Pogma
Zaciekawiona BB
Ja właśnie się zbieram do wyjazdu. Jakoś się jeszcze trzymam. Będzie dobrze. Musi być. Przepraszam za mój humorek i za płacz na forum. Zajrzę wieczorem do Was jeszcze. Do usłyszenia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z soczewicą robiłam i pychaMarta1981 - daj w wątku o przepisach kulinarnych swoj przepis na pierogi:-) jestem ciekawa jak robisz...bo wiem że różne osoby to i różnie ciasto robią :-) więc podziel się informacją:-) a czy któraś z was robi pierogi z soczewicą? ja kiedyś jadłam i pyszne...ale sprawdzonego przepisu nie mam:/
Pogma, trzymaj się kochana i pisz u nas kiedy tylko chceszCześć.Muszę sie wyżalić. Mój pojechał na 2 miesiące do Iraku. Nie umiem się pozbierać. Płaczę cały dzień. Mimo, że to nie pierwszy jego wyjazd, ten chyba przeżywam najbardziej. Już z nerwów cały dzień w wc siedzę. Wiem, że może to głupie, że zawracam Wam głowę, mimo, że już nie należę do Waszego grona, ale muszę z kimś pogadać. Muszę się jakoś uspokoić. Jadę dziś do mojej mamy, żeby nie siedzieć samemu w domu. Tam będzie mi łatwiej, bo będę miała z kim pogadać.
A co U Was dziewczynki??