reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Witam się niedzielnie
U mnie nocka przespana, tylko jedno wstanie do WC:szok: Dziś mam zamiar poukładać drobiazgi dla maluszka na swoje miejsce i zmusić Emka do zamontowania kilku rzeczy:-) Wieczorem mają wpaść znajomi więc dzień pewnie szybko zleci;-)
Miłej niedzieli Marcjaneczki:)

reklama
Masala wrocila i nie urodzila w samolocie ;-) nie robili Ci problemow? Widzisz, pralka Ci sie spsula to i zelazko nie bedzie potrzebne ;-) zartuje. Mam nadzieje, ze szybko naprawia. A moze filtr trzeba przeczyscic?

Nikt mi na szczescie problemow nie robil. Wiec zaswiadczenia tez sie nie przydaly:)
Mowisz przeczyscic filtr... hmm a gdzie go znajde?? :-)

Futrzak to ja coś czuję że ciekawie sie zapowiada dzień hihi;)-

Koncia chyba się zdecydujemy na ten co Wy. Cenę ma dopuszczalną. A reszta mi mało mówi ale jak Twój M jest w tym ekspertem to ja się zdaję na niego;) Zrobiłam sernik wg. Twojego przepisu;) tylko z wiejskim serem od teściowej;) rewelacyjny jest!

Wtam niedzielnie:)
U mnie noc taka sobie,jedna pobudka na siku i kilka bez powodu,no i bol nog:(
Dzis dzien lenia;) na obiad pizza bedzie zamowiona bo akurat jest promocja na nasza dzielnice;)
Marta u mnie odwrotnie-tesciowa na obiedzie u nas;)

Miłej niedzieli laseczki:)

Hej laseczki-marcóweczki
Zycze udanej niedzieli - ja zmykam prać bo wczoraj przywiozłam od znajowej 8 worków 40 litorych ciuszków dla małej, łocznie z kozaczkami Emu (hit tej zimy), musze to posegregowac i poprać, ale Nadia zostało obciuszona od romiaru 50 do 86 czyle gdzieś tak do 10-12 m-c a nastepne ciuszki juz sie zbierają. I to zadna moja bliska koleżanka, ot mama jednego z chłopców z klasy mojego syna. Zdażają sie fajni ludzie, którzy robia dla cos dla innych ot tak:)
Pozdrawiam wszystkie i usciski do Milutka

Ostatnia edycja:
To ja tez zycze Wam miłen niedzieli i smacznych obiadków:-D

A ja klade hanie i sama tez sie połoze bo słaby mi jakos od rana:baffled:

Bry..

Chyba oboje z małżem wstaliśmy dzisiaj lewą nogą, bo coś się dogadać nie możemy, ale posprzątane, pościel zmieniona i pralka wstawiona, a zaraz na obiadek do mamy lecimy..

Koncia a co Ciebie tak mocno boli po wczoraj??

Masalka współczuję :* Można się wściec jak tak nagle wszystko pada, bądź dzielna!! A w kwestii bólu, to Ci powiem, że chyba trzeba wyluzować, mnie boli od środy i już nie zwracam na to uwagi, gorzej jak przy tym brzuch twardnieje, ale kilka oddechów, minutka i przechodzi ;)

Aga Tobie legginsy poszły, a mi moje ukochane dresy się na pupie przetarły, ale już nie kupuję nowych, w domu mogę w nich pochodzić, a jak już zdarzy się, że gdzieś wychodzę to mam jeansy ciut ciasnawe, ale na chwilkę mogą być ;)

Buziak żelazko chyba nie ma nic do korków.. Może miałaś akurat za dużo urządzeń w jednym czasie włączonych..

Magdzior owocnego dnia, niech Ci się mężu sprawi i przyjemnego wieczoru :)

Futrzaczku samych przyjemności na dzisiaj :*

Marta lepszy obiad u teściowej niż teściowa na obiedzie jak u Olko hahahaha Przynajmniej zawsze możesz wyjść jak Cię fqrzy, a weź tu teściową usuń z domu, imposible!

Ewi z chęcią skusiłabym się na Twój serniczek mmmmmmmmmm

Olka pierwsze słyszę o dzielnicowych promocjach pizzowych ;) Szkoda, że u nas tak nie ma :/ No ale my dzielnic nie mamy ;p

Vetka to teraz czeka Cię masa prania i prasowania - powodzenia! A babeczka rzeczywiście wyjątkowa, rzadko zdarzają się tacy ludzie :)

Anoli wypoczywaj :*

A Milusię może nam jutro rozpakują, zobaczymy..

No to sobie popisałam :)

reklama
Witam się w niedzielny - słoneczny i mroźny poranek, wczoraj imprezowaliśmy prawie do 2 w nocy z rodzicami - przyszli oglądać zasponsorowane przez siebie prezenty (wózek i łóżeczko) i przyszykowany pokoik Natalki, narobiłam się jak dziki łoś (bo sobie wymyśliłam tartinki i sałatki zamiast obiadu i 2 razy więcej się przy tym narobiłam niż jakbym gulasz ugotowała!!) ale za to było wesoło i Natka też udzielała się towarzysko - kopała babcie "czkała" do dziadków - wszyscy byli wniebowzięci! :-) Za to jak się wieczorem kładłam spać to moje stopy wyglądały jak dwa wielkie balerony - takie spuchnięte! a pięty myślałam, że mi odpadną z bólu!! oj ciężka już jestem, ciężka... :szok::szok::-D dziś dzień odpoczynku - no, jedną pościel wyprałam, co ją w prezencie dostała Natka... ;-)

p.s. a w lodówce mam pół Czarnego Lasu więc będę jutro ważyć jeszcze więcej... :-p :-p :-p

Do góry