reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

hej,
dziś odpoczywam caly dzien i zbiera sily na jutro - W. wiozę do p-la i zabieram się za porządkow cd.

Solenizantom życzę spełnienia marzeń i lekkiego porodu, zdrowego dzieciątka i milego dzisiejszego wieczorku :tak:

Kto coś ode mnie chce to pw z mailem proszę :)

oj spadam spać, jakaś zdechla jestem, ale humor jest ok, uff w końcu koniec humorków :D
do jutra

reklama
Witam :-)
Wszystkim solenizantkom wczorajszym i dzisiejszym sto lat!!! :tak:

Pokoik prawie pomalowany. Piękne kolorki wyszły. Pomachałam chwile pędzlem, tam gdzie M nie doszedł wałkiem i padam na pyszczek. Teraz trzeba tylko dopieścić całość i posprzątać i czekamy na naklejki :-D nosi mnie, już bym chciała naklejać...
W całym domu pełno pyłu remontowego. Tak jak wypucowałam moją nową kuchnię, tak znowu jest szara. Zresztą ją też trzeba dopieścić :-p drobne poprawki malarskie i listwy przy podłogach wszędzie do zrobienia. Niby wsio gotowe, a jeszcze tyle...

Koncia poczekaj conajmniej tydzień z naklejkami aż farba dobrze wyschnie i utwardzi się;)

Hej :)

Wiem, ze pewnie nikt mnie juz tu nie pamieta, ale nie moglam sie powstrzymac bo przypadkiem weszlam na forum i zobaczylam watek gratulacyjny. Jestem w ciezkim szoku, ze Marcoweczki juz zaczynaja sie rozpakowywac. Chcialam tylko pogratulowac serdecznie mamom i kruszynkom, a reszcie zyczyc przyjemnej koncowki ciazy :)

pozdrawiam

Ufff jak dobrze, że wy na tej końcówce takiej produkcji jak dawniej nie macie ;-) jeszcze z miesiąc temu to od rana miała bym z 15 stron do nadrobienia .... :-D
Zmykam spać, resztę wątków jutro nadrobię, wszystkim spokojnej nocki życzę.

dziekuje wszystkim za zyczenia i bardzo milo sie je czyta i oglada wirtualne prezenty:) zycze wszystkim dobrej i spokojnej nocki buziaki pa

reklama
prosze, niech mnie ktos dobije... Znow mielismy alarm, a na dodatek wrocilam, dalam buziaka Olafowi- a tam co? gorace czolo....

Do góry