reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Pastela- ja wlasnie kupilam jedna pieluszke wielorazowa z ebay-a , wzielam na sprawdzenie wiec jeszcze nie wiem jaka jest. Kolezanak miala i sobie takie pieuszki bardzo chwalila.
Harsh- no t pogoda nas tez wykancza. Co 3 tyg katar i jakies podziebienie- tragedia.
Ja tez czesto placze na mysl o tym co by sie stalo gdyby, nie moge sobie tego wyobrazic. Nie moge myslec o zadnej stracie , czy emka czy dzieci czy odejscia mnie....nie wiem.....Musimy poprostu nie myslec :)
masala - herbatke kupowalam w Holland & Barrett Holland & Barrett u nas w Edi.
Ptik- nie przepracowuj sie za bardzo. Odpoczywaj duzo.
Ewi-rowniez zycze poprawienia nastroju. Ja tez ostatnio mam dola.. i nawet zakupy nie pomagaja..... bedzie dobrze- musi byc. Przykro mi z powodu kolegi- jest to straszne przezycie dla wszystkich znajomych i tragedia dla rodziny.
Kasiulka85-Sciskam mocno. I przesylam buziaczki xxxx
Futrzak- no ja sadze ze rammstein by byl dobry szczegolnie w mometach parcia :)

U mnie dobrze.Musialam dzis jechac do banku bo karte mi zablokowali i trzeba bylo wyjasnic. Wyszko na to ze po aktywacji nowej karty urzylam jej najpierw na paypalu co wzbudzilo podejzenia mego banku- no i przez to wczoraj nie moglam nic kupic.....
Z ostatnich problemow to doszedl taki ze wyszly mi hemoroidy...kicha...
Najgorsze jest to ze dwa pechezyki wyszly na zewnatrz i sa strasznie upierdliwe. Jak siedze czy chodze to je czuje a juz nie wspomne o tym jak na toalecie jest nie wygodnie.
Jeszcze nie pekly ale beda jaja jak to zrobia!!!! o zgroaza....

Ja herbate z lisci malin pilam ale u mnie nic nie pomogla

mezu Oli - pozdrow i ucaluj :) mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. Trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
reklama
Ewi specjalnie dla Ciebie upiekłam:

ciacha.jpg

Główka do góry :* Wiadomo przestać myśleć się o tym nie da ot tak, ale może choć na chwilę się uśmiechniesz, bo Twoja rodzinka zdrowa, Hanusia ma się świetnie i niedługo będzie z Wami i będzie potrzebowała radosnej, pozytywnie nastawionej mamuni :*

Dove jak amsz taki zly humor to moze na jakas kawke wyskoczymy? Chociaz Ty cos wspominalas chyba o jakis playgrupach w czwartki... czy pomieszalam cos?

Ewi tule i zycze szybkiem poprawy nastroju

agacinadzieki za linka, herbatka juz kupiona i zaplacona:) Powiedz tylko jak zamierzasz to parzyc... wogole na zdjeciu nie wygladaja te liscie malin zbyt apetycznie:pP

koncia to chyba Ty pisalas o promotorze, ktory sie nie zjawil.... skad ja to znam... placi sie im tyle kasy, a oni tak olewaja ludzi....

A ja musze sie pochwalic, ze pralka nam wreszcie dziala:)) Ciesze sie jak glupia:)) Kto by pomyslal, ze kiedykolwiek bede chodzic jakbym sie nacpala, z powodu wstawienia prania... a jadnak:))
Teraz marzy mi sie cos slodkiego....

masala- no mozna by bylo :) goraca czekoada w John Lewis jest dobra. W czwartki ma grupe ale zalezy od godziny umowienia sie na ten wypad . Jeszcze nie wiem czy pojde wogole bo wlasnie na tej grupie Barnim mi zwial wiec sie troche obawiam.
Ktora godzinka by Ci pasowala??

malina - wyglada smacznie ale co to ?

malina- napewno nie jest tak zle. Ja ogolnie slepa jestem.... zpoczatku myslalam ze to ziemiaki talarki ale jak naoisalas ze to ciasteczka to zauwazylam ze tam jest chyba polewa lukrowa..... wybacz malej slepocie....

reklama
Malinka skad wiedziałaś że mam ochotę na talarki ziemniaczane???

Ups... właśnie doczytałam ze to ciasteczka...

Do góry