reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Ej co tu tak pusto:szok::confused::dry:? Godzina minęła od ostatniego posta:tak:.
Buziak weź bo Cię walnę ;) i tak już mam stresa :p i za każdą wizytą w kibelku modlę się, żeby nie zobaczyć jeszcze czopka!! Ale Jasio jeszcze za mały na wyjście, może z 2500g teraz ma, lekarz nas nastawia na początek lutego :)

Ja to bym chciała urodzić dopiero w pierwszy tydzień lutego:):):-) byle nie na koniec stycznia.
Ja od kilku dni zastanawiam się nad założeniem 2 wątków - Z PORODÓWKI NA GORĄCO i gratulacyjnego:tak::-D.
Pastelka, Wiktorek boski:tak::-D - wymiata na całej linii z tekstami do wielebnego:tak::cool2::cool2:.
Już wiem dlaczego w nocy mam problemy ze spaniem, znowu Bosa mi się śniła:tak::-D:-D.
Dzieci brak, M i brata też, śniadanko pochłonięte, naleśniki na obiad podszykowane, pralka i zmywarka czekają na nastawienie o 13:30 - luuuuuuzik na całego:tak::cool2::cool2::cool2:. Fisielku:sorry2::sorry2::confused:?
delecta-fisielowy-kubek-kisiel-rozne-smaki-d10709_3_8473.jpg

reklama
Witam sie i ja:):)

Alez sie objadłam. Na kolacje zjadłam pierogi od mamy, na śniadanie pierogi od mamy były i jeszcze na obiad mi zostanie:)

dzien dobry kulki;-)ja po fatalnej nocy super nie moglam spac i chcialam nadrobic rano to emek mnie obudzil i klapa nie moglam zasnac al mam plan ze moze za chwilke znowu sprobuje isc w kime.. 2x siusiu w nocy plus bezsennosc fajnie ...brzuch mi spadl tzn obnizyl sie i to chyba sporo bo oddychac mogem prawie normalnie...ciekawe co to znaczy...hmmm. a co do bolu zeba to ja bym wziela paracetamol i plukanie szalwia jak ropa jest....a jak to nie pomoze to tel w reke i do dentysty... sama teraz chodzilam i moge powiedziec ze nic nie boli -a uwierz mi ze ja i dentysta nigdy w parze nie szlismy:-D

Ostatnia edycja:
milu skończ z tymi pierogami?!!! :wściekła/y:;-) bo zaraz pójdę i zjem swoje knedle, co mają dotrwać do obiadu.
ale kusisz!!!!

buziak do wyrka marsz:tak:

dzieńdobry dziewczynki:-)

jak tam u was rozpoczyna się dzionek? bo ja jeszcze w łóżeczku:-)

słuchajcie...tak sobie czytałam tu o tym mleku i nasunęło mi się jedno pytanie... może coś o tym słyszałyście bo ja pamiętam tylko jak przez mgłę... a mianowicie chodzi o danonki ... wielu rodziców podaje je dzieciom na deserki ...ale coś kiedyś mi się obiło o uszy że to nie jest do końca dobre rozwiązanie...czy też coś takiego słyszałyście? może to chodzi o dużą ilość cukrów? a może macie jakiegoś linka na ten temat? :-)

pytam dlatego bo np wiem że Actimelki nie są dobre ... a to że dużo osób je pije wynika tylko z dobrej reklamy/kampanii reklamowej (sama je kiedyś piłam bo wierzyłam że to wszystko co w reklamie to prawda) ...

marta- no powiem ci ze te watki to chyba odpowiedni czas ale jak to wstawisz to juz pewnie jedna za druga poleci:-D:tak::-D
futrzaku- hm co do maluszkow i danonkow to ja tez slyszalam ze nie powinno sie ich dawac ze wzgledu na cukry wlasnie w nich zawarte a actimeli to nie wiem niestety:nerd:
a mam takie pytanie my jak jestesmy w ciazy to mozemy actimel itp pic??

Ostatnia edycja:
dzieńdobry dziewczynki:-)

jak tam u was rozpoczyna się dzionek? bo ja jeszcze w łóżeczku:-)

słuchajcie...tak sobie czytałam tu o tym mleku i nasunęło mi się jedno pytanie... może coś o tym słyszałyście bo ja pamiętam tylko jak przez mgłę... a mianowicie chodzi o danonki ... wielu rodziców podaje je dzieciom na deserki ...ale coś kiedyś mi się obiło o uszy że to nie jest do końca dobre rozwiązanie...czy też coś takiego słyszałyście? może to chodzi o dużą ilość cukrów? a może macie jakiegoś linka na ten temat? :-)

pytam dlatego bo np wiem że Actimelki nie są dobre ... a to że dużo osób je pije wynika tylko z dobrej reklamy/kampanii reklamowej (sama je kiedyś piłam bo wierzyłam że to wszystko co w reklamie to prawda) ...

dokładnie mam takie samo zdanie na temat Danonek, nie są dobre:-( i nie podawałam ani nie podaję ich synkowi. Ponoć to sama chemia, zawierają dużą ilość cukru, witaminy D i UWIELBIAJĄ uczulać dzieci. nawet
producent poleca je dopiero po ukończeniu 3 roku życia. Wolę podawać naturalne jogurty i serki z miejscowych mleczarni

Ostatnia edycja:
Ana- oj współczuje tego bólu zęba- nie ma chyba nic gorszego!!!

Cornelka- ja to sie wycwaniłam w ubieraniu butów mam już jedne zasznurowane takie trekingowe a drugie wysokie kozaki na zamek nawet zgrabnie przy nich nogi wykrecam i jest oki:-D:-D

Mami- przykro mi z powodu śmierci dziadka i to jeszcze w takim dniu jak Wigilia....ale ci zazdroszczę tego Zakopanego.

Bosa- moje psiaki jak sie lenia to jest dramat wiec wyobrażam sobie jak musiała wygladac kieca księdza :-D:-D:-D:-D

Marta-
ja nie będę mieć w szpitalu lapka wiec ciężko będzie z tymi gorącymi relacjami:(

Scarletka- zaciskam nóżki cały czas:):-D a pierogi zjeść kochana muszę bo takie zleżałe sa nie dobre..a Wy tu ciągle o obiadkach wiec ja mam już te swoje pierogi chociaż:);-)

kochana scarletko leze w lozku z lapkiem na kolanach-dzieki bogu ze lapka mam bo przy stacjonarnym kompie to by mi plecy sie od kregoslupa pewnie odkleily od tego siedzenia:-D...ale spac nie da rady...:-:)no:jakies pomysly na... nie wiem...cos na bezsennosc??:sorry2:

reklama
Do góry