reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Ruda- z tymi skurczami to lepiej dmuchać na zimne i nie bronic sie przed tą nospa. Mozesz ja brac 3x po 2 szt.dziennie. Jesli po tym nie przechodzi to lepiej jechac do szpitala choćby po to zeby Ci ktg zrobili dla spokoju....

reklama
aga_cina bo wody nie zawsze odchodza pierwsze. Mi skurcze zaczely sie ok 20.Wody odeszly mi dopiero na porodowce ok.24 a o 24:48 Bartosz sie urodzil.

milutku dzieki, wiesz tyle tylko,ze skurczy nie czuje tylko ciagly bol brzucha. Mam nadzieje,ze troche odpoczynku i przejdzie...oby

Ruda- brzuszek tez może Cie bolec bo np.dzidzia cały czas rośnie i jeśli to nie są te magiczne skurcze co jak sa przy @ to nie ma sie raczej co martiwc. Duzo może Ci pomoc to odpoczywanie:) wiec się proszę rozleniwić i byczyć na całego:) Dodam jeszcze ze ja czesto mialam taki ból brzuszka jakby mnie ktos po nim zbił- nie wiem czy to masz cos podobnego! Ale to było jak dziewczynki wazyły po ok.1,5kg:)

Powróciłam. :-)
Wpis z seminarium mam, ale z kontaktem mailowym dupa, facet ma pewnie dwie lewe do komputerów jak mój teść. Promotor nalegał, żebym do niego jeszcze wróciła przed porodem z rozdziałem metodologicznym. Metodologie badań mam, ale pierwszy raz mnie oświecił, że ma być na ten temat rozdział, albo ja taka niekumata :rofl2: no i nie za bardzo wiem co bym miała tam dopisać :confused: Jak któraś marcóweczka mogłaby mnie oświecić, to będę wdzięczna :-D Bo koleś próbował, ale dziś u mnie w główce coś nie trybi :sorry2:
Byłam u babki od praktyk, okazało się, że muszę lecieć do podstawówki po 2 podpisy, no i mam wkurw:growl: no chociaż podpisy mogła mi dać, cholera jedna!!! Tego przez sms nie załatwię...grrr
Już ledwo człapię, nie kontaktuję, zaczynam mieć olew, bo nie wyrobię...:dry:

papcia, czekam na wieści od gina :tak:

Bosa, fajna teściowa, nie ma co... a ty mnie nie przestaniesz zaskakiwać, jeszcze pieluszki obszywasz, ja tu myślę jak dożyć następnego dnia i się nie przemęczyć :rofl2:

malinaa, też wolę już wstawać do dziecka, a nie się przewalać z boku na bok z bólem w każdej części ciała :-p

Pinka, mnie też aż dupa boli razem z kręgosłupem, a myślałam, że już gorzej nie będzie, a tu w dupe i nogi poszło. A dziś to nawet mi ręka cierpła i bolała :dry: teraz to już tylko paznokcie mnie nie bolą, więc gorzej być nie może :-D

futerko, dzień dobry ;-)

;-)Czesc mamuski:-)
Milus ja bym odpusciła zakupy u tej kobitki:no: poprostu bym sie bała,moze kasa nie wielka ale jednak szkoda ja stracic:tak: my zamawialismy duzo od ''rodzyneczki'' i wczoraj M mowi ze ktos sie telefonem dobijał do niego a ze nie znał numeru to nie oddzwaniał a dzis sie okazało ze to oni dzwonili bo nie maja jakiegos koloru czegoc co zamowilismy i chcieli zapytac co w zamian zanim wysla paczke,prosze jaka rzetelna firma:tak:
Malina na ta szyje to tylko wygrzanie,choc dzis po domu tez w szaliku:tak:
Ruda ja nospe przez całe zycie zjadłam moze jedna a teraz w ciazy jak gin kazał na te bole brac to biore,jeszcze nigdy nie zjadłam tylu tabsow przeciwbolowych;-) a jak nie masz skorczy tylko bol to moze malenstwo sie obrociło i mocniej napiera na brzuch?
Koncia zwolnij troche;-) bo urodzisz;-)
Aga ja nie chce Twojej wysypki;-)ja walczyłam z niewiadomego pochodzenia uczuleniem przez pierwsze dwa m-ce,masakra:-( oby szybko Ci przeszło:tak:
Bosa tesciowa to bym zabiła za taka pobudke:wściekła/y: a pieluchami trzebabyło obdzielic wszystkich na zebraniu;-)byłoby szybciej:-D
Katjusza swietne te fotki:-)
Pinka u nas tez juz zimniej i ma wrocic snieg i lekki mrozik:-(
Fifrus jeszcze kilkanascie dni i docenisz siedzenie w domku;-)
Papciarku powodzenia na wizycie,czekamy na pomyslne wiesci;-)
Futrzak co tak skromnie?;-)

Wczoraj sie objadłam na wieczor roznych ''mieszanek'' i dzis od rana mam mdłosci i jest mi bleee,o ja głupia:zawstydzona/y:
Miłego dzionka miski;-)

ola - tak skromnie bo przez ostatnie dwa dni mało mnie tu było:-D haha...i staram się wdrożyć:-D a to obszywanie pieluszek mnie zaciekawiło...kurcze...może jak zacznie mi się nudzić w oczekiwaniu na poród to też poobszywam:-D tylko zastanawiam się jakim ściegiem...bo znam chyba tylko dwa do obszywania:-D

reklama
Ola- masz racje- wkurzyłam się wczoraj i posłuchałam naszych marcjanek. Zrezygnowałam zakupów a Wasze odpowiedzi mnie umacniają w tym ze dobrze zrobiłam:) Dzieki.....a potem się pocieszyłam i zakupiłam mały zestaw 20szt.ubranek za 36+10zł przesyłka:) Na wątek specjalny wrzuce linka do str.z aukcji:)

Haras- ale fajnie ze masz wózeczek:)...a położna mówiła cos ciekawego?

Do góry