega długie posty i zawsze sie zastanawiam jak Ty jesteś w stanie zapamietać co komu odpisać bo odpisujesz praktycznie każdemu ja to bym sobie musiała najpierw na kartce pisać

Ruda absolutnie mi sie nie nawinełaś każdy ma swoje zdanie i po to jest to forum żeby każdy mógł je wyraźić ja osobiście nie zamierzam pić herbatki póki co bo mała sama będzie wiedziała kiedy wyjśc a dziewczyny nie zauważyły chyba że na opakowaniu wyrażnie pisze że to herbata wspomagająca przeczyszczanie organizmu i wtedy pije sie napar z 1łyżeczki a nie przy wywołaniu skórczy a wiem że trzeba pól paczuszki naraz bo jak kupowałam w zielarskim dla kumpeli to tak pani tłumaczyła

Vetka Ciebie to chyba przywiązać by trzeba było żebyś za dużo nie latała tylko leżała nie?

Harsh i Marta mam nadzieje że chłopaki sie szybko wykurują bo chyba ostatnie czego wam teraz trzeba to chore dzieciaczki
i zaraz mnie tu szczeli bo mi3/4 posta ucieło wkleje tego i ide pisac dalej więc bedzie z przerwami

Clif jak to nikt Ci nie odpisuje, ja odpisuję :D
A teraz poważnie - powiedz często masz takie przeboje z cukrem?? Bo to niefajnie wygląda.. Jeszcze jak tak latasz ciągle, to gdzieś zasłabniesz i co??
Mi się ostatnio ręce trzęsły jak jadłam obiad u mamy jak jakiemuś nałogowcowi hahahahaha

Ostatnia edycja:
Ale jak tu jeść Rudzik jak apetytu zbytnio nie ma...ech...robię co mogę ;-) no i tak jak mówisz jeszcze tylko troszkę!!

Papciarku...swoją nieobecność choć w taki sposób staram się Wam rekompensować...;-):zawstydzona/y:

Malinka...nie mam tak często...czuję ,ze jestem słabsza ale wczoraj po prostu osiągnęło to apogeum ( na szczęście w domu i miałam pod ręką drożdżówkę ) ale minęło i mam nadzieję ,że będzie lepiej...:tak:

Justysia...wydaje mi się,że to wszystko to kwestia genetyczna...jedne dzieci są po prostu mniejsze a drugie większe...spokojnie, jeśli lekarz nic nie mówi to znaczy ,że jest oki !!! Nie zamartwiaj się!!;-)

Dobra, lecę póki co...

Ostatnia edycja:
Cliford, bo normalnie przyjadę i przez kolano przełożę:wściekła/y::wściekła/y::angry:.
Ewe - ruski czaj to taka baaaaardzo mocna herbata:tak::-D:-D - sama esencja:tak::-D:-D.
Kurcze coś mi w prawą kość biodrową wlazło:wściekła/y::crazy::angry::angry: i ledwo co żyję - szkoda, że nie wcześniej zabolało bo na położnictwie byłam, położne już nie mogą się mnie doczekać:tak::-D;-);-).

Justysia w 24 tc 2kg????? przecież mnie się wydaje, że to całkiem sporo, czy chodziło ci o 34tc? Bo mój synuś dokładnie 2024g ważył w 34tc i lekarz powiedział, że mógł by trochę więcej, ale jest to jak najbardziej w normie

reklama
Ruda, Clif ale z Was niejadki ;) Nie wiem jak to jest nie mieć apetytu ;) Mi wystarczy kilka sekund zastanowienia i już wiem, co bym zjadła ;)

Olewam dzisiaj tą robotę, muszę się uspokoić i jutro tam polezę ich zjechać!!

Do góry