reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Wytrzymalam w szkole. Dzis uslyszalam pytanie: ale tydzien przed porodem to sobie odpuscisz szkole, co?
Hmmmm... chyba sie boja, ze im tam urodze ;)

Masala, ja lyzeczke herbatki bede zalewala wrzatkiem i zaparzala. Nie ma instrukcji dolaczonej, ale tak bedzie chyba dobrze :) tylko nie wiem ile tego mozna pic dziennie :oo2::unsure:
Ale cos poczytam. Swoja droga, to mialam nazrywac lisci malin z mojego ogrodka.

Ale sie usmialam z tych Malinowych kruchych ziemniaczanych talarkow ciasteczkowych w gwiazdki :-D Ja zezarlam dzis cale opakowanie Oreo i mam dosc slodkiego na jakis czas.
W piekarniku lasania dochodzi :-)

Hars lepiej, gram w literaki i w międzyczasie czytam BB i jakoś mniej myślę... Ja kiedys byłam konsultantką w Avonie i akurat tuszy nie lubiłam ale może coś się zmieniło od tego czasu. Ja osobiście polecam tusz Meybelline w różnych pękatych pojemniczkach z grubą szczoteczką.

Harsh ja jakos za avonem nie przepadam,nawet nie wiem czemu;) ale Ewi dobrze pisze;)Meybeline sa super,ja lubie ten żółty z fioletowym albo czarnym napisem,maja mega wielka szczote,sa wydajne i dosc tanie(choc ostatnio podrozały prawie o dyche)

ja generalnie z avonu nie zamawiam, ale chcialam zobaczyc co i jak :) Moze akurat okaze sie, ze nie sa takie zle?
Co do maybelline to niestety mnie bardzo uczulaja... doslownie placze poki nie zmyje.
Przez wiele lat uzywalam estee lauder illusionist, ale ostatnio stracil duzo na jakosci i podrozal...L'oreal telescopic podkrecajacy tez byl fajny... i Max Factor, False Lash Effect... a najgorsze jakie kiedykowiek uzywalam to rimmel..nie dosc, ze uczula, to mam wrazenie jakbym sie smola posmarowala- tak mi skleja...i to kazdy...

Aga na mojej herbatce pisze zeby łyzeczke herbaty zalac wrzatkiem i pic po 15min,dwa razy dziennie.

dzieki Ola za info :-)
a w ogole to gdzies znalazlam, ze wspoga ona rowniez laktacje? Czy na Twojej jest cos napisane? Bo ja dostalam w takim worku bez pudelka. Moze to nie liscie malin hehe ;-)

Btw. do daty porodu zostalo mi 21dni ;-) ciekawe kiedy nastapi ten dzien

Patik ten zielony to akurat jedyny którego nie lubię i użyłam może ze dwa razy po kupieniu. Nie chciał mi robić firankowych rzęs więc poszedł w odstawkę. I ta szczoteczka mi jakoś nie podpasowała...

Hars to Ty masz ciężko z wyborem czegokolwiek jak Cię tak wszystko uczula. Mnie na szczęście nic nie uczula poza słomą i nikotyna i roztoczami kurzowymi!

Ewi widać wszystko kwestią gustu i upodobań;-), mnie szczoteczka pasowała bo nie nakładałam na rzęsy za dużo tuszu i się nie sklejały... a co to znaczy firankowe rzęsy?:-)
aga_cina już niewiele zostało;-) a czytałaś opis pod swoim suwaczkiem?? "poród może odbyć sie w każdej chwili!":-D to juz nie przelewki:tak:

Ostatnia edycja:
aga_cina już niewiele zostało;-) a czytałaś opis pod swoim suwaczkiem?? "poród może odbyć sie w każdej chwili!":-D to juz nie przelewki:tak:

Wez mnie nawet nie denerwuj ;-) jeszcze tydzien musze wytrzymac, a potem niech sie dzieje co chce :-)
Co do tuszy to mi bardzo pasowal ten
6758+Mascarra+Volume+million.jpg

Teraz mam jakis rimmela, ale nie jestem zadowolona. A o tuszach Avonu slyszalam same negatywne opinie od kolezanek, ale sama nigdy nie mialam.

Patik takie gęste i długie wyglądajace jak sztuczne;) chciałam Ci wstawić zdjęcie na PW ale się nie da nie wiem dlaczego!

reklama
agacina... kurcze, mzoe faktycznie to nie herbata z lisci malin... kurcze moze od picia jej, na jakims haju bedziemy...:-D moze moja przyjdzie w opakowaniu:)

Dziewczyny, a ja od tygodnia probuje zelazko kupic i nie moge sie zdecydowac... ale skoro pralka juz pierze i pranie wisi i schni to nie mam wyjscia... Tylko nie wiem czy lepsze sa ze stopa ceramiczna czy ze stalowa nierdzewna?? I czy waga zelazka ma duze znaczenie? Czy to tylk ułatwienie??

Do góry