reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Papcia biedaczyno połóż się zanim ten ból na dobre się rozkręci.. i życzę Ci jutro pobudki bez cienia żadnego bólu :*

Harszka ja wpitalam słodkie na potęgę, a będzie chłopak, więc chyba to ściema :p

Ps. Jedziemy do tesco ;)))) Jadę też, przynajmniej z domu wylezę na sekundę, a eMkowi będzie raźniej.. Fredzik też się chyba chętnie przejedzie ;))))

Ostatnia edycja:
reklama
No, ja pamietam z Olafem- kupowalam kartony kinder bueno i czekolady....i potrafilam zjesc w kilka dni.. I jeszcze do tego chipsy octowe (mega mocne i kwasne)...Wiec juz w ogole porabane..

Ta ciaza to glownie jajka, marchewka i makarony..Byle nie mieso. Az szok.. (no i mam tylek jak szafa ale niewazne...)

taka to madrosc znalazlam w necie:
przy dziewczyzne zmieni cie się cera twarzy, mocno przytyjesz, przy chłopcu buzia wyłądnieje, brzuszek tylko urośnie
no i z Olafem mialam twarz jak pole minowe, przytylam ponad 30 kilo, uroslam doslownie wszedzie- tylko brzuch mialam maly... To ja sie dziwie, ze on ma fistaszka, a nie wiadomo co ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
te przesady jedzeniowe jak dla mnie to totalna sciema... sporadycznie jem cos slodkiego i na slodkie mam ochote... moje menu to glownie konkretne jedzonko jakies kotlety z fura ziemniakow, pasty, pierogi itd... mowia, ze tez ewidentnie na chlopaka... ale chyba 4 lekarzy sie nie moglo pomylic:pP

Hars a bo z tymi smakami to rzeczywiście tylko przesądy;-) tyłkiem się nie przejmuj, a porównanie do szafy to chyba grubo przesadzone, chyba że do takiej wąskiej - jednodrzwiowej;-)
malinaa kup coś dobrego:tak:

a co to Milutek dzisiaj się nie meldował nikomu? Bosa też już zaginęła na dobre, od migotki nadal żadnych wieści:no:

ja nie mam żadnych oznak ciązy na twarzy czy cerze, jem raczej ostro-kwaśno, brzuszek mam nisko, raczej mały a ma być dziewczynka. czyli nijak mają się te oznaki smakowo-wygladowe co do płci. Zreszta ja wierze w "medycynę oparta na faktach" jako lek.wet. i naukowiec a nie we wróżby i przepowiednie. A co ma być to będzie:)

To i ja się dołączę, potrafię zjeść cały słoik papryki w occie i jak wcześniej pisałam całą czekoladę. No i nie przeszkadza mi mieszanie smaków, kiedyś zjadłam 4 kanapki ze smalcem i ogórkiem kiszonym a za chwilę 4 delicje i pół czekolady. Pomijając smaki to jeszcze pytanie gdzie mi się to wszystko zmieściło?

Buziaczek, nie pogrążaj mnie jeszcze bardziej, haha. Wciągam jak odkurzacz, a najśmieszniejsze jest to, że czasami rzeczy, które normalnie mi nie smakują to w ciąży i owszem. Jak byłam w ciąży z Ignasiem to nawet sok z ogórków kiszonych wypiłam, tzn. tą zalewę, mało tego delektowałam się i piłam łyczkami ze słoika, teraz na początku też.

reklama
Do góry