reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

ja to nie wiem czy bym sie odwazyla wiesz, chociaz tam wszystko to co nie wolno pokazywac to nie widoczne tylko w sumie non stop kamera na twarz rodzicow albo jak juz maluszek wychodzi ... o do tatusia sie dodzwonili! ale przeklinaja ze nie zdazyl bo przespal porod i tel mial wylaczony:-D!... a angole to tlumacza glupki ...napisami :wściekła/y: ale fajny dzidzius:)

o tatus przyjechal:szok::-D

nie zdazyl - baran:no:

edit: ale konkluzje walnela ta polka:
'ALE TO CIEZKO WYCHODZI...':-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wieczorową porą i padam z nóg!
Pół dnia sprzątałam, potem szykowanie obiadku, a że siły nie te, to wszystko szło znacznie wolniej.
Dzisiaj skompletowałam już wszystkie grubsze rzeczy ufffffffffffffffff i jupiiiiiii strasznie mnie to już stresowało, że wy ze wszystkim odrobione, a ja w powijakach:wściekła/y:
co za ulga
smile.gif
zostały do kupienia dla mnie rzeczy do szpitala kosmetyki, pampki, chusteczki i reszta takich pierdołek, ale to już jutro. Dziś się streszczaliśmy, bo popołudniu wprosili się do nas na kawkę teściowie.

Nieźle mi hormony buzują, bo w pierwszym sklepie mało nie się nie rozbeczałam, a przy tym nawrzeszczałam na emka hihihihi
Bo nie było tego co chciałam, kolory nie te, a on na odwal się brałby byle było kupione i z głowy.Nie patrząc, że moja koncepcja runęła:-D Myślałam, że go tam rozwalę :wściekła/y: Na szczęście pojechaliśmy w inne miejsce gdzie skompletowałam wszystko tak jak sobie wymarzyłam
wink.gif

ja to nie wiem czy bym sie odwazyla wiesz, chociaz tam wszystko to co nie wolno pokazywac to nie widoczne tylko w sumie non stop kamera na twarz rodzicow albo jak juz maluszek wychodzi ... o do tatusia sie dodzwonili! ale przeklinaja ze nie zdazyl bo przespal porod i tel mial wylaczony:-D!... a angole to tlumacza glupki ...napisami :wściekła/y: ale fajny dzidzius:)

o tatus przyjechal:szok::-D

nie zdazyl - baran:no:

edit: ale konkluzje walnela ta polka:
'ALE TO CIEZKO WYCHODZI...':-)

buziaczek ja tez to właśnie oglądałam:tak: rzeczywiście ta dziewczyna to niezłe słownictwo używała.A tatuś w tym czasie spal,bo był pijany...

I tak będzie wyglądać BB po porodzie - wpad i wypad ;) Migotka gratulacje jeszcze raz!!!! Cierpliwości, wytrwałości i szybkiego powrotu do formy :D

Mężu po wyjściu z wanny nie był zachwycony moim pomysłem, ale dzielnie wysuszył włosy i pojechaliśmy :D Kupiliśmy owocki i właśnie pękam po 3 pomarańczkach i gruszce mmmmmmmmm A zgaga to mi chyba wnętrzności wypali dzisiejszej nocy, ale co tam.. Warto było!!!! Widać Jasiek jest tego samego zdania, bo szaleje jak dzik :D

Co ty, Malina, w zyciu! Male dzieci to tylko jedza i spia i zanudzaja rodzicow (i tu nie zartuje :-) ) Ma sie mnostwo czasu, mozna sie lenic z maluchem (oczywiscie jezeli nie ma sie starszego dziecka...).A postow bedzie jeszcze wiecej, bo bedzie co chwila pytanie w razie watpliwosci... a to o kupe, a to o jedzenie...a to spanie itd :-)

buziaczek ja tez to właśnie oglądałam:tak: rzeczywiście ta dziewczyna to niezłe słownictwo używała.A tatuś w tym czasie spal,bo był pijany...

ale wstyd...moj K. to sobie ogladal, ale Olo (ktory obudzil sie po 3 godzinach drzemki) zazyczyl sobie film o dinozaurach... I sie nagrywa...Niestety do marca na pewno tego nie obejrze

Scarletka, super, ze juz masz z grubsza wszystko! I tez nie lubie jak mi facet swoja praktycznoscia koncepcje psuje ;)

tak wlasnie myslalamze temu kimal bo cos tam ta mama tej laski zaczela mowic ale sie ugryzla w jezyk.. wstyd ...zgadzam sie co do tego... a jeszcze jak ta laska mowila ze nie wie co z dzieckiem czy go nie odda itp i ze nie wie czy on bedzie dobrym tata... no opinie nam robi ladna...:dry:

Laseczki ale Wy nam za to pracujecie na dobrą opinię :* A do takich programów, to właśnie idą dziewczyny, które byle by zarobić na tym i pieprzą co im każą, smutne.. Nie lubię za bardzo takich programów, bo dla mnie to za bardzo sztuczne i ustawione ble...

Harszka dzięki za pocieszenie :* A ten spokojny czas pewnie potrzebny na regeneracje sił i czytanie czytanie czytanie ;) Właśnie o kupkach, kichnięciach, mlaśnięciach itp.

reklama
Do góry