reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

witam, was kulki:) ladowarka mi przyszla :-) nie chcialam was straszyc sorki, Szymonek jeszcze w srodku-oby jak najdluzej:)
MASALA - nie marw sie bede czekac na ciebie;-)
DOVE - dzieki za smski!!:*a co do hemoroidow to ja nie mam ale zaparcia od jakiegos tygodnia mnie lubia...:confused2:
ONA- trzymaj sie!!!!!!!!!!!!!!informuj co tam sie dzieje!!

a co do reszty to jakos zyje...co sie nadanerwowalam z tym kabelkiem od lapka to szok...:wściekła/y:
masakrycznie brzuch twardy jak skala ... kazdego wieczora juz, do tego od dwoch dni mam bole okresowe wieczorami - momentami... juz nie mowie nawet o tym jak moj bol plecow przeniosl sie z odcinka miedzy lopatkami do krzyza nawala tak ze mozna zwariowac czasami... spac nie moge bo dziecko juz tak nisko ze srasznie uciska na kosci miednicy i boli w cholere... polozna dzis powiedziala ze poki skorcze nie bola to jeszcze jest ok wiec oby tak zostalo bo chcialabym do poczatku marca chociaz dotrzymac... wczoraj mialam strasznie dietetyczny dzien obiad w Macu a na kolacje nam sie zachcialo chleba ze smalcem i sola... tragedia ale bylo pyszne:) a dzis kupilam sobie mus z bialej czekolady i wcinam teraz...ide was poczytac bo pisac ciezko bo jestem slaba dzis jak mucha:eek:
milego wieczorku!!

Ostatnia edycja:
reklama
Właśnie dzwoniła ciocia że jej synowa urodziła córeczkę dwa dni po terminie:) Mała Ola ma 52cm i waży 3300g.

Hej po rewelacjach nocnych i biegunce , cały dzień mnie mdli i nic, a nic nie mogę zjeść. Poza tym gdy się ruszam kręci mi się w głowie i robi mi się słabo i jest mi gorzej niedobrze, chyba złapałam jakiegoś wirusa. Na szczęście nie wymotuję :crazy: ale czuję sie fatalnie

Heja a ja znowu pól żywa..malinka pytała co mnie tak umordowalo
Dziś odebrałem wreszcie samochód który zamowilam w salonie we WRZEŚNIU !
Uff nieobylo sie bez problemów. Samochód chcieliśmy zarejestrować na mojego partnera obcokrajowca..w urzędzie chcieli od niego papier o stałym zameldowaniu-którego nie może dostać. Ma za to czasowe zameldowania (do tego pesel i działalność w Polsce) ale to kobiecie nie wystarczyło...uparla sie ze musi mieć kartę pobytu której nie wydają już od 6 lat!! Po konsultacji z kierowniczka biurwa skierowała nas do innego urzędu ( biedna ciężarną tak wysyłali z miejsca na miejsce) W drugim urzędzie nierobili nam żadnych problemów i po 15 min mieliśmy tablice rejestracyjne!, grrr
O sprzedawcy z salonu samoch. Nie wspomnę - tez mi nerwów nadszarpal..
Noooo ale wreszcie mam furaka i mogę jechać po wyprawie :)

Sorrki ze dzis tak samolubnie o sobie jutro was poddanych wiecej

Aaaaaa chyba magnolia narzekała na brak działania wiesiolka - kobietko odsylam cie na wątek o szkole rodzenia , tam pisaliśmy ze to nie wywoluje porodu a jedynie pomaga szyjce sie przygotować-zmiekcza ja..troszkę musisz jeszcze postosowac

Ps sorrki ale podjadlam wam trochę ciasteczek ..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cos sie zle czuje i wogole chyba padne za chwile... kurcze co ja chcialam napisac...:baffled:...aaa juz wiem:sorry:...no bo bylam dzis na szkole rodzenia tej z karmienia co przegapilam przez tamto krwawienie i mowilam EMKOWI ze pojde a ten zapomnial dzwonil do mnie z pracy non stop patrzylam na tel a tam 6 pol nie odebranych... to dzwonie do niego bo sie domyslilam ze sie marwil a ten jak odebral to sie mnie pytal co ty robisz w szpitalu jestes? rodzisz?? to jade!!!! dzwonie do domu nie odbiersz na kom nie odbierasz-ale sie bidulek wystraszyl... :-D:-D:-D

MASALA - NA PRIV NAPISZE;-)

Patik ten zielony to akurat jedyny którego nie lubię i użyłam może ze dwa razy po kupieniu. Nie chciał mi robić firankowych rzęs więc poszedł w odstawkę. I ta szczoteczka mi jakoś nie podpasowała...

