reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Mili za Cyfrę płacą rodzice bo ja powiedziałam że nie będę płacić skoro nie mogę z niej korzystać. Więc ogólnie to rodzice płacą za coś z czego nikt nie korzysta haha

reklama
Ewi dobrze ze mi przypomniałaś,bo muszę jeszcze dziś za Polsat zapłacić. Wiecie ze oni nam raz zablokowali,bo nasz abonament wzrósl o 10gr (o czym nas nie poinformowali) i tych 10gr brakło:-D:-D Jak m tam zadzwonił,to tak szybko jak zablokowali tak szybko włączyli z powrotem:-D:-D

Ha ha ha wiedziałam, że was to nasze łóżeczko rozbawi :-D
No ale nie ma szans na większe w pokoju 2x4 m gdzie jeszcze stoi szafa, regał a teraz łóżeczko musi się zmieścić, ale jak człowiek ma mało miejsca to pomysłowością musi się wykazać :-D

Za to jak sobie kupimy łoże do nowego domku ..... to się tydzień będziemy szukać ;-)

heh przetrwalam wycieczke na poczte! Choc przegralam wyscig z jedna babcia- ktora widzac mnie zmierzajaca w kierunku drzwi wrzucila na nizszy bieg i dopadla dzrzwi tuz przede mna...heh zawsze mi sie chce smiac z takich babek- obym nigdy taka na starosc nie byla!!

malinka- z ta stluczka- mialam kiedys podobnie. Jechalam z kolezanka sluzbowym autem na wesele. Troche bylam zmeczona- wiec zaproponowalam jej zmiane ze kolkiem. Zaplanowalysmy sobie MC donaldsa ktory byl blisko. Wiedzac ze jestem zmeczona- zaczelysmy rozmawiac o *******ach co jeszcze bardziej rozproszylo moja uwage- i buuum. Wjechalam kolesiowi w tylek ( byl korek na drodze przy remontach)
w sluzbowym aucie- prawie zero szkod, a tym uderzonym- niedomykal sie bagaznik. chcialam wytlumaczyc kolesiom, ze biore wine na siebie- niech wypelnia papiery i oszczedzimy sobie czasu z policja...niestety na marne. Kolesie sie uparli i wezwali "smerfow" Jak sie potem okazalo policjanci byli mlodzi i zlitowali sie nad wystrojonymi weselnie laskami. Kazali poszkodowanym wypelnic papiery- i uznali ze ich tam nie bylo ( stwierdzili- ze po co mi mandat i punkty) :) bylam milo zaskoczona nasza policja hihi- ale przypuszczam ze twoj eMek nie mial mini spodniczki na sobie wiec niewiele zdzialal- a 100 to i tak nie duzo ;-)

a ja tylko wam napisze ze po raz pierwszy od kąd jestem w ciąży pojde po południu spać jestem tak padnieta ze ledwo oczy utrzymuje otwarte jeszcze nigdy nie byłam tak wypompowana mam tylko nadzieje ze jak wstane nie bedę sie czuła jeszcze gorzej........

miłego popoludnia marcjanki nie objadajcie sie za duzo:DD

hej marcjanki:) jak zwykle musze was ponadrabiec wszedzie:) fasolka po bretonsku... ymmm co za pomysl!!!!!!!!! chyba tez zrobie jutro:)) my w n koncu zamowilismy wozek:) jeszcze tylko stol do jadalni z krzeslami:) jak tam samopoczucie ?? ktora lubi prasowac bo mam rzeczy maluszka poprane i trzeba tylko kogos chetnego na prasowanie znalezc...hmmm???:-D...

reklama
A ja robię potrawke z kurczaka i zupę grzybową;) mąż dostał smsa że ma kupić wiaderko sera i zrobie ten sernik co Koncia bo mi smaka narobiła;)

A Tulip mi przypomniała ze miałam iśc na pocztę!!! Mili zapomniałam! Jutro wyśle, obiecuję:)

Do góry