reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

Dokładnie tak koronarografię ma mieć robioną, ja i tak jestem przerażona. Poszła tylko do kontroli, a skończyło się w szpitalu.
a wczoraj dostała kaszlu, a dzisiaj gorączke, chociaż lekarz ją badał to żadnych zmian w płucach nie ma, więc oby ta gorączka minęła. cały dzień siedzę jak na szpilkach, chciałabym, żeby już było po tym badaniu i żeby mama wróciła do domu, cała i zdrowa. a tu czekanie.. czekanie.. które mnie dobija masakrycznie.
Dzięki za słowa otuchy

glowa do gory, bedzie dobrze.Zycze duzo zdrowka dla mamy.
Moja mama miala koronarografie jakies 4,5 roku temu i wszystko poszlo dobrze.

reklama
wredniak-to nadal tylko badania, a bardzo dobrze że zmiany wychwycili w tak wczesnym stadium a nie jak już przeszła już zawał, jak to niestety często bywa. Naprawdę spokojnie. Twoje narwy ani mamie ani dziecku nie pomagaja więc zjedz duże lody i spokojnie poczekaj

Masz rację to tylko badania.. podobno to badanie w mamy przypadku koniecznie nie jest, bo ekg wyszło ok, echo serca też, ale to wysiłkowe coś nie bardzo, a wiadomo, że trzeba wszystko sprawdzić i być spokojnym, ale ja głupia tyle naczytałam się na necie.. a potem sobie dobieram do głowy, człowiek jest głupi, a strach ma wielkie oczy, niestety..
Jeszcze raz dzięki

glowa do gory, bedzie dobrze.Zycze duzo zdrowka dla mamy.
Moja mama miala koronarografie jakies 4,5 roku temu i wszystko poszlo dobrze.

Dzięki Ruda. Już chciałabym, żeby było po tym badaniu. bo o niczym innym nie myśle.

witam sie kochane :-) ja dzis odpoczywam eMek sniadanko do lozla pozniej obiad mi zrobil kochany teraz musial wyjsc na chwile i zakupy zrobi :-)

wszytskim smutaskom duzo sloneczka i usmiechu

buziaczek poprosze 3 paczki mam slinotok na sama mysl o nich niedobra ty !!

dodalam jak juz raz mi ciasto wyroslo wiec potem musialo rosnac jeszcze raz ale wyroslo ladnie tylko lepiej by bylo gdyby mialay jasniejszy kolor bo moje smaczne tylko troche ...yymm.nooo czarne:-):zawstydzona/y:...ale lukrem zakrylam troche zeby nie bylo widac:-p

Wredniak, moja babcia miala ten zabieg po bardzo ciezkim zawale, z sercem juz slabym- i na pewno nie w takim wieku jak twoja mama (pod 70) i wszystko poszlo ok... Musisz zaufac Vetce :)

musze Olafowi cos wymyslec do jedzenia i nie mam pojecia co... Od momentu gdy bylam w szpitalu praktycznie zyje na niezdrowym zarciu, chociaz robionym w domu...no, ale ile mozna...

reklama
Hej Mamusie ;)

Wpadam się przywitać i przedstawić sytuacje remontu hehe...:-) a więc wszystko

ruszyło pełną parą , pokoik zrobiony , jeszcze dokończyć malować kuchnie i odrazu

odswieżamy łazienke , a tak przy okazji zachciało mi się kuchni i łazienki bo i tak

jest STRASZNYYYYY bajzel. :tak::wściekła/y::tak:Dzisiaj ledwo wstalam z łozka

więc robimy sobie przerwe z M i jutro tez musze chyba odpocząc... nie mogłam

ustać na nogach tak mnie wszystko bolało a w sumie to tylko dyktowałam i

wprowadzałam poprawki hehe , tak się nie da nic nie robić, tu za miotłe się złapałam

, tu coś podawałam i teraz mam... stwierdziłam ze jak we wczorajszą noc nie

urodze to wszystko przeżyje :D:D:D :-D:-D odezwę się jak tylko skończymy...

przyjeżdzamy wieczorami raz do tesciów raz do moich rodziców na nocke i tylko

zerkam co u Was i czy aby Milutek się nie rozpakowała ;) Bo Wam poki co

nie zycze, doczekajmy się terminów ;))) Chyba ze jak mus to mus :))) Buziakii :*

Do góry