Hars to Ty masz ciężko z wyborem czegokolwiek jak Cię tak wszystko uczula. Mnie na szczęście nic nie uczula poza słomą i nikotyna i roztoczami kurzowymi!

Ewi, a najlepsze, ze one w skladzie maja wszystko to samo (no prawie...ale przynajmniej z takich uczulajacych....) i mi sie zmienilo po urodzeniu Olafa, bo jak np bylam nastolatka i nie mialam kasy to najzwyklejszym tuszem z bell sie malowalam i bylo ok...

Właśnie dzwoniła ciocia że jej synowa urodziła córeczkę dwa dni po terminie:) Mała Ola ma 52cm i waży 3300g.

O, to prawie identycznie jak moj Olo. Fajnie, ze bedzie dziecko w podobnym wieku w rodzinie...zawsze na rodzinnych imprezach lepiej :)

Heja a ja znowu pól żywa..malinka pytała co mnie tak umordowalo
Dziś odebrałem wreszcie samochód który zamowilam w salonie we WRZEŚNIU !
Uff nieobylo sie bez problemów. Samochód chcieliśmy zarejestrować na mojego partnera obcokrajowca..w urzędzie chcieli od niego papier o stałym zameldowaniu-którego nie może dostać. Ma za to czasowe zameldowania (do tego pesel i działalność w Polsce) ale to kobiecie nie wystarczyło...uparla sie ze musi mieć kartę pobytu której nie wydają już od 6 lat!! Po konsultacji z kierowniczka biurwa skierowała nas do innego urzędu ( biedna ciężarną tak wysyłali z miejsca na miejsce) W drugim urzędzie nierobili nam żadnych problemów i po 15 min mieliśmy tablice rejestracyjne!, grrr
O sprzedawcy z salonu samoch. Nie wspomnę - tez mi nerwów nadszarpal..
Noooo ale wreszcie mam furaka i mogę jechać po wyprawie :)

Sorrki ze dzis tak samolubnie o sobie jutro was poddanych wiecej

Aaaaaa chyba magnolia narzekała na brak działania wiesiolka - kobietko odsylam cie na wątek o szkole rodzenia , tam pisaliśmy ze to nie wywoluje porodu a jedynie pomaga szyjce sie przygotować-zmiekcza ja..troszkę musisz jeszcze postosowac

Ps sorrki ale podjadlam wam trochę ciasteczek ..

Tulip, pochwal sie co kupiliscie! A co do czekania na samochod to ja juz tez kilka miesiecy czekam i nie wiem czy w koncu nie wycofamy kasy, bo niestety do marca sie glupi salon nie wyrobi! Nie sa to jakies wielkie pieniadze, ale ciezko bez swojego samochodu...

No to sie pochwale ze kupiliśmy skode fabie combi taki optymalny samochód- dobra jakoś jak za ta cenę ..heh może ten sam zamowilas :D

To ja sie wtrące o herbatce nie wiem ile wy tam macie gram w tym opakowaniu ale generalnie nie łyzeczke laski tylko pól paczki na raz (u nas są 50gr paczki)z łyżeczki to do smaku i na inne dolegliwości a nie na skurcze po takiej dawce czyli opakowanie na dzień powinno po3dniach przeczyścić i na porodówke

Co do dobrych mejkapów nie tapet Harsh to przypomnij mi jutro ja sprawdze dokładnie mój bo to jedyny po którym nie czuje na skórze nic nie robią sie zacieki i ładnie kryje cały dzień a przedewszystkim nie uczula i właśnie z avonu takie cudo znalazłam i dobrze że mi przypomniałaś bo musze zamówić

reklama
Tulip gratuluję nowej furki:) a dasz się przejechac:)? i kolejny przykład Polskiej biurokracji i kompetencji pracowników...

Do góry