reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

tak, opowiem to potem moim wnukom jako historyjkę a one popatrzą na mnie bez zrozumienia i zapytają:
"a co to jest pilot od dekodera??!" :szok::szok:

:-D

Masz racje...
Olo wczoraj probowal 'otworzyc' stara kasete video... pytajac sie gdzie plyta...

Scarletka, podziel sie nazwa...bo u nas niestety wycie dalej sie dzieje....

Kurcze, K. mial Olafa odebrac, jestem sama w domu... a teraz dostalam wiadomosc, ze nie chca go wypuscic z zajec... I chyba bede musiala isc na spacerek... No nic.. musze nogi jakos skrzyzowac i sie ruszyc...

reklama
Masz racje...
Olo wczoraj probowal 'otworzyc' stara kasete video... pytajac sie gdzie plyta...

Scarletka, podziel sie nazwa...bo u nas niestety wycie dalej sie dzieje....

Kurcze, K. mial Olafa odebrac, jestem sama w domu... a teraz dostalam wiadomosc, ze nie chca go wypuscic z zajec... I chyba bede musiala isc na spacerek... No nic.. musze nogi jakos skrzyzowac i sie ruszyc...

Nazwa syropku, to Melisal.
Podam mu jeszcze kilka dni i zobaczę czy po odstawieniu będzie poprawa, bo nie lubię swojego dziecka faszerowac lekami:sorry2:

Katjuszka wypisz, wymaluj jaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-D Jestem ostatnio tak roztrzepana, że aż się sobie dziwię, że jeszcze głowa na karku się trzyma. Dzisiaj wyszłam z przedszkola w oczojebnych, workowych ochraniaczach na buty i nie rozumiałam czemu wszyscy w koło tak się na mnie gapią i wyją ze śmiechu. Dopiero na parkingu wchodząc do samochodu mało nie walnęłam betami z wrażenia :-D
A co do pilotów, to ostatnio dzwoniła komórka, a ja namiętnie odebrałam.. pilota:-D

witam sie dzis wreszcie troche pochodzilam po domu zrobilam zupke pomidorowa i nawet smaczna wyszla (nie chwalac sie ;-) )
eMeke pojechal na chwile do pracy musze Wam powiedziec ze po tym spzitalu dba o mnie jeszcze bardzie :tak:
z tego co Was doczytalam to bedziemy miec chyba troche lutowych dzieci na forum :-)

Ja wróciłam z zakupów i padam:-( Odpocznę i biorę się za sprzątanie bo znajoma ma wpaść wieczorem. Na szczęście obiadku robić dziś nie muszę, bo kupiłam sobie krokieciki, mniam mniam;-)

Próbuję spakować jedną torbę do szpitala... Wam się to udało? :confused: chyba muszę pojechać do rodziców po walizkę wakacyjną...Prawa Kobiecej Torebki - Demotywatory.pl
Prawa-Kobiecej-Torebki

koncia mnie sie ledwo udalo ale ja nie musze brac nic dla dziecka po za chusteczkami i pampersami :-) najgorzej wepchac te wkladki po porodowe sa ogromniaste :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Koncia mi się chyba jakoś udało ;p chociaż kosmetyczki już nie wcisnęłam i do reklamówki włożyłam rzeczy, które ubiorę po przyjeździe do szpitala, a w reklamówkę wpakuje swoje, żeby eMek wziął do domu ;) Tak se to obcykałam ;)

Zobacz załącznik 324062

hejka, u nas dzisiaj przepiękna pogoda, może wreszcie wiosna przyszła :-)

wiecie co ja też taka roztrzepana jestem, że hej, ostatnio idę córcie do szkoły zaprowadzić i dzwoni do mnie mój m na komórkę, no i gadamy i nagle się zastanawiam gdzie moj telefon i szukam po kieszeniach, w końcu mówię do męża : wiesz co muszę się do domu wrócić, bo komórki nie wzięłam :baffled: masakra:crazy:

Koncia ale mnie ubawiłaś - tylko, że torba do szpitala to nie torebka ......... chociaż jakby tak spróbować spakować się do torebki ........ :cool2:

Ja mam taką torbę 25x20x50 trochę jest wypchana ale zmieściłam 3 koszule, szlafrok, klapki, podkłady, 2 paczki podpasek(tych dużych), chusteczki nawilżające, kosmetyczkę z lekami, maściami no i oczywiście wszystkim co będzie potrzebne dla mnie, bieliznę, wkładki laktacyjne............ hmmmmm to chyba tyle :baffled::szok::baffled:

Nie zmieszczę pampersów :confused:, ale to się jeszcze zorientuję czy całą paczkę trzeba czy wystarczy kilka na początek, a potem tatuś dowiezie następnego dnia przecież i tak będzie codziennie.... :happy2:
A ubranko dla małego jeszcze zmieszczę na górę, u nas nie trzeba, ale wezmę jeden komplet taki najzwyklejszy, żeby żal nie było gdyby zniknął....-to tak na wszelki wypadek.

Ubrania na wyjście przygotuję w domu i zostaną, eMek przywiezie jak będziemy wychodzić

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry