reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Harash, cudne te otulacze! nie wiedziałam, że coś takiego w ogóle istnieje. Muszę popatrzeć na allegro może u nas też coś takiego oferują.

Malinaa, cieszę się, że urodziny się udały. Rozumiem, że jesteś padnięta, po 4h siedzenia też bym wymiękła.

A ja dzisiaj już padam na pysk, bo naprawdę dużo zrobiłam z tego co mam zaplanowane.

reklama
uwierzycie,ze dzisiaj wypralam juz 3 'pralki', a 4 'sie robi'?
Dziekuje Bogu za to,ze kupilismy suszarke... przez ten moj szpital, Olafa chorowanie itd taki mialam syf wszedzie,ze szok.. Nie mowiac o tymze meble skrecalismy wczoraj,wiercilismy itd i musialam zmienic posciel...bedzie 5! pralka

Also, w PL nie widzialam z uszami,ale jak ktos jest zdolniejszy to porobie zdjecia i moze uszyc...bo wydaje sie proste na zdjeciach,ale to jeszcze obejrze

nieprzypuszczalam ze lezenie moze tak zmeczc ;-) gosci przyjelam i jakos mi leci gdyby nie te sesanacje rano z wymiotami (wczorajszy obiad ) i bolem brzucha uwazam dzien za udany :-) dzis idzie mi ostatni wlew 24h jutro tylko na noc zobaczymy czy mnie puszcza we wt ale dla dzidzi jestem w stanie wytrzymac ile trzeba :sorry2:

Witam sie wieczorowo;)
Widze ze nawet nikt niezauwazył ze mnie nie ma:(
Z rana zaliczyłam badania,potem urzad miasta,zakupy i tak zleciało do 14 az juz mnie nogi bolały i plecy i brzuch,poł dnia przespałam,brzuch twardnieje,mała daje chyba znac ze przesadzam;)
Ide lezec dalej.
Miłej nocki laseczki.

Harash, wierze jak najbardziej z praniem, ja też dzisiaj 3 pralki machnęłam i 4 czeka na jutro, bo nie mam gdzie powiesić. Poza tym znowu prawie cały kosz czeka, tylko mieszanka kolorystyczna i muszę dozbierać :D.

Ewe, fajnie, że masz dostęp do netu ze szpitala.

Ola.80, jak widzisz dzisiaj tu nie było takiego ruchu jak zazwyczaj, że 20 stron do nadrobienia. Każda tu Ciebie pamięta, bez obaw. Ja dzisiaj też przegięłam z robotą.

Wiecie w ogóle to jestem spanikowana, że nie zdążę ze wszystkim. Kazałam mężowi obiecać, że jutro złoży łóżeczko i że w tym tygodniu kupi komody i skręci i resztę rzeczy dokupimy. Piszę też listę rzeczy do zrobienia i do spakowania.
Teściowa jak była ugotowała gar krupniku i zagotowałyśmy chyba z 10 słoików dla Ignasia, tak, żebym miała jak nie będę miała zupy. Tak sobie myślę, że jeszcze ugotuję pomidorową i ogórkową i machnę w słoiki, żeby moje dziecko miało co jeść jakbym zaniemogła totalnie. Chyba mi wali na mózg, ale co ja zrobię.

moj nos ocenia ze mamy suche powietrze:) i potrzebujemy nawilzacza ale narazie na kase czekamy wiec nic nie zrobie... aha znalelismy stol do jadalni tez w tym tyg chcemy zamowic w konu:sorry2:

also to moze glupie pytanie ale jak np zamrozic zupe?? tez bym ugutowala ale jak to zrobic?? nie rozwali mi sloika??:baffled:

Studenci znowu imprezę robią, wczoraj o 12 się uciszyli trochę dopiero. Chyba jakiś sąsiad ich naszedł... I znowu ten poryty śmiech tej laski, przyprawia mnie o ból głowy:wściekła/y:

buziaku, w plastiku sobie zamroź.

reklama
w takim zwyklym pudelku plastikowym na jedzenie??? o to chyba pomysle bo faktycznie moze mi sie przydac... zawsze sie nad tym zastanawialam jak zupy mrozic... glupia ja:zawstydzona/y::-)

Do góry