reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

kochana scarletko leze w lozku z lapkiem na kolanach-dzieki bogu ze lapka mam bo przy stacjonarnym kompie to by mi plecy sie od kregoslupa pewnie odkleily od tego siedzenia:-D...ale spac nie da rady...:-:)no:jakies pomysly na... nie wiem...cos na bezsennosc??:sorry2:

hehe jakbym wiedziała, to bym codziennie smacznie spała;-)

reklama
Milutku a od czego są telefony;-):tak:.
Buziaczku, lepiej kefir, jogurt i ewentualnie probiotyk z apteki:tak:.
Odnośnie Danonków to na BB jest o nich w dziale chyba o żywieniu:tak: - mojego Olka uczulały a Bakusie nie - z resztą w pobliżu mam 2 mleczarnie (Krasnystaw i Chełm) to wolałam lokalny rynek promować:sorry2::-p a nie gigantyczne światowe koncerny:no:.

buziaczek - wg mojej wiedzy 100razy lepiej zrobisz pijąc kefir lub maślankę niż actimelka:-) ja generalnie jestem zwolenniczką kefirów i maślanek - te produkty uważam za jedne ze zdrowszych/lepszych dla organizmu dostępnych w sklepach :-)

Martus- a od moich telefonów to wy sie nie odpędzicie:) ha ha

a ja nie cierpię maślanek i kefirów a jogurty jem tylko w smakach wiśnia,malina,jagoda i truskawka!! Jak wezmę inny mdły smak do ust to 5 sekund i robię bleeeeeeeeeeee

martus, futrzaczku- no wlasnie tak myslalam zeby tego nie pic bo ostatnio mim kupil i teraz sam pije bo ja sie troche balam to chlapnac;-)takze koncze na naturalnych serkach i soczkach przecierowych:) maslanki to uwielbiam zawsze w pl jak mieszkalam to babcia gotowala ziemniaczki ze skwarkami i do tego kefir lub maslanka:-pOJOJOJ;-)
scarlet-to co robimy?? ja to juz nie pamietam kiedy normalnie spalam...:dry:
a wiecie czysa jakies herbatki zeb lepiej spac? albocos innego??
MILU - to moglybysmy razem mieszkac bo wiadomo co by bylo czyje w lodowce bo ja twoich smakow nie lubiem akurat za to za jakis brzoskwiniowy jogurt to sie dam pokroic:-D

Ostatnia edycja:
powiem Wam ze ja to teraz sie zastanawiam co by tu jeść żeby te moje dziewczynki przybierały na wadze.......i kiepsko u mnie z tymi pomysłami......

Buziaczku, meliska i lulki.;-):tak:
Właśnie miałam telefon w sprawie pracy dla M, na miejscu, nienormowany czas pracy, niefizycznie:-p (czasem jednak trzeba będzie trochę siły ;-);-) użyć ale to ostateczność) - zarobki :szok::szok::cool2::cool2::cool2:. Za 2 tygodnie rozmowa:tak:.
Zmykam CV mu sklecić:tak:.

reklama
kurcze melisa mi sie chyba skonczyla akurat...ale poszperam w sloikach z roznymi herbatkami i popatrze;-)
milu makarony wcinaj
marta ja tez dla mojego cv pisalam jak zmienial prace i dostal;-)powodzenia:);-)

Do góry