reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Jestem:-)
Dzis dzien cały w drodze spedzony;-),najpierw wizyta u ginka-wszysto opisałam gdzie trzeba;-),potem szybko ikea-kupilismy łozeczko i pare innych pierdołek;-) a potem zawiesc zwolnienie do pracy i jeszcze po tesciowke do szpitala a i jeszcze do Lidla na zakupy obiadkowe na jutro(oczywiscie promocyjnych pampkow juz nie było).
Co do tematu zachcianek i płci,to ja bym musiała miec chyba blizniaki bo pierwsza połowe ciazy miałam ochote na wszystko tylko nie na słodkie a teraz jak widze słodycze to nie moge sie opanowac;-) a cere najpierw miałam piekna a teraz jest coraz gorzej i znowu włosy sie przetłuszczaja ale przestały wypadac,no i co ja urodze w takim razie?:happy:
Migotko opowiadaj jak było?trzymaj sie;-)

reklama
ola - z tego co zauważyłam to pampki w promocji to tylko w rozmiarach 3/4/5 ...ale może się mylę... ja pojechałam do reala i tam zakupiłam pampki:-D rozmiar 2- 42zł za 94 szt :-) ...jedynki w normalnej cenie - prawie 50zł

No ja tez zauwazyłam ze w realu najtansze sa,ktoras z dziewczyn tu pisała ze te małe w lidlu tez były,no ale o 19 to miało prawoi juz nic nie byc;)

I tak będzie wyglądać BB po porodzie - wpad i wypad ;) Migotka gratulacje jeszcze raz!!!! Cierpliwości, wytrwałości i szybkiego powrotu do formy :D

Mężu po wyjściu z wanny nie był zachwycony moim pomysłem, ale dzielnie wysuszył włosy i pojechaliśmy :D Kupiliśmy owocki i właśnie pękam po 3 pomarańczkach i gruszce mmmmmmmmm A zgaga to mi chyba wnętrzności wypali dzisiejszej nocy, ale co tam.. Warto było!!!! Widać Jasiek jest tego samego zdania, bo szaleje jak dzik :D

migotka gratulacje :-D

mam nowa kolezanke na sali poprzednia poszla na cesarke
ta bedzie rodzic sn wody jej odeszly i sobie lezymy i tv ogladamy :-D:-D

wlasnie ogladam na angielskiej tv taki program ONE BORN EVERY MINUTE i tam wlasnie polka rodzi:-):szok:

eidit:
ale przeklina po polsku:-D:-D

Ostatnia edycja:
to jest taki program ze szpitala ale nagrywany. kobiety sie godza je filmowac jak rodza i to co poniedzialek leci:-D fajne jak te dzidzie sie rodza ale bidne te kobity bo tam tak niektore cierpia ze masakra ale potem jak juz dzidzie maja to jakby bolu wogole nie bylo:-Dale ta polka do tatusia sie nie moze wlasnie dodzwonic ojej!! ciekawe czy zdazy tatus na porod jak juz sie dodzwonia?!

edit:
ooo!!! urodzila:) az mi lezka poleciala...:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry