reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Melduje sie, ze zyje, ze bede nadrabiac pozniej... i ze jestem tak zajeta dziecmi, ze glowa mala. Piore wlasnie juz wszystkie malenkie ciuchy i prasuje ( nawet chce mi sie to robic! jeszcze...;) ) i w ogole mam takiego powera od 2 dni, ze lepiej nie gadac :)

reklama
Lokator nas dzisiaj rozwalił na łopatki. M do niego poszedł z prośbą, żeby zapłacił za prąd za 1 miesiąc - styczeń, bo sam na to nie wpadł i przelał nam na konto tylko resztę opłat, które robimy raz w miesiącu. Kolega się oburzył, że przecież i tak już zapłacił więcej, bo on płaci zawsze po 10 każdego miesiąca, a wyprowadza się pierwszego. M mu 15min tłumaczył, że to była grzeczność z naszej strony, bo nie dostaje wypłaty pierwszego i jako nasz znajomy mógł płacić do połowy miesiąca, a wprowadził się przecież pierwszego :sorry: No i dostawca prądu liczy od pierwszego do pierwszego, a nie do dziesiątego. Ręce opadają, logika tego gościa mnie dobija, normalnie zdzieramy z niego bezczelnie. Był święcie przekonany, że zapłacił nam więcej niż powinien, a my tu jeszcze za prąd ciągniemy:eek: :rofl2: No i ostatecznie zapłaci, ale się pożalił, że sprzedał rower, głośniki i musi sprzedać komputer, bo znajomi chcą od niego kaucję hehe no i będzie płacił 100zł/miesiąc więcej ;-) to są dopiero zdziercy wstrętni :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Koncia biedny wspólokator nawet na zaliczkę nie miał a Wy jeszcze z niego za prąd ściągacie ha ha... Bez komentarze...

Ewi- wybaczam Ci:) i tak dojdzie jak będę w szpitalu wiec spokojnie:)

Koncia- to sa po prostu jaja z takimi ludźmi jak Wasz współlokator. Dobrze ze do pierwszego zostało raptem 9 dni:)

KONCIA - dobrze, ze walczycie o swoje w koncu dlaczego macie komus rachunki fundowac:tak:a on sam powinien miec glowe na karku i przeciez wiedzial wczesniej ze bedzie sie musial wyprowadzic wiec powinien zbierac kase wczesniej a nie czekac na ostatnia chwile ze wszystkim i na wasza laske ze mu odpuscicie-przeciez wie ze dzidzius tez kosztuje:)

Haras- z tym powerem to już tu ostatnio pisałam ze to ponoć świadczy o zbliżającym sie porodzie:) ha ha i nawet dzisiaj mowie mamie ze mi tak jakoś wesoło i mogłabym góry przenosić- a ona mi mowi: Ty wytrzymaj spokojnie do tego poniedziałku:):-)

dokladnie Milutku- krzyzuj nogi i wytrzymaj do poniedzialku :)

Koncia- brakmi slow :D ze tacy ludzie jeszcze istnieja..dobrze ze w ciazy jestes i masz okazje sie go pozbyc- bo chyba bez "powodu" byloby gorzej...Jak koles musi rzeczy wyprzedawac zeby moc kaucje zaplacic- to moze niech do rodzicow na garnuszek wroci ;-) Prawda jest taka ze w zyciu nic zadarmo nie ma

skladalyscie zyczenia babciom- od swoich brzusiow?:happy: ja nie- ale chyba dla zartow wysle mamie smska

nie wiem jak u was - ale u nas zabraklo powera na gotowanie obiadku- i zaraz skacze bo kebaba z frytami, a wieczorkiem- imprezka w pubie( mam nadzieje ze dla "nie palacych")..wiec do zobaczyska jutro

harsh dzialaj poki masz tego power bo nie wiadomo jak dlugo potrwa ;-) taki stan rzeczy

Miluteknom w sumie jutro swietujemy ostatni twoj weekend w 3paku :-D

koncia ten lokator to ma tupet :no: bez komentarza

wstalam dopiero 2 h spalam matko kochana jak w pierwszym trymestrze :angry:

reklama
Ewe- oj nie mów tak:) Ja teraz będę leżeć tydz. na patologi i jeśli nic się nie będzie dziać to cc będę mieć najwczesniej 30.01:) choć nie wykluczam ze może być wcześniej albo póżniej....:)

Do góry