reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Mogę już oficjalnie się pochwalić ze mamy w domu bieżącą wodę....z wodociągów które wychodziłam:):-):happy2: Panowie wszystko wykopali, podłączyli....i zostawili wielkie błoto na naszej posesji :shocked2: no ale przywieźli nam trochę kruszywa żeby chociaż po wyjściu z auta dało sie przejść do domku bez błota:) Poza tym resztę da się przeżyć. Teraz nie musze juz sie pytac meza o stan wody w naszym zbiorniku żeby włączyć zmywarkę czy pranie:) jupiiiii:-D:-)

i druga wspaniała nowina- mamy już oddany domek w nadzorze budowlanym i nr.domu:) wszystko jest teraz tak jak być powinno:tak::-)..mogę spokojnie rodzic:)

reklama
Witam:-)

Ostatnie minuty wolności więc szybko nadaję!

harsh pewnie od przyszywanego dziadka Olo tekst załapał:sorry2: on dwujęzyczny jest?

malina ja maleństwa nie będę szczepić na nic dodatkowego:no:
Zosi zaaplikowałam na pneumo po 2 roku życia jak szła do przedszkola, druga córa wcześniej do placówki nie pójdzie więc zrobię podobnie. Przedtem kupowałam skojarzone bo....chodziłam sama na szczepienia i mała się tak darła, że nie byłam w stanie wytrzmać 3 kłuć! lało się ze mnie, mleko mi przez ubranie przeciekało:zawstydzona/y: istny koszmar! no i potem brałam 1 ukłucie, teraz wezmę kogoś do pomocy ale płacić nie będę.

milu gratuluję pomyślnego załatwienia spraw:tak: my też wzięliśmy się za odbiór domu - po 5 latach, wszystko przedawnione i trzeba od nowa bulić za mapki i inne dokumenty.

Witam!
u nas smętnej pogody ciąg dalszy:wściekła/y: nie ma nawet po co ruszać się z domu:-( wstałam z bólem głowy i zapchanym nosem - herbatka z sokiem z czarnego bzu poszła w ruch - teraz już trochę lepiej - mam nadzieję że to nie jest zapowiedź jakiejś infekcji...
wczoraj sobie przypomniałam że już w piatek dzień babci, a ja nawet kartek nie wypisałam:-( więc dzwonię do M. bo był akurat w mieście że ma kupić kartki... i się okazało że żadnych kartek z tej okazji nie ma:no: więc od rana bawiłam się w robienie kartek, oczywiście moje zdolności manualne pozostawiają wiele do życzenia a poziom ich wykonania szacuję na wiek ok. 6-7 lat, a może i nie i niejeden pierwszoklasista by się obraził:-D ale co tam... już leżą na poczcie a to najważniejsze;-) może babunie docenią wkład własny:-D

Zosia żebra mi obija że nie wiem jak siedzieć... łobuzica mi kolejna rośnie...jak już obie podrosną to ja się chyba wykończę lataniem za dwiema... zupełnie nie wiem jak to można ogarnąć:no::no::no: a czy w ogóle można???

Milutek doczytałam że odwiedziny bobaska jak najbardziej udane:-) no i gratuluję nr domu i podłączenia wody:-)
pabella fajnie że byłaś oglądać szpital w którym będziesz rodzić, to choć trochę uspokaja wewnętrznie - bo wiesz gdzie trzeba iść i przede wszystkim czego się spodziewać;-) a że oddział zrobił na Tobie pozytywne wrażenie to tym bardziej będziesz odpowiednio nastawiona jak już wybije godzina "W":-)
aga_cina och współczuję tego swędzenia, przecież zdecydowałaś że użyjesz tej maści co Ci lekarz przepisał... nic nie pomoglo?
fifronka skąd Ty tyle siły bierzesz? szczerze podziwiam:tak: ja choćbym miała tylko za biurkiem siedzieć i nic więcej nie robić to bym 8 godzin w pracy nie wysiedziała:no:
Bosonóżka no to już wiesz że planować nie warto;-) te pieluszki to na specjalne okazje? czy wszystkie obszywasz? ale nas zaintrygowałaś tym ozdabianiem:-D życzę aby dzisiaj udało się wrócić do domu o przyzwoitej porze:tak:
papciarkowa jak dobrze czytać o dobrym samopoczuciu ciężarówki:-)
malinaa ależ Ty się załatwiła z tą szyją:-( przynajmniej wygrzanie trochę pomogło - uważaj na siebie:-)
ruda wypoczywaj i nie strasz wcześniejszym rozpakowaniem:no: wiadomo to juz 8 miesiąc, ale niech te Twoje dzieciątko jeszcze trochę posiedzi w brzuszku!
magdzior nie zazdroszcze takiej wizyty u dentysty, ale przynajmniej dzisiejsza noc będzie lepsza:tak:
katjusza77 rzeczywiście pomysłowe te zdjatka;-) ale pierwsza moja mysl była taka : dobrze że te dzieci śpią i nie widza co sie z nimi wyrabia!:tak:
koncia pisząc że metodologię badań masz już zrobioną masz na myśli, że w praktyce przeprowadziłaś jakieś badania za pomocą jakiegoś narzędzia np. ankiety, czy dobrze rozumiem? a nie masz po prostu jakby teorii dotyczącego metodologii?
nie wiem czy to pomoże ale znalazłam taką stronę Rozdział metodologiczny w pracy magisterskiej
ola poprawy samopoczucia życzę:-)
hars jak super że już masz wózek:-) szybko no nie? no to Olaf będzie testował :-D
Marta fajniutki ten pas:tak: na pewno będziesz na siebie zwracac uwagę:-D
gumistomis witam nową mamusię:-)
madzikm jaka szkoda że na nowo wszystko musicie załatwiać, najgorsze są te koszty:-( nas zmobilizował bank do załatwienia formalności, po ostatniej transzy kredytu mieliśmy 6 miesięcy na ukończenie budowy i oddaniu budynku do użytku, trochę się przeciągnęło, ale bez jakiś tam konsekwencji udało się to załatwić, poza tym za prąd płaciliśmy kosmiczne sumy bo budowlany droższy:-(

idę teraz obiad nastawić, bo już chyba najwyższa pora no nie?:-)

reklama
Mila - toż to szok!!! :szok::szok::-D:-D Czyli dziewczynki będą mogły w pełni wkroczyć od razu w XXI wiek!! :-D GRATULACJE!! - głównie dla Ciebie - za upór i determinację - jak widać skuteczną! :happy2:

Do góry