Ruda- z tymi skurczami to lepiej dmuchać na zimne i nie bronic sie przed tą nospa. Mozesz ja brac 3x po 2 szt.dziennie. Jesli po tym nie przechodzi to lepiej jechac do szpitala choćby po to zeby Ci ktg zrobili dla spokoju....
reklama
aga_cina bo wody nie zawsze odchodza pierwsze. Mi skurcze zaczely sie ok 20.Wody odeszly mi dopiero na porodowce ok.24 a o 24:48 Bartosz sie urodzil.
milutku dzieki, wiesz tyle tylko,ze skurczy nie czuje tylko ciagly bol brzucha. Mam nadzieje,ze troche odpoczynku i przejdzie...oby
milutku dzieki, wiesz tyle tylko,ze skurczy nie czuje tylko ciagly bol brzucha. Mam nadzieje,ze troche odpoczynku i przejdzie...oby
futrzakowa
yea! to ja!
Bosa - a o co chodzi z tym obszywaniem pieluszek? 

Ruda- brzuszek tez może Cie bolec bo np.dzidzia cały czas rośnie i jeśli to nie są te magiczne skurcze co jak sa przy @ to nie ma sie raczej co martiwc. Duzo może Ci pomoc to odpoczywanie
wiec się proszę rozleniwić i byczyć na całego
Dodam jeszcze ze ja czesto mialam taki ból brzuszka jakby mnie ktos po nim zbił- nie wiem czy to masz cos podobnego! Ale to było jak dziewczynki wazyły po ok.1,5kg
K
koncia
Gość
Powróciłam. :-)
Wpis z seminarium mam, ale z kontaktem mailowym dupa, facet ma pewnie dwie lewe do komputerów jak mój teść. Promotor nalegał, żebym do niego jeszcze wróciła przed porodem z rozdziałem metodologicznym. Metodologie badań mam, ale pierwszy raz mnie oświecił, że ma być na ten temat rozdział, albo ja taka niekumata
no i nie za bardzo wiem co bym miała tam dopisać
Jak któraś marcóweczka mogłaby mnie oświecić, to będę wdzięczna
Bo koleś próbował, ale dziś u mnie w główce coś nie trybi 
Byłam u babki od praktyk, okazało się, że muszę lecieć do podstawówki po 2 podpisy, no i mam wkurw
no chociaż podpisy mogła mi dać, cholera jedna!!! Tego przez sms nie załatwię...grrr
Już ledwo człapię, nie kontaktuję, zaczynam mieć olew, bo nie wyrobię...
papcia, czekam na wieści od gina
Bosa, fajna teściowa, nie ma co... a ty mnie nie przestaniesz zaskakiwać, jeszcze pieluszki obszywasz, ja tu myślę jak dożyć następnego dnia i się nie przemęczyć
malinaa, też wolę już wstawać do dziecka, a nie się przewalać z boku na bok z bólem w każdej części ciała
Pinka, mnie też aż dupa boli razem z kręgosłupem, a myślałam, że już gorzej nie będzie, a tu w dupe i nogi poszło. A dziś to nawet mi ręka cierpła i bolała
teraz to już tylko paznokcie mnie nie bolą, więc gorzej być nie może 
futerko, dzień dobry ;-)
Wpis z seminarium mam, ale z kontaktem mailowym dupa, facet ma pewnie dwie lewe do komputerów jak mój teść. Promotor nalegał, żebym do niego jeszcze wróciła przed porodem z rozdziałem metodologicznym. Metodologie badań mam, ale pierwszy raz mnie oświecił, że ma być na ten temat rozdział, albo ja taka niekumata

Byłam u babki od praktyk, okazało się, że muszę lecieć do podstawówki po 2 podpisy, no i mam wkurw

Już ledwo człapię, nie kontaktuję, zaczynam mieć olew, bo nie wyrobię...

papcia, czekam na wieści od gina

Bosa, fajna teściowa, nie ma co... a ty mnie nie przestaniesz zaskakiwać, jeszcze pieluszki obszywasz, ja tu myślę jak dożyć następnego dnia i się nie przemęczyć

malinaa, też wolę już wstawać do dziecka, a nie się przewalać z boku na bok z bólem w każdej części ciała

