reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Cesis, ja na Twoim miejscu zadzwoniłabym do lekarza. Też tak miałam i jestem na nospie i magnezie, które to mam brać regularnie. Lepiej poradzić się lekarza.

Mi się włączył efekt wicia gniazda. Sprzątam we wszystkich szafkach. W tym tygodniu chciałabym:
- spakować wreszcie torbę, bo niestety nadal odłogiem leży
- rozłożyć łóżeczko
- kupić komodę
- kupić wanienkę z przewijakiem.

Miłego weekendu wszystkim życzę.

reklama
ale ja jestem momentami glupia.....

Licytowalam na ebay'u taki spiworek dla maucha, do fotelika samochodowego..
No..ale byly 2 fajne- jeden mis, a druga pszczolka- wiec i tu i tu dalam po 6 max. Bylam pewna, ze przegram aukcje, poniewaz one normalnie chodza po 13 conajmniej...no i misia juz wygralam (cale £5.50), a pszczolke wygram zaraz... Nie wiem co z tym zrobie... No i najgorsze, ze serio nie mam kasy, a na *******y wydaje..Bo z 8 (wygrana z przesylka) zrobi sie zaraz 16 do zaplaty...

ale to jest slodkie :) a zeby bylo smieszniej, to po Olafie mam takie okrycie podobne,tylko bez uszu...no ale niech bedzie...

car-seat-cosy-wrap--bear.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gdzieś widziałam dyskusję o nawilżaczach i znależć nie mogę a muszę kupic bo się zameczę w nocy... Kojarzycie gdzie to było???

reklama
Do góry