reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Cornelka- mój mąż uważa ze zyc bez Was nie mogę:) wiec jak miałabym tu nie zajrzeć:):-D

Marta
- zbije ci pupe za te fotki.....ja idę do szpitala a ty mi tu takie słodkosci wrzucasz:-p:-p:-p:-D:-D

Patik- narazie udaje ze nigdzie nie jadę- to dobrze działa na psychikę:);-)

Koncia
- oj to ja je tam zacałuje- najpierw ja i eM a potem od ciotek :-D:-D

reklama
Marta takie pysznosci z ranca nam fundujesz chcesz nas utuczyc?:p

Milutek hehe bo to jest nalog tez tak mialam ale ostatnio brak czasu doskwiera albo malo zorganizowana jestem

Koncia oj wspolczuje mnie ostatnio tez lapie ale naszczescie nie jest taka mocna a bierzesz moze renni?mi czasem pomaga:p

Marta, to zes wymyslila z tymi ciastami... az musialam sobie nalozyc kawalek Kremowki Papieskiej ;-)

Mili, powodzenia w szpitalu i siedz w trojpaku jak najdluzej :-)

Ani razu nie budzilam sie dzis na drapanko, ale wieczorem rece zdrapalam az do krwi... Jade zaraz do apteki zrealizowac recepte, albo zamowic ten balsam. Nigdzie go nie maja, grrr.

Pinka, strasznie ci nie zazdroszcze tego niespania. A probowalas moze jakas kapiel z olejkami, z sola czy czym tam jeszcze?

Magnol- dzisiaj rozpoczynam o 13 swój pobyt narazie na patologi- cc będzie za ok.tydzień jeśli dziewczynki nie pocisną się wcześniej:):-D

Cornelka- wszystko zależy jaki moment ma czlowiek w życiu...:);-)

Aga- dziekuje:):tak::tak:;-)

Milutku- życze Ci żeby jak najdłużej dziewczynki pokimały u ciebie w brzuszku ale z drugiej strony zazdroszcze ze spotkasz się z córeczkami już niebawem....Och jak ja bym się poprzytulała do mojej malutkiej:) Ja chyba na CC 22.lutego sie szykuje:)

reklama
Dzień dobry Marcóweczki:-)

Dziś nie gotuję, nie sprzątam tylko prasuję ubranka, migotka i powera dodała:-D

harsh Zosia mówi, że w brzuchu ma siostrę bo na imię się nie zdecydowaliśmy, nie może zrozumieć jak siostra tak długo po ciemku siedzi:-D bo ona się boi ciemności;-)
może rozważcie imię Bob;-)

koncia zapytaj ginki czy maalox możesz, ponoć pomaga bardzo:tak:
obstawiam, że płyn lokator weźmie:rofl2:

patik czemu marzenia o wykończeniu góry nierealne? może nie trać jeszcze wiary;-)

katjusza a znaleźne dostałaś?;-) ja kiedyś w pociągu znalazłam kom., zadzwoniłam pod "ojciec", okazało się, że syn na wycieczkę jechał i zgubił, gość się załamał że jest ojcem a nie tatą:-D i przyjechał do mnie do domu po te telefon a miał jakieś 100km:szok: dostałam 2 mega pudła wypaśnych czekoladek:-)

u mnie lepiej ze spaniem, ale i tak wstaję o 7 bo nie wyobrażam sobie, żeby córci nie utulić przed wyjściem do przedszkola:sorry: muszę sprwdzić jak jest ubrana, poczesać, nałożyć krem:-D, wycałować, wygłaskać i dopiero mogę rodzinkę wypuścić:-)

Do góry