reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

hej spioszki :)
moje koniki już od godziny siano chrupią, my po śniadanku...
milego dnia

idę poczytac

edit:
za wiele nie poszalałyście w nocy na szczęście heh
Patik - głowa do góry ;-) a Hania szybko uczy się mówić, masz szczęście mniej nieporozumień i nerwów Was czeka, bo Wiki do 2,5 r. mówił tak słabo, że emocje wyrażał krzykiem lub płaczem :(
Pinka - chyba nie zaśniesz na siłę, jak nie mogę nieraz zasnąć biorę poduszkę i koc na kanapę i oglądam coś po czym zasypiam nawet na kanapie, byle zasnać. Ale ostatnio nie mam problemow bo wstaję w nocy min. 3 razy max 8 do W. i na siku i potem jestem zmęczona i zasypiam na siedząco. Mam nadzieję, że jeszcze śpisz ;)
Harsh - Wiktor tłumaczy zazwyczaj, że tam jest mała dziewczynka,dzidzia, jego siostra Zosia, ale malo kto go rozumie, wiec W> się wkurza jak ma powtarzać i odchodzi... i to jeszcze zalezy jaki humor ma, jak dobry to glaszcze brzusio i mówi 'moja siostra Zosia' z dumą i całuje, a jak zazdrosny albo wkurzony to bąka 'mała' i lekko jakby od niechcenia pacnie mnie w brzuch... a Bob to może tak dla jaj Olo mówi heh

Ostatnia edycja:
reklama
Ej, co z Wami - tak pusto z rana:szok::szok:.
Bosa, żyjesz czy prezes całkiem się na Ciebie uwziął?:sorry:
Milutku, pewnie już tego nie zdążysz przeczytać ale śniłaś mi się, że dziś urodziłaś i Vetka też że jej się synek urodził:eek::laugh2::laugh2:.
Pinuś, ja też mam problemy z zasypianiem - Pawełek wtedy najbardziej dokazuje - wczoraj to pilot od TV mi z brzucha spadł:tak::-D:-D. Ostatnio Juli położył brodę na brzuchu i dostał od Pawełka kopa w szczękę:-p:tak::-).
Harsh, Twój Oli wymiata swoimi tekstami;-):tak::cool2::cool2::cool:.

Ale wiecie co zrobiłam???
Zamiast posłodzić kawę posoliłam!!! pomyliły mi się pudełka w szafce......:-D:-p
jak wzięłam łyk to prawie zwymiotowałam:(

Witam po ciezkim tygodniu i jeszcze ciezszym weekendzie a przede mna jeszcze gorszy tydzien:(musze zwiekszyc tepo z praniem i prasowaniem no i dokupieniem reszty rzeczy ale nie mam nawet kiedy bo przeciez sesja:|

Pinka oj to wspolczuje ja nie mam problemow ze snem o godzinie 20 juz jestem tak padnieta ze o 21 juz czasem spie jak male dziecko czasem ciezko jest wstac na siku czy przekrecic sie ale spi mi sie dobrze:)

Milutek ze tez znalazlas jeszcze czas by tu byc 3mam mocno za was kciuki i czekam z niecierpliwoscia na dziewczynkowe zdjecia oczywiscie nie wczesniej jak za tydzien:)

no to czas na sniadanko a pozniej musze posprzatac bo syf straszny sie zrobil..:(

No to wypadałoby coś na te moje 11 patoli postów postawić:dry::dry::dry:;-):tak::cool:
sernik_na_zimno_z_truskawkami.jpg

donnybrook-fair-cappuccino-art.jpg

ciasto_czekoladowe_731.jpg

Dzień dobry:-)
smacznego śniadanka Milutku a Ty już odliczasz minuty co?
Pastela jaki z Ciebie skowronek;-) ja wstałam wprawdzie o 8 ale z musu, a nie spałam za dużo, bo sie Hania znowu po 3 obudziła, chciała siku, jeść, potem znowu ja nie umiałam zasnąć, a jak zasnęłam to znowu przed 6 Hania się przebudziła, wzięłam ją do łóżka bo już sil nie mialam słuchać marudzenia, a teraz ledwo zipie;-)
Pinka co sie ta bezsenność Ciebie uczepiła:wściekła/y: trzymaj się dzielnie!
Hars a może Olo wziął tego Boba z bajki Bob Budowniczy?:-)
a my słuchamy z Hanulą piosenek dziecięcych:-)

reklama
Hej marcjanki :-)
Zgaga powróciła ze zdwojoną siłą. Boję się jeść. Ograniczam się do mleka... W nocy po dwóch łykach wody nie mogłam spać, tak mnie męczyło :sad:
Do tego mam doła i czuję się gruba...
Dziś wizyta u ginki, muszę jej wyznać, że przytyłam 20kg:zawstydzona/y:

Teściowa przygarnęła małego kotka. Mam pretekst, żeby do niej częściej jeździć :-p

patik, lokator powoli się wyprowadza, ale ostatecznie zniknie 1 lutego ;-) została resztka jego płynu do naczyń, ciekawe czy też zabierze? :sorry:

Mili, wreszcie nadszedł ten dzień :-D ucałuj od ciotek dziewczynki, jak będziesz je już tulić w ramionach.

Hars, pewnie Olo ma rację i masz Boba w brzuchu:rofl2:

Do góry