reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Hejka:):)

Ale tu spokojnie.....
Ja mam nockę przespana o tyle ze pobudka na siku była dopiero o 7 rano i nawet mi sie udało potem jeszcze zasnąć do 9.30:) Natomiast kiedy wstałam czuje mega mocny nacisk dziewczyn na krocze- to tzw. "uczucie ze dziecko wypadnie".

Koncia- gratuluje 5 z kolosa:)

reklama
Hello
Wczorajszy wieczór spędziłam z m:tak: wiec wybaczcie ze tu nie zaglądałam.Było całkiem przyjemnie,potrzeba mi bylo takich przytulasków. Noc jako tako,ale zanim zasnelam,zgaga o sobie przypomniala. Meczylo mnie chyba z godzine bleeee w koncu po coca coli puscilo.

Dzisiaj nakręciłam się od samego rana i byłam na rozmowie z dyrektorka szkoły do której chodzi Sammy. Otóż w jego klasie jest chłopiec(hindus) który ma problemy z integracja i ciągle bije inne dzieci. Skarżyłam się już na to wychowawcy ale spokój był tylko przez chwile.I wiecie co wczoraj zrobił Sammiemu?? Uderzył go butami w głowę,tak sobie,bez powodu.Normalnie mną zatrzepało jak się o tym dowiedziałam:wściekła/y::wściekła/y:
Dyrektorka obiecała porozmawiać z wychowawca i zapewniła ze będą mieli oko na tego chłopca.Zobaczymy jakie będą rezultaty...

Dobra, już się wygadałam tzn wypisałam;-) i zabieram się za nadrabianie zaległych postów

Mila ja chyba wezmę Marleya, tak fajnie się przy nim buja i relaksuje ;)

Tulipku i jak, było wzdęcie?? Ja latałam ze sraczką, ale kompletnie nie mam pojęcia po czym :/

Also od roku???? :O To szczerze Ci współczuję :* Jak my wykańczaliśmy mieszkanie to staraliśmy się do 20ej kończyć, a że mieszkaliśmy na wynajmowanym i kredyt zaczął nam już lecieć za to nowe, to nam się spieszyło i zrobiliśmy "wszystko" w 2 miesiące :D A i tak sąsiad z dołu raz przyszedł jak drzwi nam zakładali i musieli framugi poszerzać, bo było źle pomierzone ech.. Ale sąsiad źle zaczął do mojego męża "skoro będziemy sąsiadami to musimy pewne zasady ustalic" - podziałało jak płachta na byka. Mąż mu na to, że jakby sam robił to bierze zabawki i idzie do domu, a że ma ekipę, to nie może im powiedzieć, żeby sobie poszli do domu i przyszli kiedy indziej.. W ogóle sąsiad nie słuchał, już schodził na dół ;) Na pewno też będziemy się wkurzać jak kupią mieszkanie nad nami i się zacznie remont.. taka kolej rzeczy..
A wczoraj tak sobie leżałam i marzyłam, że wygraliśmy milion zł i szukamy idealnej działki pod budowę drewnianego domku mmmmmmmmmmmmmmmm
A jedzeniem się nie przejmuj, chyba każda z nas tak ma ;) Później się będziemy martwić.. Ja mam już +18 kg :/

Papcia już pyszne pączuchy pewnie wcina :D

Koncia gratuluję piąteczki :D

A ja miałam dzisiaj w nocy próbe spania z mężem na 120cm wersalce, bo już się strasznie stękniliśmy tym oddzielnym spaniem, ale doopa, o 3ej biedak poszedł do drugiego pokoju, bo ja się ciągle przewalałam z jednego boku na drugi i latałam na siku, a do tego Fredowi się włączyło tuptanie i stukał wciąż pazurkami o panele hahahaha Piękna noc..
Mężuś wraca wieczorem, więc ja pojadę na obiad do mamy i z kwiatkami do babci :D

Ha mam pół godziny przerwy, zaglądam,a tu cisza spokój :-)

Kurde a ja tryskam energią i humorem dzisiaj !!!!!!!!!!!
Łapać każda po trochu na pozytywny weekend !!!!!!!!!!!!!!!!

:-D:-):happy::-D:-):happy::-D:-):happy::-D:-):happy::-D:-):happy::-D:-):happy::-D:-):happy::-D:-):happy::-D:-):happy::-D:-):happy::-D:-):happy::-D:-):happy::-D:-):happy:

Koncia gratulacje!!!

melduję się
w nocy zamiast spać latalam i mierzyłam ściany w domu, bo dziś wymyśliłam sobie, że pojedziemy pozamawiac meble ;p mój M. nie chciał wspolpracować i spał ...
ok idę z Wiktorem cos popracować
milego dnia

hejka, wyprawiłam córcie do szkoły, męża do pracy i zaraz zabieram się do dalszej pracy. Jestem w szoku, że jesteśmy już prawie na finiszu, a początek ciąży tak mi się wlekł, teraz mam wrażenie, że nie zdąże ze wszystkim przed porodem :szok:

Also ja też bym z chęcią jadła, bo non stop jestem głodna, niestety trochę mnie dieta powstrzymuje, ale może to i lepiej, bo już bym pewnie do +30kilo dobijała:-D

Wierka no to problem z tym chłopcem:crazy:, mam nadzieję, że interwencja pomoże

Koncia gratuluję 5 :-)

Dziewczyny właśnie zwariowałam - na FB zaprosił mnie do znajomych wykładowca z podyplomówki, którą robiłam 4 lata temu hahahahaha :-D

A mój eMek wczoraj przywiózł mi radosną nowinę od swojej mamy - otóż urodzony o miesiąc za wcześnie ważył 3800g :szok:

Koncia gratuluje piąteczki
Agnes najbardziej mnie to denerwuje,ze on bije także inne dzieci a rodzice na to nie reagują.Nie wiem,czy oni nie kochają swoich dzieci? Czy może to ja jestem jakaś przewrażliwiona
Pastela dobre te reklamówki hehe m-kom to trzeba wszystko czarne na białym,bo inaczej pól rzeczy nie dowiozą;-)
Malina mój Sammy ważył dokładnie tyle 3 dni po terminie:-D

reklama
Do góry