reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

ja troszke poprasowalam i juz mi sie maly plecami w brzuchu stawia i musze trocha prania na jutro zostawic... a myslalam ze bede miec to za soba... milego wieczoru zycze :tak:

reklama
Ale jestem umęczona. Mebelki się składają, zakupy jedzeniowe porobione, portfel pusty... :zawstydzona/y::-p jeszcze byliśmy u babci posprzątać i padam na twarz.

Ja mam ten nawilżacz co malinka. M długo szukał i wybrał ten, gdyby miał kupować drugi raz, też wziąłby ten...

Harsh, słodki śpiworek. :-D

Wszystkim chorym marcjankom, dużo zdrówka życzę!!!

Dzieki, i nic mi nie mow. Wiesz, staralam sie rozlozyc zakupy itd...no, ale musze przyznac, ze finansowo lezymy, a musze dzisiaj wlasnie jeszcze zaplacic jeden rachunek i chyba na wszelki wypadek lozeczka turystycznego nie kupie... A wszystko przez ten ebay...

Są jeszcze jakies chore mamuski, jesli tak to dołaczam:-(
Od wczoraj mam temperature i mega kaszel:-( czuje sie kiepsko do tego sama z hania bo moj pracuje:sorry2: Nie mam jak oka zmrózyc. Mala nie jest przyzwyczajona ze mama spi w dzien i co chwila mi powieke podnosi:-D
Poczytalam was i juz nie wiem co pisac, oczy mnie piekachyba od temp.:-(

Harsh ja mam to samo, ebay rozklada mnie finansowo, dobrze ze mam osobne konto z moim m, to niektóre zakupy da sie ukryc:-p
Pamietam jak licytowalam foteliki samochodowe i wygrałam oba, ale mi mina zrzedła:-p:sorry2:, a jak sie okazało przydały sie oba bo jeden mielismy w pl i jak latalismy nie było problemu:tak: Ładny ten misio, chyba skocze na ebay;-):-D

Hars dzieki za opinię o nawilżaczach:) mąż teraz czyta opinie;) przyznam że te najfajniejsze przerażają mnie cenowo:(
A pszczółki ja nigdzie nie widziałam! Wygrałaś swoją aukcje na oba kombinezony?

Koncia nie martw się mój portfel też pusty a konto też nie szokuje zerami hehe Ten Twój nawilżacz pokazuje % nawilżenia?

Ostatnia edycja:
Ewi, no wlasnie widzialam- 600 zl! Porazka....mam nadzieje, ze cos znajdziecie...jeszcze jest fajne ceneo.pl

Anoli, o kurcze- 2 foteliki :-D

Ewi on pokazuje jakie nawilżenie w powietrzu, ale wg mnie najfajniejsza funkcja jest taka, że się wyłącza sam jak ma już za mało wody :) My byśmy nasz zjarali za pierwszym razem, bo mu trochę nalaliśmy (woda przegotowana albo demineralizowana) i zostawiliśmy, żeby pochodził ;) No i gdzieś pojechaliśmy, całe szczęście sam się wyłączył ;) Reszta funkcji, jak np. jonizowanie powietrza (nie wiem co to) jest w opisie tej aukcji albo na jakiejś stronie o tym nawilżaczu.. A jeśli chcesz znać moje zdanie, to po prostu nie wydawaj więcej niż 200-300zł, bo się rozczarujesz tylko, wszystkie te urządzenia działają na podobnej zasadzie i chyba tylko marka albo dizajn decydują o cenie.. A w ogóle to mnie się wydawało, że mamy tak straszliwie sucho w mieszkaniu, a wskaźnik pokazywał 50-60% w pomieszczeniach, więc w normie (od 40 do 70 chyba jest norma) :)

Harszka ale szalejesz na zakupach ;) Ja to jestem ciekawa aż do bólu czy będzie córcia czy towarzysz dla Ola ;))))

Masala witaj po powrocie :)

Wróciliśmy z pycha urodzin teściowej, już byłam na skraju wyczerpania, no ileż można siedzieć?!? Dla mnie 4h na siedząco to już max!
Zmykam do eMka na kanapę oglądać film z moją ulubioną aktorką Scarlet na jedynce ;)

Pabelka, u nas tak samo- to znaczy- wybralam farby, a K pojechal i jakies 'podobne' w promocji znalazl..i pozniej jeszcze z tekstem 'to domieszamy...'...
NIe powiem, jeden kolor wyszedl ladniej,ale drugi mial byc brudnym szarym, a wyszly...no nie wiem...bez podchodzacy pod kawe z wielka iloscia mleka :)
Pochwal sie jak skonczycie, prosze!

U mnie z szarego beżu zrobił się jasny żółty :baffled: Mężczyźni..
A chwalić się będę, oczywiście ;-)

Pinka, mam nadzieję, że w momencie, kiedy to piszę, jesteście już po przeprowadzce i nie przeforsowałaś się za bardzo?

Masala, ty nastepna chcesz przed terminem urodzić? :-) Oszczędzajcie sie kobiety bo będziemy się musiały na Lutówki przemianować :-D

Ewi, Malina- ja ostatnio wlasnie nawilzacz kupilam, za cale 5 funtow nowy!
I tak, niczego nie wyswietla, produkuje mgielke...nie ma guziczkow tylko pokretlo...ale to nie 200 czy 500 zl ;)

o taki:
NScessity Ionic Humidifier inc. Night Light and Variable Mist: Amazon.co.uk: Baby

W normalnej cenie byl za 12, a po przecenie 5 wlasnie.. Bo tak jak ktos napisal-nie ma co cudowac, one wszystkie to samo robia :) I moj tez niby ma jonizacje..

Malinka, trzymaj kciuki za dziewczynke, ale ja kupuje wszystko bardziej pod chlopca...ale tez az mnie skreca zeby sie dowiedziec.... Chociaz powiem Wam, ze nie zaluje tego, iz sie nie zapytalismy na tym usg w 20 tyg, bo rzeczywiscie mam taki inny rodzaj oczekiwania :-)

reklama
Hars oba są w okilcach 300zł, a ja tak myślę max 200zł dać;)

Ja tu wg. różnych kryteriów głownie też ceny wybrałam takie dwa:

NAWILŻACZ POWIETRZA 3 FILTRY + JONIZACJA + PILOT (1415285931) - Aukcje internetowe Allegro

NAWILŻACZ POWIETRZA CLIMATIC 660 JONIZATOR, LCD (1418535699) - Aukcje internetowe Allegro ten to chyba ten sam co Malinka i Koncia ma;)

Ten pierwszy jest też w tańszej wersji bez wskażnika wilgotności. Myślicie że jest on potrzebny? Bo to 100zł taniej;) http://allegro.pl/nawilzacz-powietrza-z-jonizacja-3-filtry-i1423547997.html

Ostatnia edycja:
Do góry