reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Witam i z gory przepraszam za nie obecnosc ale nie mam kompletnie czasu w weekend bylismy w gorach glowie po wyprawke dla maluszka a od wczoraj piore i prasuje sklaroche podam i patrze czy wszystko jest plus sesja musze sie troche poedukowac i nie mam czasu na nic:(a i przy kompie juz ciezko sie siedzi brzuch mi wyskoczyl i ciezko sie porusza i siedzi w jednej pozycji
jak tylko znajde chwile to podczytam i popisze z wami:)

Wstyd się przyznać, ale dzisiaj wstałam po 12 :zawstydzona/y: Śniadanko zjedzone, w między czasie trochę ogarnęłam co tam popisałyście i zrobiła się 13!!! A to oznacza, że mam 2 godziny do powrotu eMka z pracy.. A więc witam się i od razu zbieram swoje szanowne 4 litery, bo jeszcze usłyszę, że niec nie robię tylko leżę :-D

hej

ja troche was odczytuje,ale raczej nie dam rady byc na biezaco.

Brzuch boli jak na @ z tym,ze bardziej intensywnie plus napiecia brzucha, najgorzej wieczorem
Wczoraj o 23 pojechalismy do szpitala,zeby mi zrobili ktg.
I tak zrobili mi 20 minutowe ktg, na ktorym wyszly skurcze, nie mocne,ale za to dosc regularne, lekarz sprawdzil szyjke, nie rozwiera sie jeszcze ,wiec kazali jechac do domu i wrocic jak juz bede rodzic.... heh kocham ich podejscie ;-)
I tak ze skurczami moge zrobic sobie co chce, a jak cos sie zacznie to przyjechac rodzic,a nie przepraszam - moge sobie wziasc paracetamol ;-):cool:

Dzwonilam dzis do swojego gp, powiedzialam co i jak. Mam odpoczywac i brac magnez 3x dziennie -ale tylko 2-3 tygodnie i potem odstawic (bo powiedzial,ze potem to jesli nawet urodze to bedzie ok a nie ma co sie lekami faszerowac), no-spy mam nie brac bo jedynie szyjke rozwiera, co mi nie jest potrzebne.
No i wytrzymac jeszcze te 2-3 tygodnie (przynajmniej bo zaczelam dopiero 33 tydzien- patrza bardziej na date z pierwszego usg bo moje cykle byly nieregularne) Choc ja bym wolala do terminu ;-)

Wiec przepraszam,ze tak tylko o sobie,ale nawet przy kompie za duzo siedziec mi sie ne chce. A tu jeszcze tyle spraw na glowie....
no nic, byle maly sie nie pospieszyl :)

Ostatnia edycja:
Kupiłam w ciuchu kombinezon dla małej za 10zł jak nówka i już się nie marwię w czym ja dziecko do domu zabiorę;)

M kupił w Biedronce naklejki do pokoju małej więc chyba nie mam już prawa wyboru między poważnymi a mniej poważnymi...

W szystkie ciuszki mam poprane i czekają na podział rozmiarowy i poprasowanie i poskładanie, tylko chętnych ku temu nie ma.

O 14 wpadają do mnie koleżanki z córeczkami to pewnie będzie wesoło;)

Wczoraj poszłam z M do szkoły rodzenia pierwszy raz zobaczyć co i jak. Ogólnie średnio mi się podobało więc zastanowię się czy jeszcze się tam wybiorę.

Madzik ja przytyłam ok 16, czasami waga spada więc się nie przejmuj tymi 10 kilogramami;)

Papcia 1,5 kilo??? Jakoś ciężko mi to sobie wyobrazić przy moim tyciu...

Ruda leż i odpoczywaj żebyś chociaż te 3 tygodnie wytrzymała! Trzymam kciuki!

Cornelka ciesz się że masz zajęcie bo ja czasami świra z nudów dostaję. Ty masz sesję a ja dalej męczę moją podyplomową i beznadziejnie mi to idzie. Promotor wiecznie nie zadowolony aż sama boję się mu cokolwiek wysłać:(

Pabella ja tak mam ostatnio że budzę się o 10, później jeszcze z godzinę leżę i wiecznie nie wyspana chodzę a wieczorem tłukę się i zasnąć nie mogę do 12 albo i dłużej...

Ostatnia edycja:
Katjusza, Madzik zarąbiste macie sny :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Zabiję cię czterema gwoździami - umarłam ze śmiehcu :DDDDDDDDDDDDDDD

A u mnie na realu: mąż gra z Fredem w hokeja przy pomocy miotły i Fredowej piłeczki - ubaw po pachy ;) a sąsiedzi nas wyprowadzą jak Fred będzie tak dalej szczekał ;)

No wiedziałam, że tak będzie wstały wszystkie aparatki i od razu o jedzeniu .....:-D

Katjusza dobrze, że cię te twoje sznycle nie goniły za to morderstwo, a sen - masakra :cool:, mnie tak dziwne sny męczyły gdzieś w 4,5,6 miesiącu. Teraz to albo śpię jak zabita - z przerwą na siku, albo nie śpię wcale :confused2::baffled:

Madzikm szalejesz kobieto, ja zdążyłam tylko głowę pomęczyć dwóm uczennicom :tak:, a niech się biorą do roboty lenie jedne, czekam teraz na ostatnią i finito na dziś.

Pabella a co tam!!! wolno nam to już ostatnie chwile na leżenie, :tak: potem nie będzie czasu :happy:

Ruda no-spa szyjkę rozwiera???? Łooooo to dobre, teraz mi to mówią, a mnie tym razem z magnezem od świąt faszerują, jak dostałam skurcze przed pogrzebem dziadka ........ hmmmmmm :errr:
Ewi gratuluję zakupu

Właśnie dostałam sms, że będą wiedzieć dokładnie po niedzieli kiedy zdjęcia dostaniemy, mają już wybrane i siedzą nad nimi :-):happy::-):happy::-):happy::-):happy::-):happy::-):happy:

Ostatnia edycja:
napiszcie mi proszę jak to jest z przesyłką u pana rp77, 13 zl kurier niezależnie od ilości zamówionych rzeczy?

reklama
Powiem Wam ze uruchomiłam sobie net bezpłatny w komórce:) tylko ze jest spory minus....niby mogę czytać co piszecie ale nie mogę odpisać:( cały czas wyskakuje mi komunikat ze wiadomosc musi zawierać co najmniej 3 znaki. Czyli wychodzi ze to co pisze na komórkowej klawiaturze nie jest akceptowane przez forum i nie widzi ani jednego znaku........:(:(:wściekła/y::-(

Cliford- przez okienko zerkam jak ide do wc:) natomiast widzę ze śnieżek jest na moim oknie dachowym:):-)

Do góry