reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
okazuje skruche, tylek mam juz czerwony- NIE BEDE WIECEJ SPRZATALA :)

also- u mnie okazalo sie ze falszywy alarm- cale szczescie skurcze sie wyciszyly i jestem w domku- tez na nospie magnezie i luteince, chyba ze 2 dni temu opisalam swoja wizyte w szpitalu ;-) ale ogolnie nic ciekawego
ja tez juz sie wymeldowuje dosc mam grzejacego kompa przez caly dzien, czas na ti-wi
jutrzejszy ranek zaczynamy cieplymi paczusiami papcia- beda mi sie snily po nocy

Te piosenki kojarzą mi się z największymi moimi imprezami firmowymi i mega kacami- w trakcie cc i po tez sie tak będę czuc...no prawie podobnie- nogi mi na pewno odpłyną:):-D

Dziewczyny ja to jem jak za przeproszeniem świnia, zastanawiam się gdzie mi się to mieści?????????? Potrafię zjeść 4 kanapki np. ze smalcem własnej roboty (tzn. mąż robi) i ogórkiem kiszonym (bo uwielbiam) a za chwilę zjeść jeszcze pół czekolady z bakaliami (normalnie nie przepadam, raczej wolę samą mleczną, a w ciąży coś mi się odmieniło). Powiedzcie, że jestem normalna, bo się załamię, haha. Przytyłam póki co 15,5 kg i mam nadzieję, że więcej niż 20 kg przez całą ciążę to nie przytyję.

A Wy o tak poznej prze nadal o jedzeniu:)
Also jestes normalna;)ja tez tak miewam;)

a ja nie moge jeszcze isc spac bo pranko sie pierze:)
a dzis po południu dotarła kolejna paczuszka,czekam jeszcze na dwie:)

Witam się raniutko, znowu pierwsza?????????
No to mi się podoba 3 strony z rana do przeczytania to nie 13 albo 23 :szok:
Rany od samego czytania waszej kulinarnej produkcji człowiek robi się MEGA głodny :-D
Dobrze, że dziś rano nadrabiam zaległości to mi w tyłek nie pójdzie :-D

Buziaki dla wszystkich pewnie dziś mnie tu za bardzo nie będzie bo cały dzień lekcje a potem wizyta u babci i jeszcze u znajomych więc pewnie do jutra BUZIAKI :-(

To i ja się dzisiaj witam od rana :).

Mamil, widzę, że aktywny dzień Ci się szykuje.

Ola, a co kupiłaś? Pochwal się? Fajnie, że nie tylko ja tyle jem, hehe.

hej marcóweczki:-)
Nie miałam wczoraj sił usiąść do komputera. Wróciłam do domku, zjadłam rybkę w galarecie i poległam na wyrku. Zasnęłam o 21 i wstałam o 9. Nawet bóle nie przeszkadzały mi spać.
Dziś w planach pieczenie sernika i chyba nic więcej :-p świat się nie zawali jak sprawy uczelniane poczekają, chociaż nie wiem czy się doczekają, ale nie planuję rodzić przed połową lutego :rofl2:
Idę nadrabiać te kilkanaście stron, które dla mnie zostawiłyście ;-)

Właśnie patrzę, że dostałam 5 z poniedziałkowego kolokwium. Co 2 głowy, to nie jedna ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam;-)

Koncia- jak to mówią co sie odwlecze to nie uciecze wiec odpocznij sobie dzis:tak::tak:
Mamii- w takim razie udanego piątku ci zycze......
Aslo- a bys widziała ile ja jem:szok::szok::szok: to nie raz byś z krzesła spadłą

u mnie noc beznadziejna zasnełam jak niemowlę ale obudziłam sie o 3 i dupa do 6:00 sie męczyłam a teraz ledwo siedzę bo czekam na komde dla małego i córci........ no i moze w koncu paczka z rozkami dojdzie:happy:

Do góry