reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

:-)poszłam tak wczesnie na wizyte bo potrzebowałam zaswiadczenie od lekarza, gdyz zaszłam w ciąże na wypowiedzeniu, takze musieli mi wycofac wypowiedzenie i przywrócic stosunek do pracy:-D Taka miałam radoche ze hej!!
biore luteine doustna, mdłości nie mam ale za to moge spac i spac:-) dzisiaj jedyne co to zapach smazonych schabowych mi przeszkadzał...

witam nowa mamusie;-)))0 kochana a z jakiej dzielnicy poznania jestes bo meza mam z poznania heheh i jak jedziemy do polski to na runwaldzie koczujemy...........

ona- spróbuj jesc suszone sliwki pic nadczo szklanke przegotowanej wody mito w pierwszej ciazy pomagało...........

ja jak narazie zaparc nie mam i mam nadzieje ze miec nie bede bo w pierwszej ciazy katorgi przechodzilam:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
a ja nareszcie pojadłammmmmmmmmmmmmm hurrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-D
i jak na razie nic mi nie wraca, jakie błogie uczucie;-)

Witam,
Przepraszam bardzo, że ja tak z doskoku, ale u nas niestety różnie. W niedzielę wylądowałam na izbie przyjęć, gdyż zaczęłam mocno plamić na brązowo. Od kilku dni pobolewało mnie podbrzusze i ciągnął krzyż, do tego doszedł ból brzucha - jakby żołądek czy wątroba. Jak tylko coś zjadłam to od razu mi wywalało brzuch w górnej części, czułam się jakby mi kołek stanął, było mi cały czas ciężko, w ustach kwas. Na izbie wszystko okazało się ok, więc dostałam tylko nakaz leżenia i przyjmowania no - spy. Ale wieczorem w niedzielę zaczęły mnie okropnie swędzieć dłonie, ale dosłownie chciałam się drapać aż do krwi, brałam szczotkę do ubrań i nią drapałam. Swędzą do dziś, choć już trochę słabiej, więc dziś zrobiłam badania transaminaz - próba wątrobowa aby wykluczyć cholestazę ciążową. Niby ona dotyka kobiety około 30 tygodnia, ale ja od samego początku ciąży mam wysoki poziom progesteronu - powyżej 100, a to on w głównej mierze jest przyczynkiem do większego wydzielania żółci przez wątrobę. Mam nadzieję jednak, że to tylko jakieś małe problemy w działaniu wątroby, bo jeśli to cholestaza to może się skończyć szpitale.
Witam nowe marcóweczki :-) A zasiedziałym ;-) życzę jak najmniej dolegliwości.

Wiecie co upały były kiepskie , ale ten ciągle padający deszcz i zimno ,też na mnie żle działają.Typowo nic nie pasuje , marudzę jak baba w ciąży:-)

agniesia całe szczęście, że na izbie się wyjaśniło i plamienia nie były groźne. prosze mi grzecznie odpoczywać;-)
kasienka mnie tez nic nie pasuje. gorąc zły, deszcz jeszcze gorszy. nam nie dogodzi:-D

a ja nareszcie pojadłammmmmmmmmmmmmm hurrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-D
i jak na razie nic mi nie wraca, jakie błogie uczucie;-)

Na zdrówko mi smakują tylko ogórki małosolne:-). Wszystko co wezmę do ust wydaje się potwornie słodkie,dzisiaj dałam mężowi swoją kanapkę z serem bo była słodka:dry:

Kurcze nie mam czasu was nadrobić:sorry2:

reklama
ja to nie mam zadnych zachcianek zywieniowych:-)
dla mnie w ogole teraz jest najgorszy okres, jestem cały czas w stresie...zamiast sie cieszyc ze udało mi sie tak szybko zajsc po poronieniu( 3 cykle staran) to non stop dopatruje sie czegos złego w moich objawach..
Najbardziej to sie zdenerwowałam kilka dni temu jak zobaczyłam nawkładce taka zólto bezowa wydzieline...no myslałam ze zwariuje...obserwowałam ten sluc i chyba przyplatało sie do mnie jakies zapalenie wiecie czego:crazy:
swedzi, piecze...miałyscie tez jakies stany zapalne??

Do góry