reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
jeszcze jestes r.85 jak ja a twoja cora to amelka bedzie a moj szymon jak byl niespodzianka to mial byc albo :tak::-Dszymonem albo amelka:-) a co dodaty to z okresu wychodil 11 marzec ale z usg 12 tyg wyszlo 12 marzec wiec tak licze fifty fifty

no prosze ile podobienstw... i maz kucharz:) Mi z okresu 17.03 wychodzi. A moja Amelka miala byc Nikodemem:) W ogole szczezrze mowiac to Amelka bedzie tylko dlatego, zeby nie byla to Liwia:) Emek chcial Liwie od poczatku, a dla mnie to tragedia i wiedzialam, ze Amelka w ostatecznosci u niego przejdzie, a kazde inne imie ktore mi sie podobalo dla niego bylo nie od przyjecia.. Mi sie marzyla Kornelia, Konstancja, Melania, Łucja albo Iga... Amelia to kompromis. I szczerze mowiac ciesze sie, ze nie mieszkamy w Pl bo tam co druga mala dziewczynka w centrum handlowym to Amelka:(

a to nie wiem ja rzadko w pl jestem niestety...my od razu wiedzielismy ze bedzie szymon lub amelka jakos nam obojgu spasowalo..moj em to strasznie wybrzydza zawsze i az sie dziwie ze sie tak zgralismy z tymi imionami:-)a co do meza kucharza to nawet zapomnialam juz o tym -za duzo podobienstw:-D

Ja dzis cały dzien lenie sie w domku,tylko M pojechał z mama do szpitala i potem przywiozł ja do nas na obiad.
Koncia tylko spokoj;)ciesz sie ze to tylko szyba popekała a nie cała kuchenka wybuchła jak u mojej mamy kiedys:)
Milus,Papcia u mnie tez dzis mocno wiało i tez sypał snieg przez poł dnia,od razu nawet w domu zimniej sie zrobiło.
Pinka moze czegos zjadłas za duzo i Cie swedzi teraz?oby nie ta cho....cos tam;)
Malinka a co buldogi Ci sie nie podobaja?;) ja tez juz na twarzy spuchłam a bardzo miły kuzyn mojego M stwierdził ze wygladam jak bokser bo mam ogolnie mała głowe i waskie czoło a poliki i szczena jak u boksera;)

Was nadrobic, to masakara.

Pinka, zrob koniecznie cos z tym swedzeniem. Az mnie zaczyna swedziec jak to czytam, tak tego cholerstwa nie cierpie. Jesli nawet smarowanie nie pomaga, to koniecznie trzeba sprawdzic!

Bosa, pracusiu. Przeciez duzo robisz w swojej firmie (choc nie wiem co, na jakim stanowisku i co za firma, ale widac, ze sie mocno starasz), wiec czemu moga Cie zwolnic, za to, ze pojdziesz na L4? Jestes kurcze w ciazy, nie przysluguja Ci zadne prawa?

Koncia, to M. zalatwil niezle piekarnik. Dobrze, ze Wam nic nie jest, ale musialo to byc straszne przezycie.

Paczek nadal nima. Na bank leza na poczcie! W sobote tam podjade. Dzwonil dzis do mnie 2 razy zastrzezony, pewnie wozek juz jest w sklepie, a ze mialam zajecia, to nie moglam odebrac. Jutro zadzwonie z rana do sklepu i pojedziemy odebrac, hi :-)

Dzis piekny dzien byl, a ja caly w collegu przesiedzialam, buuu. Tak wiosennie bylo :) Maly mi strasznie dokucza, bo wypina mi sie dupka z prawej strony i brzuch mam tylko po tej stronie. Kluseczek kochany :)

Zjadlam pyszny obiadek i ide kota lapac. Swinia zwial mi z ogrodka. Jakiegos kotka do zabawy ma, bo rano mial podrapany nos.
M. spi. Dzis idzie do pracy to i ja sie wyspie. Kurde, mamy wielgachne lozko, a ten spi na mojej polowie i jeszcze mi kordelke zabiera! Noz kuxwa. Ale domek ladnie posprzatal przynajmniej, to ma szczescie.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Was marcoweczki chociaz wcale Was nie znam .Jestem lutowka i stwierdzilam ze wprowadze do waszego watku troszke zamieszania.A wiec pakowac torby marcowki bo mamy juz pierwsze lutowe malenstwa a wy nastepne w kolejce.Hihihi

Do góry