Pinka, mnie też aż dupa boli razem z kręgosłupem, a myślałam, że już gorzej nie będzie, a tu w dupe i nogi poszło. A dziś to nawet mi ręka cierpła i bolała

futerko, dzień dobry ;-)
;-)Czesc mamuski:-)
Milus ja bym odpusciła zakupy u tej kobitki
poprostu bym sie bała,moze kasa nie wielka ale jednak szkoda ja stracic
my zamawialismy duzo od ''rodzyneczki'' i wczoraj M mowi ze ktos sie telefonem dobijał do niego a ze nie znał numeru to nie oddzwaniał a dzis sie okazało ze to oni dzwonili bo nie maja jakiegos koloru czegoc co zamowilismy i chcieli zapytac co w zamian zanim wysla paczke,prosze jaka rzetelna firma
Malina na ta szyje to tylko wygrzanie,choc dzis po domu tez w szaliku
Ruda ja nospe przez całe zycie zjadłam moze jedna a teraz w ciazy jak gin kazał na te bole brac to biore,jeszcze nigdy nie zjadłam tylu tabsow przeciwbolowych;-) a jak nie masz skorczy tylko bol to moze malenstwo sie obrociło i mocniej napiera na brzuch?
Koncia zwolnij troche;-) bo urodzisz;-)
Aga ja nie chce Twojej wysypki;-)ja walczyłam z niewiadomego pochodzenia uczuleniem przez pierwsze dwa m-ce,masakra:-( oby szybko Ci przeszło
Bosa tesciowa to bym zabiła za taka pobudke
a pieluchami trzebabyło obdzielic wszystkich na zebraniu;-)byłoby szybciej
Katjusza swietne te fotki:-)
Pinka u nas tez juz zimniej i ma wrocic snieg i lekki mrozik:-(
Fifrus jeszcze kilkanascie dni i docenisz siedzenie w domku;-)
Papciarku powodzenia na wizycie,czekamy na pomyslne wiesci;-)
Futrzak co tak skromnie?;-)
Wczoraj sie objadłam na wieczor roznych ''mieszanek'' i dzis od rana mam mdłosci i jest mi bleee,o ja głupia
Miłego dzionka miski;-)
Milus ja bym odpusciła zakupy u tej kobitki

Malina na ta szyje to tylko wygrzanie,choc dzis po domu tez w szaliku

Ruda ja nospe przez całe zycie zjadłam moze jedna a teraz w ciazy jak gin kazał na te bole brac to biore,jeszcze nigdy nie zjadłam tylu tabsow przeciwbolowych;-) a jak nie masz skorczy tylko bol to moze malenstwo sie obrociło i mocniej napiera na brzuch?
Koncia zwolnij troche;-) bo urodzisz;-)
Aga ja nie chce Twojej wysypki;-)ja walczyłam z niewiadomego pochodzenia uczuleniem przez pierwsze dwa m-ce,masakra:-( oby szybko Ci przeszło

Bosa tesciowa to bym zabiła za taka pobudke

Katjusza swietne te fotki:-)
Pinka u nas tez juz zimniej i ma wrocic snieg i lekki mrozik:-(
Fifrus jeszcze kilkanascie dni i docenisz siedzenie w domku;-)
Papciarku powodzenia na wizycie,czekamy na pomyslne wiesci;-)
Futrzak co tak skromnie?;-)
Wczoraj sie objadłam na wieczor roznych ''mieszanek'' i dzis od rana mam mdłosci i jest mi bleee,o ja głupia

Miłego dzionka miski;-)
H
Harsharani
Gość
witam sie i ja 
jestem juz po wizycie poloznej i..dostalam wozek
I sie strasznie ciesze, bo to jednak byl dobry wybor 
jestem juz po wizycie poloznej i..dostalam wozek
futrzakowa
yea! to ja!
ola - tak skromnie bo przez ostatnie dwa dni mało mnie tu było
haha...i staram się wdrożyć
a to obszywanie pieluszek mnie zaciekawiło...kurcze...może jak zacznie mi się nudzić w oczekiwaniu na poród to też poobszywam
tylko zastanawiam się jakim ściegiem...bo znam chyba tylko dwa do obszywania

reklama
Ola- masz racje- wkurzyłam się wczoraj i posłuchałam naszych marcjanek. Zrezygnowałam zakupów a Wasze odpowiedzi mnie umacniają w tym ze dobrze zrobiłam
Dzieki.....a potem się pocieszyłam i zakupiłam mały zestaw 20szt.ubranek za 36+10zł przesyłka
Na wątek specjalny wrzuce linka do str.z aukcji
Haras- ale fajnie ze masz wózeczek
...a położna mówiła cos ciekawego?
Haras- ale fajnie ze masz wózeczek