reklama
madzikm
Mamy lutowe'07
Paticzak do pomidorówki zrób placki ziemniaczane na drugieChyba taki zestaw nam właśnie zafunduję, ale niech już sie budzi ten mój śpioszek, ile można spać ;p
Właśnie szukam miejsca na wakacje nad morzemMoże założę wątek i będziemy się dzielić swoimi planami na wakacje, co? A doświadczone mamy podpowiedzą miejsca, gdzie wygodnie z takim maleństwem się wybrać, a później co warto zabrać itd. Co Wy na to??
jestem za i mogę już wkleić kilka sprawdzonych miejsc
buziaczek1
Fanka BB :)
malina nad morze to do ustki
moja tesciowa sama mieszka w domku -nie jest taka zla teraz:-)-fajna nawet-wyrobila sie
i wynajmuje czasem znajomym ludziom sliczne pokoiki w pieknej dzielnicy pod laskiem 20 min spacerkiem od morza a jak juz tam dojdziesz to mozesz do rodzinnej slicznej restauracji sie przejsc - na pewno jakas znizka bedzie
a przy dobrych wiatrach za 5 lat tam pensjonat na tylach powstanie i na pokoiki nie pojedziesz do nas tylko do czegos wiekszego-takze zapraszamy

patik80
malinaa niezbyt ciekawie
Tawerna "Pod zdechłym dorszem"
to była restauracja i baza noclegowa, tyle że szczerze powiem że te domki to żadne luksusy...czysto ale bardzo skromnie - w każdym domku są dwa pokoiki i łazienka - wc z prysznicem, za to blisko morza. My płaciliśmy jakieś 150 zł za domek, a że jechaliśmy większą grupą, to po przeliczeniu wychodziło jakieś 28 zł za osobę/za noc
Ale w samym Jaroslawcu jest wiele miejsc noclegowych o różnym standardzie, nam zależało żeby było tanio bo wyciągnęliśmy moich rodziców, którzy nie byli przez 25 lat na żadnym wyjeździe własnie z powodu braku funduszy
mój brat dał im 1000 zł i żeby ich przekonać szukaliśmy czegoś taniego

Ale w samym Jaroslawcu jest wiele miejsc noclegowych o różnym standardzie, nam zależało żeby było tanio bo wyciągnęliśmy moich rodziców, którzy nie byli przez 25 lat na żadnym wyjeździe własnie z powodu braku funduszy

Oooo to zakładam wątek, a Wy piszcie 
I spadam robić obiadek, bo moje 3 chłopaki już na nogach - mężu, Fredzik i Jasio też bryka mamie pod żebrami, że głodny
Edit:
Wątek gotowy - Marcjańskie wakacje
Patik, Buziak napiszcie tam prosze już to, co tutaj, ok?
Buziak a Ustkę bardzo lubię, bo studiowałam w Słupsku i często robiliśmy sobie wypady na plażę
I spadam robić obiadek, bo moje 3 chłopaki już na nogach - mężu, Fredzik i Jasio też bryka mamie pod żebrami, że głodny
Edit:
Wątek gotowy - Marcjańskie wakacje
Patik, Buziak napiszcie tam prosze już to, co tutaj, ok?
Buziak a Ustkę bardzo lubię, bo studiowałam w Słupsku i często robiliśmy sobie wypady na plażę
Ostatnia edycja:
H
Harsharani
Gość
Dziewczynki naskrobałam długaśnego posta i mi wcięło!!!![]()
Ja od wczoraj nie moge nic dluzszego wyslac, bo mi wyskakuje jakis blad.
ale mam dola. Olafowi zdechly dwie rybki. I wiecie co powiedzial?
Jak zobaczyl, ze ich nie ma, tylko walnal, ze wziely swoje male plecaczki i poszly do rybiego pubu! Nie wiem skad mu sie to wzielo...
melduję się po wizycie u pediatry - Wiktor uszy ma już ok, antybiotyk wybil bakterie, bo i katar jest przezroczysty a nie ropny już. ALe do piątku jeszcze musi brać, a w przyszłą środę mam go zaszczepić na pneumokoki, bo to już 5 zapalenie ucha środkowego + inne jego objawy lek. stwierdziła, że może byc nosicielem pneumokoków.
Ja lepiej o !00% juz zapomnialam nawet, że męczyl mnie kaszel od 3 tyg. przeszło w parę dni.
Milutek - stój wyjściowy masz odpowiedni, też wezmę osbie getry jak juz dojdę kiedyś do pakowania torby
nadrobiłam, ale teraz spadam wstawić obiad, bo M. wraca. Dizś idę na łatwiznę - będzie Canneloni m.in. z sosem bolońskim z pudełka z Biedronki ;p
zmęczyłam sie tą wyprawą do lekarza, a niedługo będę miała jeszcze maluszka do tachania w nosidle aaa to będzie
Ja lepiej o !00% juz zapomnialam nawet, że męczyl mnie kaszel od 3 tyg. przeszło w parę dni.
Milutek - stój wyjściowy masz odpowiedni, też wezmę osbie getry jak juz dojdę kiedyś do pakowania torby
nadrobiłam, ale teraz spadam wstawić obiad, bo M. wraca. Dizś idę na łatwiznę - będzie Canneloni m.in. z sosem bolońskim z pudełka z Biedronki ;p
zmęczyłam sie tą wyprawą do lekarza, a niedługo będę miała jeszcze maluszka do tachania w nosidle aaa to będzie
Nie musiałam się ruszać od kompa, zupka już bulgocze i słyszę jak ziemniaki się trą
Jak to dobrze, jak facet pośpi w dzień - to ma wtedy super humor i mega pałera 
Harszka dzieci słyszą od dorosłych dosłownie wszystko i potem powtarzają
nawet nie wiadomo skąd
Pastelko super, że Wiki ma się lepiej!!!!!!!!
A właśnie - myślicie o szczepieniach na rota wirusy i pneumokoki, albo na coś innego?????????
Harszka dzieci słyszą od dorosłych dosłownie wszystko i potem powtarzają
Pastelko super, że Wiki ma się lepiej!!!!!!!!
A właśnie - myślicie o szczepieniach na rota wirusy i pneumokoki, albo na coś innego?????????
reklama
patik80
Pastela jak to dobrze że jest poprawa u Wiktora:-)
malinaa ja szczepiłam Hanię na rotawirusy i pneumokoki - miałam zamiar wcześnie posłać ją do przedszkola z grupą dla dzieci półtorarocznych, ale plany się pozmieniały bo jestem teraz w domu, Zosię też będziemy szczepić, bo nie wiadomo jak tam poukładam sprawy związane z pracą i całkiem prawdopodobne że to Zosia wyląduje w tej grupie dla maluszków
malinaa ja szczepiłam Hanię na rotawirusy i pneumokoki - miałam zamiar wcześnie posłać ją do przedszkola z grupą dla dzieci półtorarocznych, ale plany się pozmieniały bo jestem teraz w domu, Zosię też będziemy szczepić, bo nie wiadomo jak tam poukładam sprawy związane z pracą i całkiem prawdopodobne że to Zosia wyląduje w tej grupie dla maluszków