reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

O rany, ale mi narobiłyście smaku na ptasie mleczko... a do sklepu tak daleeeeko.... Ech....

Wy tak tęsknicie za porodem a ja sobie właśnie dziś uświadomiłam, że do porodu już tak blisko i trochę mnie strach obleciał. Taki pewnie irracjonalny. Jak przed każdą nową i nieznaną rzeczą... Ale jestem taka trochę rozdwojona - z jednej strony faktycznie bym chciała bo już mi niewygodnie, ciężko mi się śpi i denerwuje mnie wieczna zgaga i latanie na okrągło do kibla, ale z drugiej strony.... cholera, nigdy już z moim dzieckiem nie będę tak blisko jak teraz....

reklama
ja juz po wizycie relacja na odpowiednim watku

teraz wrzuciła sobie szybki obiad czyli knedelki z truskawkami:tak: i chwila odpoczynku bo padam na pysk po maratonie do przychodni:cool:

kurcze...wrzucilam te kawalki kury do piekarnika- w ta cudowna torebke, pieke troszke ponad polowe wymaganego czasu- i chyba juz sie jakies przyprawy przypalaja :/
ojjj kucharki ze mnie nie bedzie..chyba ze nalesniki i rosolek zaliczaja sie do obiadowych dan

Nie ma za co :) ja czesto pieke kurczaka w worku. Kupilam takie oddzielnie i robie w roznych przyprawach :)
a kuraka na butelce piwa robilas? Prawie jak z rozna. Polecam :-)

Wieczor. Zaczyna mnie wszystko swedziec. Grrrrrrrr. Ide zrobic kapiel w krochmalu, podobno pomaga. Tylko eMa musze obudzic, bo podobno wanna strasznie sliska, a nie chce sie wy.teges.

Dwie godziny temu zasiadłam na forum i dosłownie odpłynęłam, tak mi się spać chciało, a obudziły mnie bachory z góry - ja pier**** co tam się dzieje.. Ci ludzie mają 2 dzieci, a hałasu tyle, jakby całe stado tam biegało, piszczało, krzyczało, ryczało, waliło.. I jeszcze coś się turla po podłodze.. Szkoda, że nie mam jak wam tego nagrać i pokazać.. Sąsiedzi z dołu tez mają dwójkę, a kompletnie ich nie słychać.. Najlepsze jest jak tamci pozwalają im po schodach biegać i na klatce się bawić - masakra!! Jestem w ciężkim szoku, bo aż tak głośno to nie było.. Kocham dzieci, ale tych to nie cierpię!!!!!!!!!

Rudzik trzymaj nogi w górze, łykaj leki i odpoczywaj do oporu :* a my będziemy trzymać nasze magiczne &&&&&&&&&&&&&&&

Aga uważaj i się nie wyteges ;)

no rozgrzeszone jestescie bo dałam rade was nadgonic
co do gotowania mój obiad też był jakiś nie teges myślałam że tylko ja mam dziwny smak ale jak tata stwierdził że miso smakuje jak mydło to ze strachu żeby sie małej nic nie stało sprowokowałam wymioty i szybko wypiłam kubek mleka mam nadzieje że to jednak od jakiejs przyprawy było

wiecie co ja też mam potwornego cykora pomału jednak ten poród sn strasznie mnie przeraża i jeszce to że nikt mnie niechce zawieśc do tego dalszego szpitala brrr myślałam że jutro pogadam jeszcze z w wójkiem ale akurat on bedzie w pracy jak ja będe u nich no cóz bedzie może inna okazja

a tak wogóle to z tym zębem i tak jest coś nie teges nie wiem co ona mi zrobiła ale non stop mi coś włazie w tego zęba już mnie szlag trafia

reklama
Do góry