reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Hello ciężarówy!!!;-)

Witam się dopiero teraz gdyż....noc minęła mi BEZNADZIEJNIE do sześcianu..:baffled::baffled: :-:)-(chyba z 4 razy powstanie do WC, w tym chrapanie męża, kopanie Wikiego po pęcherzu mamuni....zwlekłam się z meeeeeega do bani humorem ok 13 ....siedząc apatycznie do prawie 16 , odpisując Wam tu co nieco czekałam aż mama skończy gotować rosół ( dzięki Ci Panie Boże ,że Ona jest bo w takich dniach jest zbawieniem) - zjadłam rosół...i znów siedzę tu i piszę...dzień mija w zabójczym tempie...ja wyglądam jak monstrum...idę więc zaraz się z lekka ogarnąć i na 18 do kościoła z M. i teściami...po czym wizyta u Nich :eek:
Uwieńczeniem dzisiejszego dnia jest powrót ZATOK :angry::angry: więc ogólnie jest cud, miód i orzeszki :zawstydzona/y:
Powrócę tu jutro może z nieco lepszym humorem bo dzisiejsze marudzenie na nic się tu komu zda...

Ewi...no to widzę ,ze ten cały sprzedawca to cwaniak :baffled::baffled:

Pinka...a ja kisielu tak nie lubiem ;-)

Scarletka...widzę ,że i u Ciebie wszystko nabiera meeeega tampa:-)

Vetka
...no i ode mnie wielkie podziękowania!!!:tak:;-)

Miluś..owszem wysprzątalim całą chatkę na przybycie księdza...ale jak zawsze u Nas kolęda trwała godzinę jak nie lepiej bo tak ksiądz miał gadane tak ta kolęda trwała może z 15 minut:szok::szok::-)

Wierka...zdrówka dla Syncia!!!:tak:

Bosa..kobietko zwolnij trochę...tak nie można!! :baffled: a z drugiej strony takie czasy ,że wiem że musisz...ech:-(

Koncia...tylko spokój Cię uratuje!! Oddychaj kochana;-)

Dobra uciekam ja zrobić coś z tym moim ciężarnym ryjkiem...:baffled::baffled:

Buziaki

papa

Mila- no to teraz juz mnie wszystko dosłownie swędzi:cool::cool: no nic jak do konca tygodnią bedzie mnie tak swedziec to zadzwonie do gp dzięki kochana za linka

NA SERIO CHYBA WSZYSTKIE UCIEKŁY NA BAL PRZEBIERAŃCÓW ja dla odmiany co by nie było nudno walcze z tym cholernym zębem i ni choinki nie przestaje boleć po tym śmiesznym paracetamolu dobrze że sie wczoraj umówiłam do dentysty bo chyba oszaleje jak tak bedzie codziennie

Milusia a właśnie od rana samego powtarzam m że u Milusi to pewnie wiatr głowy urywa bo zawsze jak u nas wieje to u Ciebie jest halny a u nas nawet śnieg dość mocno popruszył

Pinusia tylko sie za dużo nie drap

NA SERIO CHYBA WSZYSTKIE UCIEKŁY NA BAL PRZEBIERAŃCÓW ja dla odmiany co by nie było nudno walcze z tym cholernym zębem i ni choinki nie przestaje boleć po tym śmiesznym paracetamolu dobrze że sie wczoraj umówiłam do dentysty bo chyba oszaleje jak tak bedzie codziennie

ja tam w domu sie lenie:) co do paracetamolu to fajny lek a wyobraz sobie ze ja sie tym z zapalenia oskrzeli musialam TU leczyc zanim antybiotyk dostalam bo nic nie pomagalo prze 1,5 tyg...barany...dobrze ze do dentysty idziesz:tak:a co do swedzenia to na pewno nic powaznego - zdaza sie ...coz poradzic...;-)

Pinus- spokojnie jak wyczytałaś można to mieć pod kontrola tylko trzeba to trafnie zdiagnozować. Na forum bliźniaczym mam jedna dziewczynę z tym problemem- fakt leży w szpitalu z tą choroba ale to dlatego ze bliźniaki i już ma 36 tydz. Ogólnie pisze ze jest oki:)

Papciu- no widzisz jak trafiłaś z moja pogoda:)?! A u Ciebie to jak nie przeziębienie to ząb- zamęcza Cie te choróbska!!! Trzymaj sie dzielnie i walcz ;-):cool2::-D

reklama
nowy awatar ale stara fotka tylko tamta mi sie znudila slubne mam na scianie:-pznowu masz cos podobnego w suwaczku do mnie:-)porod na 12 marca boo ja tez mam 2 miesiace i 6 dn;-)17 go idziemy na scan na lozysko to kupie znowu fotki naszego maluszka i sie wam pochwale o ile cos bedzie widac tego mojego klocka w brzuchu bo ciagle plecami mi na brzuch naciska wiec obawiam sie ze nic nie zobacze:cool:

Do góry