reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Ja czekam aż mi się pierogi ułożą:)
Pykania nie mam żadnego :) może dlatego ze nie bardzo maja do tego miejsce:) Oliwka przed chwilka miala czkawkę:)

Bosa
- ale gościa mieliście- rewelacja:):) My tez ostatnio mieliśmy księdza, ale po kolędzie i to zaraz po świętach:) Pierwszy raz i zależało nam żeby domek nam poświecił po tych przekleństwach jakie mi wołał babcia parę lat temu jak ciocia się ze mną sadziła:)

Ostatnia edycja:
reklama
Bosa dobry duchowny z Waszego sąsiada a nie jak większość księdzy..

Pastela no uśmiałam sie po pachy, synek Ci się udał!!!! Ksiądz człowiek jak każdy inny :D

ale mialyscie przeboje z tymi ksiezmi:tak::-Dusmialam sie po pachya ksiadz z wizytowkami:) :-Dto mnie juz wogole rozbawilo hehe
malinko-jezuu ty juz w 34 tyg jestes:szok:o boziu podobno jedno na 5 dzieci rodzi sie po 35 tyg juz:szok:

bo ksiądz to musi być teraz zorganizowany i światowy:):) ha ha
a u nas był jakiś młody któremu było daleko w zachowaniu do księdza...w ogole się o nic nie pytał i nawet nas nie wpisał w rejestr (daty urodzenia itp)

Buziak weź bo Cię walnę ;) i tak już mam stresa :p i za każdą wizytą w kibelku modlę się, żeby nie zobaczyć jeszcze czopka!! Ale Jasio jeszcze za mały na wyjście, może z 2500g teraz ma, lekarz nas nastawia na początek lutego :)

Poczatek lutego????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet nie zartuj!:-d a jak sie czujesz??? Mnie cos strasznie dzis brzuch w dol ciagnie i ruchy dzidziusia jakies dziwne dzisiaj a poza tym ten bol na dole jak chodze-cos mi sie to nie podoba:-(

reklama
Milu- moze do 14 lutego przeciągniesz ehhehh:-D:-D

ok ja spadam bo bóle juz znów mam miesiączkowe:wściekła/y::wściekła/y: wszytsko cisnie jak nie wiem co trzeba dać brzuszkowi odpocząć

dobranoc gwiazdy

Do góry