reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

no dziewczyny macie racje mi tez sie ciezko chodzi ale poki co to nic oprocz wypchanego brzuszka i tych dzisiejszych boli w pochwie to mi nie ma...chodze tez z nogi na noge a skarpetki ubrac to rozwalam sie jakbym juz rodzila:-Da co do sil to ja wiem po sobie ze jak mnie bardzo boli to placze i krzycze na wszystkich dookola:) ale spinam sie zeby wszystko miec jak najszybciej za soba! - ze strachu:-D:tak:

reklama
Cześć Dziewczyny !:-) Długo mnie nie było i sooorki ale często Was podczytuję i patrzę jak te nasze suwaczki zawalają już w tempie przyśpieszonym ostatnio:-D
Przy okazji chciałam moim marcóweczkom życzyć wszystkiego co najlepsze z okazji Nowego 2011 ROKU.Szczęśliwego rozwiązania,zdrowych i ślicznych dzieciaczków :-)

Spania nie mam bo mnie ząb z ropą w dodatku tak nawala :wściekła/y:jem apap i amoksiklav (którego miałam 3 tabletki i już wybrałam i nic nie pomaga)Kochane co robiłyście w takim przypadku bo wiem że ból zębów był już poruszany ale nie mogę znaleźć tego. Proszę poradźcie coś.

Dzien Dobry:)
ja juz od godziny nie spie jakos mi sie nie chce dzis prawie cala noc przespana bo tylko maluszek sobie ostro buszowal ale brzuch nie bolal i nie mialam dziwnych dusznosci jak ostatnio:)cos pisalyscie na temat ruszania sie to z tym akurat nie mam problemu najgorzej to buty sie zaklada omecze sie jakbym z worek ziemniakow przeniosla:)

:-D
Witam się poświątecznie, noworocznie i powyjazdowo, ale mi Was brakowało!!!
Mieliśmy takie święta że lepiej nie mówi - dziadek męża zmarł w wigilię ...... no i same możecie sobie wyobrazić. Smutno było.
Do Zakopanego pojechaliśmy z opóźnieniem i wyrzutami sumienia czy w ogóle powinniśmy, ale to była dobra decyzja - oj jak odpoczęłam :-)
Przez pogrzeb zaliczyłam wcześniejszą wizytę u lekarza (jak trochę poczytam co tam u was to napisze co i jak :-)). A wczoraj i przedwczoraj mój M. postanowił skompletować całą wyprawkę do końca w tym tygodniu i prawie się nam to udało (też wrzucę kilka fotek jak się ogarnę ;-))
Jeszcze raz wszystkie Was gorąco Noworocznie ściskam i pozdrawiam

A u nas o 21.00 był ksiądz!!! Celowo nie piszę, że "po kolędzie", bo w sumie kolędy nie było. Ale że się chłopinie chciało o tej godzinie :eek:?! Zaskoczył nas kompletnie, my do kościoła niechodzący, wiec i bez wiedzy na temat takich wizyt planowanych. Dobrze, że nie wpadł księżulo jakieś 15 minut później, bo bym go w koszulce jeno powitała w progu, a tak chociaż odziana byłam.

Dobrze, ze nie au naturelle ;-)
My zaraz zmykamy do poloznej.

Jak myslicie, majac skurcze dam rade prowadzic samochod :-p
Cos mam dzis dziwny humor...

Ależ tu długo buszowałyście szalone! Ja dzisiaj noc nienajgorsza, tylko jedno "powstań" na siusiu, a potem pobudka o 6.00, a tu jak na złość łepek mi spada, że o powiekach nie wspomnę. Gdzie tu sens i logika?
A co do wczorajszego księdza, to zapomniałam Wam jeszcze wspomnieć, że jak wstał, to całą sutannę miał w kociej sierści i miałam taką zagwostkę, czy mu rolkę zaproponować do "odsierściuszenia" się :-D. I zaproponowałam, ale podziękował, bo u nas już ostatnia wizyta była. Pewnie gosposia z plebanii się będzie zastanawiać, gdzie księżulo się tarzał :-p.

Pastela
, syna masz rewelacyjnego!!!!! A akcja z obrazkami - kartami do gry, przypomina mi scenę z filmu zakazany owoc z Benem Stillerem i Edwardem Nortonem, o przyjaciołach księdzu i rabinie. Kiedy pokazują ich dzieciństwo, to chłopiec który w przyszłości zostanie rabinem zbiera karty ze słynnymi rabinami "Bohaterami Tory" :-):happy2:, zupełnie jakby zbierał karty z bejsbolistami ;-)

Milu, trzymam kciuki żebyście z dziewczynami jak najdłużej wytrzymały w 3-paku!

reklama
cześć Kochane!
Synek w przedszkolu, mąż oddelegowany do Wa-wy, a ja siedzę przy ulubionej zielnej herbatce i bułeczkach maślanych. Nie ma to jak dobry początek dnia.
U nas też nocka nie najgorsza, tylko raz na siusiu i nawet problemu z pozycjami do ułożenie nie było.
Zaraz zabieram się za dokończenie prac semestralnych, a potem za leniuchowanie:-)

pastelka Wiktorek czadowy hahahahaha jabym o swoim czytała. Te nasze dzieci i ich wyobraźnia

milu zaciskaj nóżki jak najdłużej. dziewczynkom nigdzie nie będzie lepiej!

malinka patrzę na twój suwak i... nie wierzę:szok::-D

bosa z ładnego zaskoczenia złapał cię księżulo. dobrze, że nam zawsze kilka dni wcześniej zostawiają kartkę. Kurdę, tylko gdzie ja mam kropidło?!

cornelka dla mnie ubieranie butów, to też koszmar, bo brzuszek przeszkadza. na siedząco się nie da, ale znalazłam sposób. najlepiej to zrobić klękając na jedno kolanko:tak:

mamii współczuję przeżyć świątecznych:-( ale najważniejsze, że wypad do Zakopca się udał

Do góry