reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Malinka ach bo Ty Agnieszka jestes ;)wszystkiego najlepszego,lekkiego porodu zdrowego synka;)

Dla wszystkich forumowych Agnieszek 100lat:)
Koncia dowcipnis z tego lokatora;)
Pastela no to chyba juz masz lepszy humorek po takich zakupach;)

A moj M jak tylko widzi goły moj brzusio to stwierdza ze mogło by sie juz urodzic;)
Wieczorkiem dotarła kolejna paczka ,tym razem laktator i społka;)

reklama
A propos stluczek!

Ja najwiekszy szok przezylam kiedy w styczniu zeszlego roku moj tata mial stluczke. Na drogach byl wtedy sam lod, a on wjezdzal w waska uliczke na blokowisku...No i kurna on wjezdza...a z naprzeciwka jechal samochod. No i co..nie udalo sie nam zatrzymac, przez ten lod. Ale koles tez na maksa szybko jechal i dalby rade sie zatrzymac gdyby nie to...
Wiec tata Zakrecil jedynie na tym mini skrzyzowaniu, ze go koles delikatnie przepchnal bokiem...
W samochodzi ja, K. i Olo..No i Tata- w innym- mega nowym, bajeranckim- jakis gosc w garniturku. Nie zdazyl jeszcze wysiasc i juz zadzwonil na policje...Trzasl sie przy tym niemilosiernie
Wychodzi z auta, patrzy-u niego nic kompletnie, u nas lekkie wgniecienie (vw Polo)...
Koles fajka za fajka, czeka na policje.. Ja do niego spokojnie, czy sie dobrze czuje- on sprobowal odpowiedziec i chyba z nerwow zwymitowal prawie na moje buty... Przyjechala policja i wzieli ojca do samochodu z tym kolesiem. Spisali...wzieli ode mnie i K. jakies tam dane (oczywiscie wielkie oczy 'jak to nie ma dowodu' ;) )...
No i ojciec wychodzi... zielony na twarzy... pokazuje mi mandat 300 zl... Pytam sie ile gowniarz w garniaku dostal...a on ' no nic, bo niby moja wina'... Zapukalam do szybki, wkurwiona jak nie wiem co i im nawrzucalam, ze chyba niezbyt dobrze swoja prace wykonuja, skoro nie potrafia zauwazyc, ze nawet ktos jadacy mega wolno nie bylby w stanie sie zatrzymac podczas skrecania, bo jakby nie bylo zawsze trzeba dac gazu, szczegolnie na lodzie, a jezeli sa na tyle nieuwazni, zeby zobaczyc, ze koles musial jechac z niezla predkoscia skoro na prostej, zwirowanej drodze nie byl w stanie zatrzymac sie nowym samochodem z zimowymi oponami, to ja poprosze dane ich przelozonego...
I nie zgadniecie :p

Papcia, nie doluj sie. Nie ma co plakac i w koncu SERNIK ;) A tak powaznie to tule i mam nadzieje, ze bedzie lepiej szybko.

Ostatnio wpadlam na super pomysl pod tytulem- jezeli pojade do Polski... No i obojetnie czy mnie chca spotkac czy nie, to sie wpraszam wlasnie do Papci i Konci, bo one mnie najblizej mieszkaja :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
papcia <przytula> moze wez ciepla kapiel i sprobuj sie odprezyc ??? faceci sa z innej planety pamietaj o tym ze oni sa conajmniej dziwni :wściekła/y::wściekła/y: ojej imieninki masz wiec zycze zdrowka i lekkiego porodu i piccolo lampeczke wypijmy ;-)

malinka ja chyba bede teraz na bb po nocach siedziec bo prace mgr pisze pelna para :confused2:

Ostatnia edycja:
Ewe dzieki kąpiel wziełam już godzine temu a dupek już smacznie chrapie więc ja już zmykam do wyrka bo maleństwo szaleje i musze mu pokazać kto tu w tym domu rzadzi oczywiście nie omieszkam jutro napisać smsa do teściowej i ja opr tylko nie wiem co dokładnie napisać żeby aż w pięty im poszło jak macie propozycje to pisać chetnie jutro wykorzystam

Jejka Harsh naprawde to zapraszam już dzisiaj dupka wygnam do mamusi i bedziemy razem spały:)

Ostatnia edycja:
Dzięki, dzięki :)

Harszka nie chciałabym Ciebie fqrzonej spotkac ;))))

Fajnie Ewe, może Papcia jeszcze i jakoś przetrwamy ;)

Papcior nie stresuj się, nie warto - ważne, że masz wszamane pączki i sernik w lodówie :D
Kurde no gdzie ja kupię sernik o tej porze w tym zapyziałym miasteczku :/

Wy dalej o tym seniku,chyba tez jutro zrobie;) albo kupie;)

mam głupie pytanie;) do tego laktatora jest pojemnik do sterylizacji w mikrofali,czy do niego trzeba wlac wode jak sie bedzie sterylizowac butle?

Malina - ja też wysyłam spóźnione życzonka :* miło mieć mamę blisko, ona zawsze pamięta :)
Ola - teraz znów jakoś nie lepszy, zgryźliwa się zrobiłam, jutro poproszę kogoś aby zajął się W. to pójdę na relaksujący spacer z pieskami, czuję się niedotleniona i zasiedziana w domu przez chorobę W. a dzisiejszy wypad do sklepu to żaden spacer, znów siedziałam na każdej napotkanej kanapie, bo brzuch się stawiał.
no to pomarudziła i poszla ;(
Papcia - Przytulamy mocno, oj jak mógł, drań jeden... musiało być CI bardzo przykro. Faceci to nieraz mózgu nie mają, albo nie używają. A na % to ja uczulona jestem /tata kiedyś nadużywał/ i mój M. jest na szczęście z tych co lampkę wytrawnego wina wypijają lub nic. Nie miałabym litości, a w ciąży to w ogóle :[

reklama
ogladam film Jezdzcy Apokalipsy okropny ale eM spi obok wiec sie nie boje a jutro musze na uczelnie jechac tak mi sie nie chce :no:

mi moj emek to nie pozwala w ciazy takich filmow ogladac a ja tak je lubie... tez bym sobie jakis fajny ogladnela... znacie jakis fajny horroro podobny film tylko np jakis taki co sie mozna wczuc w atmosfere a nie taki o wampirach i innych bajkach?
:-)
malina - najlepszego:)

Do góry