reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

milutek no to klops a moze wez od ktorejs z dziewczyn numer tel . jak bedziesz miala mozliowsc to wyslesz smska i wtedy bedziemy na forum wiedzialy jak sie masz ty i dziewczynki :)

zostalo mi 50 dni do porodu :szok::szok::ninja2::ninja2:

reklama
Madzik ja miałam u niego darmową bo przy niektórych artykułach jest przesyłka za darmo i wtedy wszystko przesyła w jednej paczce. Spróbuj z nim ponegocjować. Powiedź że jesteś z babyboom i że chcesz gratisa i spytaj o tą przesyłkę. Może akurat się uda;)

Mojemu M dzisiaj urodził się bratanek:) dzwonił i się cieszył że został wujkiem;)

Ruda - nospa szyjkę rozwiera? pierwsze słyszę, ja biorę magnez 3x1 już od 6 miesiąca, a nospę razem z tym magnezem, moze nie cały czas tylko z przerwami, ale biorę 2x1 i to ginek kazał koniecznie łykać :szok:

poza tym to leż i odpoczywaj, byle do 36 tygodnia :)

Ewi taki tani ja za swój płaciłam 17!!!! oddaj tego swojego ciucha!!!
Madzikim ja tak ogólnie można powiedzieć nic nie przytyłam bo w7tc miałam 97kg teraz mam 90
Milusia to pisz w razie w do mnie ja dziewczyną chetnie poprzekazuje info a mój numer już masz więc nie ma problemu
Katjusza narobiłaś mi smaka tymi klopsami zamień sie dam Ci żurek
Ruda zaciskaj nogi i dużo odpoczywaj bedzie dobrze

a ja nadal w piżamie pozamiatam jeszcze w chałupce i biore sie za ubiór bo zaraz tato z pracy wróci i powie że oszalałam

Ja się przed chwila wygramoliłam z łóżka i chyba tego mi było potrzeba.Az sie humor polepszył.:tak:
Właśnie wstawiłam obiad,serwuje dziś gulasz i kluski śląskie

reklama
Do góry