reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Na szczęście już jest jutro i ma być lepsze od wczoraj!!!!

Ja już myślę, co zjem na śniadanko hahahaha i chyba zaraz walę w kimę, co by szybciej było rano ;)
ja własnie marchewki wcinam bo spac znów nie moge brrrrrrrrrrrrr ból brzucha mnie wykonczy mam wrażenie jak by był odbity;-(

hars- no mój ni nawidzie prasowac a zwłasza takie tyciunie ubranka wiec to jedyna rzecz w której mi nie pomaga

reklama
Noc mi się ciągnęła strasznie, boli mnie wszystko, jakbym miała zakwasy, do tego żebra i brzuch dały mi dziś popalić bardziej niż zwykle. Zwlekłam się z łóżka, bo muszę iść na uczelnię 9-15 :baffled: płakać mi się chce, kompletnie nie mam siły siedzieć na tych twardych krzesełkach, ostatnio taki dzień mnie wykończył. Biję się z myślami czy sobie nie odpuścić drugiej połowy wykładów, ale wtedy obawiam się, że nie zdam egzaminu w czwartek:sad: zresztą i tak nic nie umiem i nie mam ochoty się tego uczyć... może towarzystwo koleżanek mnie podniesie na duchu i zdopinguje, ale coś się boję, że sobie odpuszczę... Cóż, będę liczyć na szczęście, nic innego mi nie zostało:no:

Koncie wiem co czujesz...ja tez wferworze zaliczeń i egzaminów (łącznie 23 w tym semestrze jakiś koszmar) Na 11 dwa następne ;/ i te kłopoty ze spaniem...znam to

Dzień dobry:-)

Pocieszam Was i siebie, że przygnębienie, złe humory to w dużej mierze fizjologia a nie poważne problemy:tak:

idąc tym tropem uśmiecham się do wszystkich:-)

Lecę załatwić L4, potem do pracy i czekamy na całodniowych gości.

Witam się z rana :-)

To moje któreś z kolei podejście by z Wami pisać :-D Chciałabym pogratulować wszystkim mamusiom które urodziły :-) Też przeczytałam wątek - którego nie chciałam :-(

Pozdrawiam i spróbuje choć Was gonić z produkcją postów :-)

hej,
Wiktor kaszlał całą noc więc w końcu spaliśmy osobno i tak mnie zaraził i kicham od rana. Krew na wyniki oddana. A o 14 mamy wizytę u pediatry - oboje :sorry2:.

malinaa - no wiosna idzie, suczki cieczki dostają, więc piesek będzie coraz częściej siedzial pod drzwiami zwabiony zapachami, nie spuszczajcie go pod blokiem, bo jest młodziutki i głupiutki i się jeszcze zgubi jak za jakąś panienką poleci... chłopak dojrzewa ;-) współczuję hehe nie będzie łatwo z nim niedługo wytrzymać :-p/no może się mylę i nie będzie zawodzil i piszczał całymi dniami/

miłego dnia

hej,
Wiktor kaszlał całą noc więc w końcu spaliśmy osobno i tak mnie zaraził i kicham od rana. Krew na wyniki oddana. A o 14 mamy wizytę u pediatry - oboje :sorry2:.

malinaa - no wiosna idzie, suczki cieczki dostają, więc piesek będzie coraz częściej siedzial pod drzwiami zwabiony zapachami, nie spuszczajcie go pod blokiem, bo jest młodziutki i głupiutki i się jeszcze zgubi jak za jakąś panienką poleci... chłopak dojrzewa ;-) współczuję hehe nie będzie łatwo z nim niedługo wytrzymać :-p/no może się mylę i nie będzie zawodzil i piszczał całymi dniami/

miłego dnia

Pastela - dużo zdrówka :-)

no to i ja sie witam! wczoraj nadrabialam zaleglosci z emkiem bo za niedlugo zapomne jak wyglada:baffled: i w koncu znalezlismy czas zeby wozek opracowac tylko szkoda ze nie wiem gdzie go trzymac bo w mieszkaniu miejsca za malo:/ hmmm... gdzie wy trzymacie swoje PORSHA??:-) hmm trzymac na klatce jak to blok chroniony?? chyba nikt nie zawinie:shocked2::confused:
a co do spania to mi sie dzisiaj nadzwyczaj dobrze spalo-jakbym w ciazy nie byla:baffled::-) 0 boli ...no tylko 2x na kibelek ale tak poza to ok:)
chorym zdrowka pastela uwazaj na siebie!
koncia - egzamin zawsze mozna drugi raz podejsc nie martw sie-tego ci nie trzeba-teraz luzniej do tego podchodz:tak:

milego dnia:)

Widzę że nie tylko ja mam dziś tak wisielczy nastrój.... Właśnie słyszałam w telewizji, że dziś jest najgorszy dzień w roku.... niech już się skończy!!!!!

Cos w tym musiało być. Juz dawno się taka przybita nie czułam. A dzisiaj zupełnie na odwrót. Dobrze się wyspałam i od razu inne spojrzenie na świat. Nawet jak nie znajdziemy mieszkania to świat się nie zawali a zamiast ładować prawie 2x tyle na czynsz możemy kupić puszkę farby i odświeżyć tutaj.
Co do hydraulika,to dzisiaj ma przyjść.Wczoraj wieczór odezwał się właściciel i przeprosił ze tak późno ale ponoć dopiero dostał moja wiadomość i postara się jak najszybciej kogoś przysłać.

Marta melduj nam jak będziesz wiedzieć co u Mili
Milu jeśli nas podczytujesz,to pozdrawiam

reklama
witajcie dziewczyny
:szok:wzielam sie za prasowanie na razie naszych ciuszkow i moich do szpitala dzis mam wizyte u gina wiec trzymajcie kciuki moj eMek ma obecnie wolne wiec moge byc rzadziej ale bede was podczytywac aaaaaaa i łóżeczko eMeke zlozyl to wrzuce potem zdjecie na odpow. watek buzzzzzzzziaki

milutek pozdrowienia

Do góry