reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

pinka to bierz luteine i trzymam kciuki zeby plamienia juz nie wrocily.

wyslalam list od lekarza do szpitala, ciekawe kiedy sie do mnie odezwa na 'pierwsza' planowa wizyte ;-)

wstawilam dzis mezowi kurczaka do piekarnika, i teraz nie wiem co ze soba zrobic...... okna pootwierane a ja i tak nie moge zniesc tego zapachu...... ;/

reklama
hehehehe fiffronka ja zawsze na nie narzekałam, ale tak samo jak w poprzedniej tak i w tej mam problem w odwrotną stronę:tak:
agurka witamy!

u nas dalej leje, ale mnie zmogło jak m wrócił z pracy. synek przyniósł mi poduszeczkę i swoją kołderkę i kimnęłam sie chwilkę, za to wstałam pełna wigoru, wymieniłam pościel i upiekłam strudla:tak:

86ruda, mnie też przeszkadzają zapachy, to co jeszcze wczoraj ładnie pachniało dziś jest nie do zniesienia. Kupiłam sobie żel pod prysznic 2 dni temu, w sklepie miał piękny zapach a dziś już nie mogę go znieść:baffled:

no a co do Nigeli to fajnie gotuje, a ja mam ochote tylko na słone potrawy, zero słodyczy, ale to nawet dobrze ;-)

czesc dziewczyny:)
szukałam wątku marcóweczek i widze ze juz pełno was tutaj:)
opowiem cos o sobie..Jestem w drugiej ciazy, pierwsza poroniłam w lutym tego roku, mam nadzieje ze tym razem wszytsko bedzie dobrze:)
Przyjmiecie mnie do swojego grona??:)
pozdrawiam!
a termin mam na 26 marca:)

OOOOJJJJJJJJJJJJJJJ dziewczyny ale żeście sie rozpisały:szok:

Wreszcie jestem. Miłam w piatek o 18 USG (pierwsze) i od razu po badaniu mój M zabrał nas na Mazury:-D:-D:-D Jestesmy tu do p=czwartku luib piatku i nie mam neta na bierzaco ale własnie dorwalam kafejkę i już 3h czytam wasze posty (5zł/h sobie liczą) ale kontakt z Wami bezcenny:-D

Z USG wyszło ze dzidzie ma 11mm czyli w piatekj było 7 tyg i 3 dni czyli jakby tydzień mniej niż z OM, ale najwazniejsze że wszystko z fasolką wporzadku, jest sliczna. chciałam wstawić zdjęcie UGS ale tu nie maja skanera;/ w dodatku zapach tu jak w smarzalni ryb wiec mdli mnie na maxa, ale jak powiedziałam czego sie nie robi dla forum:happy:

Po drodze cos mi wpadło w oko że pomidorów nie wolno jeść?! Czy to prawda? mam nadzieje ze nie bo nja tylko na pomidorach jade praktycznie:szok:

Gratuluję nowym marcówkom!!!:-D
Współczuje igłofobiczkom:-D
Życzę smacznego wszystkim głodomorom:-D

na pierwszej wizycie byłam dzien po terminie @ i wtedy nic nie było widac...przejełam sie troche..
chciałam sie zapytac w kiedy Wy byłyscie na pierwszym usg?ja mam wizyte w nastepny poniedzialek to bedzie 6 tydzien...co powiennam wtedy zobaczyć?bedzie juz serduszko?:-)

reklama
Witam nowe marcóweczki i gratuluję:-).
Mnie ciągle muli - żołądek pusty i jeść się domaga a w przełyku mi wszystko stoi:nerd:. I ciągłe latanie siku.
Deszcz wpływa na mnie usypiająco -zmykam spać:tak:.

Do góry