reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Agacina idę jeszcze raz przegrzebać wyprawkowy w takim razie...

ps. nic nie znalazłam a to co czytałam o nawilżaniu było na wątku urządzamy pokoik;) ale i tak nikt nic nie polecał:(

Ostatnia edycja:
reklama
Harsha kurcze przecudny śpiworekkkk ;) Ale ja własnie nawet nie wchodze bo wszystko kupuje, i mnie kusi, a już szafa pełna , nie wiem gdzie pomieszcze wszystko ;) :baffled::-)

Ewi , Harsha skończe pokój i jasne że zrobie demonstracje :D hehe , wlasnie znudziły mi się takie mocne kolory, a w salonie mam taką kawe z mlekiem, więc wszystko będzie takie delikatniejsze ;) aaaa i Harsha też zawsze jak byłam mała to marzył mi się wogóle czarny lub mocno granatowy pokój ;)))) a jak córci takie się pomarzy w przyszłości to zrobie jak będzie chciała hehe ;) Póki co musi się godzić na pomysły mamusi :p:-):-)

i tak jak Also pisze tez mam plany kupna i zapnięcia wszystkiego na ostatni guziczek jak tylko wywietrzeje pokoj od tych farb po kilku dniach , rozłoże łóżeczko, poukładam ciuszki w szafie, poprasuje, kupie wanienke i stelaż, kremiki i oliwki perfecta baby , kupiłam lampke nocną, jeszcze nowy karnisz i firanke pod córcie ;) i torbe spakuje do szpitala i będzie chyba wsioooo, ciekawe kiedy zapne ten guzik hehe...

Ona a u mnie zawsze było biało wszędzie a jak ja tu zamieszkałam to w sypialni mam dość intensywny żółty, w małym mocny róż a u brata wściekły pomarańcz;) tylko w łazience i wc na suficie biały został:)

Hars super ten śpiworek:) sama bym chciała taką pszczółkę:) kiedyś Pinka wstawiła to później szukałam na allegro i nie ma:(

Czesc Marcoweczki!!

Mam nadzieje, ze mnie jeszcze pamietacie:-)
Nie bylo mnie prawie dwa tygodnie i strasznie sie stesknilam:-D Liczylam na to, ze uda mi sie wpadac tu czasem jak bede w polsce ale niestety zbyt duzo rzeczy bylo na glowie... az dziw bierze, ze nie urodzilam gdzies miedzy tymi wszystkimi zajeciami.

Bardzo jestem ciekawa co tam u Was sie dzialo ale chyba nie ma fizycznej mozliwosci zebym to wszystko nadrobila:-( Widzialam tylko, ze migotka sie rozpakowala i jestem w wielkim szoku!!
Mnie od jutra czeka w koncu upragniony czas czyli wielkie przygotowania... czas najwyzszy, bo lekarz w Pl stwierdzil ze mam sie modlic, zeby dotrwac jeszcze chociaz z trzy tygodnie... Lozeczko i sporo rzeczy ktore kupilam dla malej w Pl w poniedzialek zabierze kurier i pod koniec przyszlego tygodnia maja juz byc... oby!!

No nic mykam zjesc jakis obiadek, bo po podrozy zglodnialam i postaram sie choc troszke Was nadrobic:tak:

:)

Ewi, znalazlam to dla Ciebie:
Topcom ultradźwiękowy nawilżacz ULTRASONIC HUMIDIFIER 1801 - opinie o Topcom ultradźwiękowy nawilżacz ULTRASONIC HUMIDIFIER 1801

a poza tym:
to wedlug liczby opinii:
Nawilżacz powietrza - opinie użytkowników na Cokupic.pl

ten chicco sie wydaje spoko:
Chicco Nawilżacz powietrza BLUE VAP - opinie o Chicco Nawilżacz powietrza BLUE VAP

Mam nadzieje, ze pomoglam. Ja zawsze szukam info o tym co chce kupic (zbyt wiele wpadek zaliczylam i sie nauczylam ;) )

a pszczolka nie jest taka droga- nowa kosztuje £19, ale wedlug mnie to jest fajna sprawa, bo na pewno dzieciaczkowi cieplo...
Juz widze siebie swoja droga jak bede z maluchem ze szpitala wychodzic :) Taka kluska kochana w foteliku i te wielkie uszy misiowe hahaha :)

Ona, kilka dni i po sprawie :) Dopniesz, dopniesz... w sumie to nawet jak wszystkiego nie zrobisz, to przeciez nic sie nie stanie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MASALA nie siej strachu bo ja juz w tym tyg odwiedzilam porodowke i o maly wlos tam nie zostalam... a ty masz termin tak jak ja... wiec trzymaj nogi na krzyz, jak tam egzaminy zaliczone?

Jeden do przodu a na drugi kobieta mnie olala i nie przyszla! Niby chora... ale nie do konca wierze bo od nastepnego dnia po moim egzaminie na swoim dyzurze miala zaplanowany urlop i pewnie chciala go sobie przedluzyc:((

Ale jestem umęczona. Mebelki się składają, zakupy jedzeniowe porobione, portfel pusty... :zawstydzona/y::-p jeszcze byliśmy u babci posprzątać i padam na twarz.

Ja mam ten nawilżacz co malinka. M długo szukał i wybrał ten, gdyby miał kupować drugi raz, też wziąłby ten...

Harsh, słodki śpiworek. :-D

Wszystkim chorym marcjankom, dużo zdrówka życzę!!!

reklama
ja juz po odwiedzinach i obiadku u mamy :-)
Harsh - boski otulaczek, na pewno się przyda - ja wsyztsko tez kupuję nieraz podwojnie, przecież potem też wystawisz na sprzedaż, to co sobie będziesz żałować? :p Anogi robia mi się miękkie, bo mam slabsze dni ;) a poza tym jak się dowiedziałam, że należy mi się cc, to zaczęłam się zastanawiać nad tym rozwiązaniem, choć nie wiem czy ta lekarka z którą wczoraj miałam przeboje, wystawi mi teraz po nich zaświadczenie, o ktore prosi gin.

Do góry