reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

dzien dobry kulki przyszlam sie przywitac i zaczynam od rana bo potem was nadrobic nie moge:-)moge tez powiedziec ze tez przeczytalam post niny i strasznie to przykre ale nie wiem czy nie powinno to byc w jakichs pozegnaniach a nie tutaj tak ni z tad ni z owad-chyba istnial gdzies watek o podobnym temacie...taka czy tak jest mi jej zal i nie chce sobie nawet wyobrazac co czuje:no:
Agnes- no to rzeczywiscie mialas przeboje w nocy... uwazaj na siebie zwlaszcza po takim alarmie:tak:
milu- ty to widze ze masz kopa do pracy az sie dziwie bo ja mam jednego dzieciaczka w brzuchu i mi sie nic nie chce a ty masz dwie krolewny i tak walczysz:) fajnie ze ci humorek dopisuje;-)odzywaj sie czesto jak bedziesz w szpitalu...zebysmy sie nie martwily;-)
koncia- ten twoj lokator to sam siebie przechodzi juz na serio- js=eszcze o stolik sie pyta:) aparat:)hehe

reklama
Dziewczyny to mój ostatni weekend w domku tylko z mężem:( ale to dziwnie brzmi brrrrrrrr:-D:tak:

Buziaczku-
mam tylko dwa dni żeby jeszcze co nieco ogarnąć....

no faktycznie dziwnie brzmi:)milu kurcze jak ci fajnie ze juz to ci sie powolij zaczyna i za bedziesz pod stala kontrola lekarzy dobrze:tak: zycze ci zeby ci wszystko poszlo po twojej mysli i zebys jak najszybciej do nas wrocila i pokazala twoje kruszynki-kurcze czekam na te twoje laski tak tak na mojego malego:) pewnie juz sie nie mozesz doczekac az przyjda na swiat?? zdenerwowana? a tatus?? sorki wiem wscibska jestem:zawstydzona/y:...ale tak sie z toba ciesze - w koncumaluszki sie urodza!!!!!!!!!!!

Oj Buziaczku....zdenerwowana jak cholera:) Niech mnie przyjmą tylko na oddział to będę spokojniejsza:) Mam nadzieje ze codziennie mi beda cos robic żeby mi dni szybko mijały...a tatuś- zaciska żeby zęby nie pokazać swojej słabości. Cały czas mruczy coś do brzuszka i go głaszcze. Śmieje się ze nie dają mi żyć bo chcą wyjść:)...pewnei jak juz będą na świecie to M zaniemówi...juz sobie to wyobrażam- i panikę w jego oczach ze sa takie tyci tyci:) ha ha

boziu jak to slodko brzmi-tyle szczescia juz prawie przy was:) wiem dzieciak ze mnie:)etam ja sie ciesze z toba moze do 6go lutego dotrzymasz to prezent na urodziny bede miala-twoje krolewny:) nie denerwuj sie bedzie dobrze wiem to mamy maja 6sty zmysl i mi to wlasnie powiedzial moj 6sty zmysl ze bedziesz miala cudowne dzieciaczki:)a jak to jest moze tatus byc przy tobie podczas cesarki?? i pozniej??

:-)no watek juz chyba potrzebny:)dobrze ze potem przy was bedzie juz caly czas:) moj maly sie teraz tak jakos przekrecil ze mam brzuch w prawo skierowany:) ale mu musi byc ciasno juz:) a twoje to dopiero:) a jak ci sie spi z nimi? boja np to zanim sie uloze to juz mi sie odechce spac za ten czas:)

Kurcze, Milutek, jak Ciebie czytam to az mi lzy do oczu nachodza. Nie wiem czemu :-) Nie jestem specjalnie uczuciowa, ale moze ta ciaza tak mnie rozmiekcza...

reklama
Milu- jako ze ty pierwsza sie rozpakujesz to przeciez mozesz założyc watek sama:tak::tak: wiec do dzieła:-D

my tu bedziemy chyba jak na szpilkach siedziec haahh ale bedzie dobrze nawet sie nie obejrzysz a bedzie po wszystkim:tak::tak:a po Tobie to juz po kolei poleci sama jestem ciekawa która bedzie nastepna:-p

Do góry