reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
dzieki dziewczyny, wizyta po poludniu.
Denerwuje sie bo po 12 tc to juz mdlosci maja prawo zniknac.A teraz.... to raczej nie, ale mam nadzieje ze jeszcze dzis lub jutro bede wam marudzic ze mi niedobrze.
A do lekarza ide bo ja panikara jestem i musze to sprawdzic.Tym bardziej ze moja mama z ciazami miala problemy wielkie.
Narazie staram sie nie myslec i czekam na wizyte.

Oj nie robcie smaka na pierogi :) ja wlasnie spagetti robie (ogladalam z mlodym swinke peppe i akurat robili zakupy na spagetti :-D )

Marta1981 - daj w wątku o przepisach kulinarnych swoj przepis na pierogi:-) jestem ciekawa jak robisz...bo wiem że różne osoby to i różnie ciasto robią :-) więc podziel się informacją:-) a czy któraś z was robi pierogi z soczewicą? ja kiedyś jadłam i pyszne...ale sprawdzonego przepisu nie mam:/

dzieki dziewczyny, wizyta po poludniu.
Denerwuje sie bo po 12 tc to juz mdlosci maja prawo zniknac.A teraz.... to raczej nie, ale mam nadzieje ze jeszcze dzis lub jutro bede wam marudzic ze mi niedobrze.
A do lekarza ide bo ja panikara jestem i musze to sprawdzic.Tym bardziej ze moja mama z ciazami miala problemy wielkie.
Narazie staram sie nie myslec i czekam na wizyte.

Oj nie robcie smaka na pierogi :) ja wlasnie spagetti robie (ogladalam z mlodym swinke peppe i akurat robili zakupy na spagetti :-D )

widzę, że u ciebie tez króluje Świnka peppa;-) u nas też tylko syn krzyczy: znowu świnkę pepę chcę! znowu!:-) ja nie wiem, co te dzieci mądrego w tej bajce widzą

ja wierzę, że u ciebie będzie wszystko w najlepszym porządku, a mdłości już nie wrócą, a to wszystko po to zebyś trafiła do naszego klubu "wcinających" mam:-D

ja takich z soczewica nie jadlam,ale moje ulubione to te z kapusta i grzybami, uwielbiam (szczegolnie takie wigilijne :) )

scarletka u nas peppa i stacyjkowo, elmo, upomina sie o bajki z dinozaurami,ale ostatnio cos mi sie w nocy przebudzal wiec narazie nie wlaczam bo chce sprawdzic czy to czasem nie od tych bajek.
Pozatym on to taki typowy kinoman, trzeba uwazac zeby nie ogladal za duzo bo on by siedzial i siedzial i siedzial......

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry