reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

milutku, ola dlatego narazie nie panikuje,tylko odpoczywam.Nie martwilabym sie tymi bolami gdyby nie to,ze w poprzedniej ciazy mialam problem z szyjka przy takich bolach. Pocieszajace jest to,ze wtedy bole zaczely sie duzo wczesniej,a teraz jest to poczatek 8go miesiaca,wiec moze dam rade.
A maluszek przekrecony jest glowa w dol juz dosc dlugo bo napewno od ok. 1,5 miesiaca ;-)

Teraz tylko pare spraw do zalatwienia i moge odpoczywac. Na szczescie wyprawa po wozek odpadla bo wlasnie zamowilam go przez internet i w czwartek powinien juz byc u mnie :)

Dobra, nie marudze juz ;-)

reklama
Witam. Teściowa nalot zrobiła i nie miałam jak wcześniej zasiąść:no::wściekła/y:. Przyszedł mi pas ciążowy z allegro - zarąbisty :cool2::cool2:- sąsiadka kazała cały czas mi w nim chodzić;-):tak::-D:-D:-D.
Milu, babka jakaś niepoważna:no::sorry2:, z gęby d.pę robi:no:.
Bosa - wymiatasz z obszywaniem pieluszek i to na zebraniu:tak::-D:szok:.
Harsh, witaj w gronie zawózkowanych Marcjanek ;-):tak::-).
Olu, Ty rano z mdłościami a ja wieczór ze zgagą po podsmażanych ruskich ze śmietaną:baffled::nerd:.
Agacinko, baaardzo chciałabym mieć tak szybki poród;-):tak::cool2: i może w końcu w dzień urodzić a nie po północy:zawstydzona/y::zawstydzona/y:.

Marta, masz linka do tego pasa? Ja cały czas myślę czy mi to potrzebne czy nie... Myślicie, że uchroni mnie przed rozstępami jak sobie będę podtrzymywać skórę?:-D

Ruda- ale Ty głupoty piszesz- nie marudzisz nam....a jeśli już coś to wszystkie tu tak robimy bo po to tu jestesmy:):-D;-)
to super z tym wózkiem- juz jedna sprawa Ci odpadła:)

Marta, a to takie cudo :-D ja tu już myślę o tym, co mnie czeka po porodzie:-p
Milusia, nie trzymaj nas w niepewności :-p ja to teraz słaba w zgadywankach jestem

reklama
Do góry